Roxana Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Domciu kochany, no znajdź się wreszcie proszę :cool3: Do góry! Quote
fizia Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Cudna, miła, wysterylizowana Mrówcia szuka Domu!! Potrzebuje odpowiedniego pożywienia, żeby móc wygrać z alergią. Quote
truskawa144 Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 [LEFT]Mrówcia ma się bardzo dobrze,siedzi sobie w szpitalu na kocyku. Jest trochę zdezorientowana i osłabiona ale dochodzi do siebie. Mam fotkę,później wstawię. [/LEFT] Quote
Isabel Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 No to czekamy na fotkę Mrówci - rekonwalescentki! Quote
truskawa144 Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 [LEFT]Jak tylko zrzucę fotki. Boshe co się dzieje (ze mną albo ze światem - jeszcze nie wiem),poszłam tylko do sklepu i oczywiście po drodze znalazłam kota. To już chyba 10 w tym roku a mamy dopiero listopad. Drobniutka kotka ma jakieś może 7 miesięcy,sliczna biało-czarna ( i brudna). Czemu ja- ktoś kto ma 11 kotów musi zawsze znaleźć kota,czemu nie znajdzie ktoś kto ma jednego:evil_lol: No nic,podzwonię do dziewczyn z fundacji For Animals niech się wykażą:evil_lol: Sorry za Offa,musiałam się wygadać. [/LEFT] Quote
Roxana Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Truskawa, bo tak już jest, ze zwierzęta stają na drodze dobrych ludzi :cool3: Tak jakby czuły gdzie, kiedy i komu się pokazać :) Mrówciu dochodź do siebie kochana psinko :loveu: A tymczasem do góry! Quote
fizia Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 No to kicia wiedziała komu stanać na drodze:) Ten wzrok Mrówki mnie rozwala... Quote
Roxana Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Mi od tego spojrzenia Mróweczki po prostu serce pęka... :-( Mróweczka- piękna sunieczka, wysterylizowana i tylko do kochania! Quote
Isabel Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Oj, domku, domku, gdzie ty się podziewasz? Quote
Roxana Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Mróweczko kochana, Herunia tak jak Aksamitek do nowego domku pojechała. Teraz kolej na Ciebie śliczności- musi Ci się w końcu udać! Pokazać sie trzeba szybciutko :multi: Quote
Isabel Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Uda się na pewno, tylko żeby to było jak najszybciej! Quote
quasimodo Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Mróweczka wskakuje na pierwszą i pięknie prosi o domek! Quote
fizia Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Mrówka ze względu na alergię pilnie szuka domu choćby tymczasowego!!! Quote
fizia Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Gdzie jesteś Człowieku czy mój los odmienisz może........ tej jesieni bo czekałem że może właśnie tego lata ale lato już ku końcowi się splata czekałem również tej i zeszłej wiosny że mnie stąd zabierzesz i będę radosny tak bardzo się boję że znów przyjdzie zima zima która siłą w schronisku zatrzyma /J. Wawrzyniak/ Quote
Recommended Posts