Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Świat jest malutki :lol:
A w związku z tym... Rozwieszając ostatnio ogłoszenia naszego malucha zajrzeliśmy też do lecznicy w Katowicach a tam mieliśmy okazję zamienić kilka słów z właścicielami sunieczki z rozciętą łapką...

Z rozmowy dowiedzieliśmy się, że Państwo są zainteresowani sunią spod Częstochowy, ale ze względu na tą łapkę nie mogą teraz pojechać :shake:

A jako, że kojarzę to "pod Częstochową" z Kapselka itp. zaczęłam przeszukiwać wątki w poszukiwaniu tej sunieczki -> A kto szuka... :evil_lol:

Tak więc trzymamy kciuki, za wygojenie łapki i mamy nadzieję, że uda się, którejś pannicy znaleźć domek :) :) :)

Posted

Justysia i Grześ napisał(a):
Świat jest malutki :lol:
A w związku z tym... Rozwieszając ostatnio ogłoszenia naszego malucha zajrzeliśmy też do lecznicy w Katowicach a tam mieliśmy okazję zamienić kilka słów z właścicielami sunieczki z rozciętą łapką...

Z rozmowy dowiedzieliśmy się, że Państwo są zainteresowani sunią spod Częstochowy, ale ze względu na tą łapkę nie mogą teraz pojechać :shake:

A jako, że kojarzę to "pod Częstochową" z Kapselka itp. zaczęłam przeszukiwać wątki w poszukiwaniu tej sunieczki -> A kto szuka... :evil_lol:

Tak więc trzymamy kciuki, za wygojenie łapki i mamy nadzieję, że uda się, którejś pannicy znaleźć domek :) :) :)

Ale zbieg okoliczności!:lol:
Taką miałam nadzieję, że Pani się nie wykręca tylko naprawdę się coś stało.

Posted

[LEFT]Tak mi się wydawało,że ta pani mówi prawdę ale już nie raz się spotkałam z takimi "wykrętami" wiec nie wiedziałam czy wierzyć czy nie. Czyli jest szansa :) Oby suczka leczyła łapkę i przyjechała razem ze swoją panią po Mrówke lub Gabi.

[/LEFT]

Posted

Tak, to prawda- człowiek już tyle razy się sparzył na różnych obietnicach bez pokrycia, że teraz wiele rzeczy źle się odbiera...

Trzymam mocno kciuki za "dziewczyny"!

Posted

To świetnie, że razem szaleją, bo to znaczy, że Mróweczka czuje się już dobrze, no i że ma przyjazne koleżanki w boksie. Przynajmniej tyle, choć domek dalej nie dzwoni.