Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kochany Domku!

Bardzo serdecznie Cię pozdrawiam i zapytuję się Ciebie, kiedy po mnie przyjedziesz?
Bo mi smutno TU bez Ciebie, zimno, głodno i tak tęsknię...
Zima idzie- już się boję :-(
Domku, proszę zabierz mnie do SIEBIE!

Mrówka

Posted

No, na tych fotkach widać wyraźnie jaka śliczna z niej panienka.
Biedactwo będzie teraz marznąć w łapki. A nie dałoby się wszystkim 3 w kojcu podawać taki pokarm jakiego potrzebuje Mrówcia? Przecież tamtym 2 pieskom to nie zaszkodzi, a Mróweczce pomoże.

Posted

Śliczności z tej Mróweczki :loveu:
Te specjalne jedzenie pewnie jest drogie i schroniska pewnie nie stać aby jedną taką sunię nim nakarmić a co dopiero trzy pieski :-(
Oj, żeby ten domek już sie znalazł, przecież ona jest taka śliczna :loveu:

Posted

[LEFT]Problem w tym,że nie wiadomo dokładnie co mogłaby jeść,trzeba by próbować różnych rzeczy żeby stwierdzić po czym alergia ustępuje. Musiałaby mieć podawaną inną karmę tak długo aż futerko zacznie odrastać,a jesli nie próbować czegoś innego.

Mrówka sobie dzisiaj pospacerowała,grzecznie pozowała do zdjęć. Chciała się bawić i przytulać. Na smyczy chodziła ładnie jak na psa który tyle czasu spędził w schronisku,musiała kiedyś chodzić na smyczy.
[/LEFT]

Posted

Z pewnością masz rację Roxano, że tego jedzenia nie można trwonić dla zdrowych piesków. Oj, bardzo domek potrzebny, żeby ta alergia nie rozprzestrzeniła się, bo przecież zima za pasem.