Jump to content
Dogomania

On-ek Bolek w kiepskim stanie - wymioty/biegunka/opada z sił ! Bolek w końcu ma dom !

Recommended Posts

• Replies 178
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

Przepraszam, ale wątek mi się nie zapisał i o nim zapomniałam. Chłopak już dawno po kastracji, wszystko poszło dobrze. Jest o wiele bardziej energiczny niż na początku, ładnie przytył i odżył. Uwielbia spacery, nawet podskakuje i zachęca do zabawy. Jak taki wielki dzieciak. Zdjęcia będą jak się tylko ogarniemy, bo aktualnie mamy sporo do zrobienia. Jest też potencjalny chętny, ale musimy wszystkiego się dowiedzieć i sprawdzić.

Posted

Macia napisał(a):
Przepraszam, ale wątek mi się nie zapisał i o nim zapomniałam. Chłopak już dawno po kastracji, wszystko poszło dobrze. Jest o wiele bardziej energiczny niż na początku, ładnie przytył i odżył. Uwielbia spacery, nawet podskakuje i zachęca do zabawy. Jak taki wielki dzieciak. Zdjęcia będą jak się tylko ogarniemy, bo aktualnie mamy sporo do zrobienia. Jest też potencjalny chętny, ale musimy wszystkiego się dowiedzieć i sprawdzić.

No, to się nazywa DOBRE WIEŚCI :multi:
Trzymamy kciuki za najlepszy na świecie domek :):):)

• 4 weeks later...
Posted

Poprzedni dom nie wypalił, ale mam dobrą wiadomość.k Dzisiaj Bolek pojechał wraz z moją siostrą do nowego domu. Zamieszka u ich ciotki i jej rodziny, która mieszka po sąsiedzku. Zakochali się w chłopaku, a niedawno stracili psa. Bolek będzie miał do dyspozycji całe podwórko oraz oczywiście dom. Jest bardzo grzeczny, ładnie znosi podróż. Tak więc Bolek w końcu ma DOM!

• 4 weeks later...