Isiak Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Czy to znaczy, że zostałam zatwierdzona jako skarbnik? Jutro rano zbiorę wszystki deklaracje w jednym poście i porozsyłam konto, bo już padam na twarz. Quote
DONnka Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 yolanovi napisał(a):cioteczka Isiak deklarowała się być skarbnikiem. warto byłoby podsumować n ile możemy liczyć na już i może ktoś zabrałby Bolusia do weta. No to ja podsumuję dla cioci Isiak :) DEKLARACJE STAŁE yolanovi 15 zł Kocurek 20 zł DEKLARACJE JEDNORAZOWE joteska 40 zł DONnka 50 zł danusiadanusia ? Teresa Borcz spory grosik;) Trochę mało, ale na początek musi być :):):) Przydałby się banerek do reklamowania wątku, ale mamy tylko jedno zdjęcie :shake: Napisać w tej sprawie do fochu ??? Może coś stworzy z tego zdjęcia ... Quote
Klaudus__ Posted September 27, 2011 Author Posted September 27, 2011 Będzie więcej zdjęć. Obiecuję,ale nie dzisiaj,bo do lekarza jadę. Kurcze jak ten czas ucieka... :( Quote
Isiak Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 DONnka napisał(a):No to ja podsumuję dla cioci Isiak :) DEKLARACJE STAŁE yolanovi 15 zł Kocurek 20 zł DEKLARACJE JEDNORAZOWE joteska 40 zł DONnka 50 zł danusiadanusia ? Teresa Borcz spory grosik;) Och, dziękuję cioteczce bardzo :) Już wysyłam konto. Jeśli Kaja znajdzie dom, to moją stałą deklarację przekażę na Bolusia. Quote
DONnka Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Isiak napisał(a):Och, dziękuję cioteczce bardzo :) Już wysyłam konto. Jeśli Kaja znajdzie dom, to moją stałą deklarację przekażę na Bolusia. Nie ma za co, cała przyjemność po mojej stronie ;) Ja też przekażę na Bolusia moją stałą, jak Timolek, którym zajmuje się ciocia Teresa Borcz pójdzie do domku :) Ciociu Klaudus_ czekamy na więcej zdjęć i zamawiamy śliczny banerek :) Quote
Emiś Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Dziewczyny czy mam trzymać miejsce dla Bolusia? Kiedy ew. miałabym się go spodziewać? Quote
TERESA BORCZ Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 widać jest już skarbnik i jakis realny plan, prosze o konto, postaram sie opróznić boksik pw Quote
DONnka Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Zaglądam do Bolusia z nadzieją na jakieś dobre wieści :loveu: A tu cisza ... Quote
Kocurek Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Moze jutrzejszy dzien przyniesie jakies wiesci.... Quote
yolanovi Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 trzebaby wiedzieć jaką kwotą dysponujemy, zdecydowac się czy zabieramy psa, dać znać Emiś w sprawie miejsca dla niego no i trzeba go zabrać do weta przed transportem do hotelu (o ile taka decyzja zapadnie). Z tych konkretnych deklaracji stałych i jednorazowych jest bardzo niewiele. Dobrze by było znać również kwoty na jakie można liczyć od Teresy i od Danusiadanusia. Dziewczyny wypowiedzcie się ile Bolus dostanie od Was. Dajemy go do Emiś czy ma jakiś DT? Quote
Klaudus__ Posted September 29, 2011 Author Posted September 29, 2011 Bolek zdecydowanie lepiej. Może to była tylko kilkudniowa niedyspozycja? A może kilkudniowe polepszenie? Nie wiem - na obecną chwilę jest lepiej. Dzisiaj tam nie pojadę, bo pracuję - pojadę jutro - prędzej i porobię Mu zdjęcia. Quote
BUDRYSEK Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 tez sie ciesze, bo ciagle Biedaczek siedzi mi w głowie Quote
Kocurek Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Cioteczka Tereska Borcz ma zapchana skrzyneczke...:)I nie mam jak wyslac wiadomosci.To napisze tu:Prosze sprawdzic SWIFT bo on mi w ogole na SWIFT nie wyglada.Wyszukalam w google i tam podany jest taki:OSSKPLP1.No i nie wiem co robic bo prawdopodobnie jutro bym zrobila przelewik dla Bolusia:) Quote
TERESA BORCZ Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 jestem zaraz sprawdzę jeszcze raz, musi być iban i swift taki dostałam z banku i przelew został już dokonany ale sprawdzę zaraz odpycham skrzyneczkę , nie bylo mnie cały dzień wczoraj/ Pieniążki na Bolusia przelane/ Quote
Isiak Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Bolek ma pierwsze wpłaty na koncie :) joteska 40 zł i DONnka 50 zł - Boluś pięknie dziękuje! :) Quote
Klaudus__ Posted September 30, 2011 Author Posted September 30, 2011 Boluś dzisiaj jedzie do Leszna. Trzeba przelać Budryskowi pieniążki na transport. Czyli te co przesłała Pani Teresa pójdą na transport? Na transport ogółem musi być ponad 300 zł. Dorzuci ktoś coś jeszcze? :modla: Quote
Isiak Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Teraz sprawdzałam konto - nie mam jeszcze pieniędzy od Pani Teresy... Quote
Klaudus__ Posted September 30, 2011 Author Posted September 30, 2011 Isiak podeślę nr konta Budrysek - to jak dojdą pieniążki to podeślesz - żeby mi to potem nie umknęło - bo ja zapominalska jestem niestety :) Quote
annika Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Postaram sie chociaż trochę dorzucić, podajcie konto. Quote
yolanovi Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 ja deklarowałam na Bolusia stałą 15 zł - mogę przelać Budrysek - poproszę o konto Quote
Isiak Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 yolanovi napisał(a):ja deklarowałam na Bolusia stałą 15 zł - mogę przelać Budrysek - poproszę o konto Może lepiej zebrać na jednym (moim) koncie i zrobić jeden przelew Budrysek? Mam już 2 wpłaty i trzecią w drodze, Twoja byłaby czwarta. Sama też dorzucę to, co wpłaciłabym na Kaję. Quote
rencia42 Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Dajcie nr konta jednorazowo coś podeśle. Quote
Recommended Posts