DONnka Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 [quote name='Klaudus__']Boluś dzisiaj jedzie do Leszna. A w tym Lesznie jest DT / DS czy hotelik ??? Quote
Emiś Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Czyli nie muszę trzymać dla niego miejsca? Quote
TERESA BORCZ Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Cioteczko KOCUREK, byłam specjalnie w banku się upewnić swift code w porządku, Bolusiowa kaska wysłana dzis już powinna być na koncie skarbnika Quote
Isiak Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Doszły pieniądze od Teresy Borcz (200 zł) i yolanovi (15 zł). Razem z moimi 20 zł Boluś ma na koncie 325 zł. Zaraz robię przelew do Budrysek. Quote
Isiak Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Poszedł przelew do Budrysek, na całą kwotę. Niech chłopak jedzie po nowe życie! Quote
DONnka Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Czekamy na wieści :):):) Trzymaj się Bolusiu :loveu: Quote
yolanovi Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 czekamy. prosimy o info gdzie Bolus pojechal; DS cz DT i jak z jego kondycja? Quote
Isiak Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Też czekam na jakieś wieści, Budrysek pewnie skonana po takiej trasie. Quote
DONnka Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Bolusiu, gdzie jesteś chłopaku ??? Pokaż się ciotkom w tym Lesznie :):):) Quote
DONnka Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Czekamy niecierpliwie ... Pokaż się Bolusiu ... Quote
Isiak Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Budrysek się nie odezwała... Mam nadzieję, że wszystko u niej OK, że zajechała i wróciła szczęśliwie. Quote
yolanovi Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 czy ktoś napisze choć kilka słów na temat Bolusia? co z nim? cioteczka Budrysek? Quote
BUDRYSEK Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 BUDRYSEK w pt zapadla na tajemnicza chorobe (?) i byla ledwo zywa....ale juz jestem ;) kasiorka na paliwo dotarła, bardzo dziekuje :) Bolus to wspanialy Psiak, grzeczny, ulozony, nie sprawia problemow, w aucie rewelka :) jest juz w dt w Lesznie bardzo dziękuje Wszystkim za pomoc :) Quote
Isiak Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Czy ten DT to płatny czy bezpłatny? Bo cioteczki, które złożyły stałe deklaracje (m.in. ja też), chciałyby wiedzieć, czy kasa nadal na Bolusia potrzebna, czy można wspomóc inne bidy? Quote
Soko Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Pozdrawiam Bolusia i przepraszam że tak się wcinam w jego temat - ale mamy połamanego szczeniaka 400zł długu... http://www.dogomania.pl/threads/214792-Po%C5%82amany-szczeniak-Nikon-prosi-o-wsparcie-!/page4 Quote
DONnka Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 [quote name='BUDRYSEK']BUDRYSEK w pt zapadla na tajemnicza chorobe (?) i byla ledwo zywa....ale juz jestem ;) kasiorka na paliwo dotarła, bardzo dziekuje :) Bolus to wspanialy Psiak, grzeczny, ulozony, nie sprawia problemow, w aucie rewelka :) jest juz w dt w Lesznie bardzo dziękuje Wszystkim za pomoc :)[/QUOTE] Zdrówka życzymy cioci BUDRYSEK, bo już się trochę martwiłyśmy :) A będą jakieś foty Bolusia z DT ??? Co to za miejsce ??? Jeszcze się z nim nigdy nie zetknęłam na wątkach :oops: Quote
Isiak Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 [quote name='Isiak']Czy ten DT to płatny czy bezpłatny? Bo cioteczki, które złożyły stałe deklaracje (m.in. ja też), chciałyby wiedzieć, czy kasa nadal na Bolusia potrzebna, czy można wspomóc inne bidy?[/QUOTE] Ponawiam pytanie. Quote
yolanovi Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 [quote name='Klaudus__']Boluś dzisiaj jedzie do Leszna. Trzeba przelać Budryskowi pieniążki na transport. Czyli te co przesłała Pani Teresa pójdą na transport? Na transport ogółem musi być ponad 300 zł. Dorzuci ktoś coś jeszcze? :modla: Czy Boluś pojechał do Laci? Tam pojechał też Franki, Mars i Saba. Przejrzałam ich wątki i nigdzie nie ma zdjęć psiaków w nowym miejscu, niewiele informacji. Bardzo prosimy cioteczke Budrysek o jakieś bardziej szczegółowe informacje na temat miejsca pobytu Bolka i jakieś fotki z DT gdzie obecnie przebywa oraz informację o Bolku, o jego stanie zdrowia, po prostu o nim. Co dalej z Bolusiem i innymi psiakami z Pszczyny, które pojechały do Leszna? Quote
Recommended Posts