Roxana Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Domku- ośle jeden uparty! Odpuśćże już paskudo jedna i przybądź po Mróweczkę! Quote
fizia Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 No i masz rację Roxana:) - jak po dobroci nic nie możemy załatwić.... Quote
Isabel Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Może domek się przestraszy i nareszcie wyjdzie z ukrycia! Quote
fizia Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Tylko niech sie spręża...bo zimno, jedzenie schroniskowe nie pomaga przy alergii... Quote
fizia Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Już nie mam pomysłu co by jeszcze zrobić, żeby Jej pomóc... Może jakieś plakaty porozwieszać, tylko czy to ma sens wieszać w Krakowie, jak myślicie? Quote
Roxana Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Ja plakaty Mróweczki w tamtym tygodniu sobie wydrukowałam, dodałam tylko pod spodem swój telefon i adres kontaktowy i porozwieszałam. Wszystko się może zdarzyć. My już transportowałyśmy psiaki ze Szczecina do innych miast, znalezione właśnie przez takie ogłoszenia. I tak samo w drugą stronę ściągałyśmy psiaki z innych miast do Szczecina i też dzięki ogłoszeniom, które u nas rozwieszałam. Ostatnio ściągałyśmy Lenkę z Częstochowy do nas a od nas do Wrocławia pojechała Bunia. Także warto myślę fiziu zawsze i wszędzie próbować. W Szczecinie Mrówcia już wisi. Ona mnie strasznie urzekła, naprawdę gdybym nie miała, tylu psów w domu- byłaby już u mnie dawno... Quote
Isabel Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Gratuluję Roxano, bo ja to nie miałam szczęścia z moimi, prywatnymi plakatami. Albo były zdzierane albo zero reakcji. Ale oczywiście trzeba się łapać wszelkich sposobów, tak więc pomysł plakatów z Mróweczką jak najbardziej popieram. Quote
Roxana Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Oj, moje też zdzierają paskudy jedne :angryy: Staram się wieszać w takich miejscach, gdzie zdaje mi się, że się uchowają ale i tak znajdzie się zawsze ktoś kto w paru miejscach je pozdziera. Ja wieszam od nowa i tak w kółko macieju. Niestety nie zawsze są efekty, takiego plakatowania. Niektóre plakaty wiszą już tak długo i nic :shake: Ale wieszam uparcie dalej- może ktoś, gdzieś, kiedyś... Quote
fizia Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 No tak, zawsze znajdzie się ktoś, komu przeszkadza taki plakat... Ale może znajdzie się też taki, którego chwyci za serce - próbowac wartp Quote
Isabel Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Jeszcze raz przypomnij o sobie Mróweczko! Quote
Roxana Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Mróweczka tak bardzo domku potrzebuje... Quote
Isabel Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Dla nocnych marków pokazujemy się jeszcze raz! Quote
fizia Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 http://www.adopcje.org/adopcja9544.html Quote
Isabel Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Własny domek- to marzenie Mróweczki. Czy jest ktoś kto je spełni? Quote
Recommended Posts