Isiak Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 Wygląda o niebo lepiej niż na zdjęciach z punktu. Dopiero teraz widać, jaki jest potężny. Quote
TERESA BORCZ Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 o raju, jeszcze jedna pieknota, on jest uroczy, takie nowe zjawisko jak Timonek! Napewno komuś się spodoba/ Quote
Kocurek Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Jak tam Bolus wielgachny sie sprawuje?:) Quote
Lacia Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 jutro pozbędzie się jajek bo łobuz z niego straszny.. Quote
Klaudus__ Posted October 30, 2011 Author Posted October 30, 2011 Nie chcecie kupić dyni?? http://www.dogomania.pl/threads/216897-5-dniowy-DYNIOWY-bazarek.-Na-halloween-straszymy-zad%C5%82u%C5%BCenia-i-robimy-psikusa!Do-03.11 Quote
beataczl Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Lacia napisał(a):jutro pozbędzie się jajek bo łobuz z niego straszny.. wszysko ok po zabiegu..? Quote
DONnka Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 azalia napisał(a):Jak sie Boluś miewa? No właśnie... ??? Quote
Macia Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Przepraszam, ale wątek mi się nie zapisał i o nim zapomniałam. Chłopak już dawno po kastracji, wszystko poszło dobrze. Jest o wiele bardziej energiczny niż na początku, ładnie przytył i odżył. Uwielbia spacery, nawet podskakuje i zachęca do zabawy. Jak taki wielki dzieciak. Zdjęcia będą jak się tylko ogarniemy, bo aktualnie mamy sporo do zrobienia. Jest też potencjalny chętny, ale musimy wszystkiego się dowiedzieć i sprawdzić. Quote
Cantadorra Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 No to super, że wszystko pomyślnie przebiega. Prosimy o fotki, jaki teraz jest piękny i nowy :) Koniecznie sprawdźcie dobrze domek, żeby wszystko było jak najlepiej. Quote
Nadziejka Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 :modla::modla::modla:Trzymamy mocniutko kciuki za Bolunia i za domus:loveu::loveu: Quote
DONnka Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Macia napisał(a):Przepraszam, ale wątek mi się nie zapisał i o nim zapomniałam. Chłopak już dawno po kastracji, wszystko poszło dobrze. Jest o wiele bardziej energiczny niż na początku, ładnie przytył i odżył. Uwielbia spacery, nawet podskakuje i zachęca do zabawy. Jak taki wielki dzieciak. Zdjęcia będą jak się tylko ogarniemy, bo aktualnie mamy sporo do zrobienia. Jest też potencjalny chętny, ale musimy wszystkiego się dowiedzieć i sprawdzić. No, to się nazywa DOBRE WIEŚCI :multi: Trzymamy kciuki za najlepszy na świecie domek :):):) Quote
BUDRYSEK Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 i co z tym potencjalnym chetnym? sprawdzil sie? Quote
Kamila_ Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 puk puk, podpisuje sie pod powyższym?? Quote
Macia Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Poprzedni dom nie wypalił, ale mam dobrą wiadomość.k Dzisiaj Bolek pojechał wraz z moją siostrą do nowego domu. Zamieszka u ich ciotki i jej rodziny, która mieszka po sąsiedzku. Zakochali się w chłopaku, a niedawno stracili psa. Bolek będzie miał do dyspozycji całe podwórko oraz oczywiście dom. Jest bardzo grzeczny, ładnie znosi podróż. Tak więc Bolek w końcu ma DOM! Quote
azalia Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Maciu,dziękujemy za wspaniałą wiadomość i czekamy na wieści. Quote
Kocurek Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Cioteczki i macie wiesci jak tam Bolus sie sprawuje? Quote
Cantadorra Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Ciekawe jak Boluś w nowym domku. No już nie takim nowym, już pierwsze koty za płoty :) Quote
BUDRYSEK Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 tez jestem ciekawa co u Bolusia? moze jakies fotki? nigdy nie zapomne wspolnej podrozy ;) Quote
Recommended Posts