Soko Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 Odwiedzam i ściskam go z całych sił :( Quote
Emiś Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Dziewczyny zajrzyjcie proszę na wątek Maciusia - to stary ślepy psiak również zabrany niedawno z punktu w Pszczynie - jest u mnie na hotelu. Jego oko mimo leków wciąż się pogarsza, czeka go amputacja gałki ocznej. Czy ktoś tutaj potrafi zrobić banerek, wydarzenie na fb? Bardzo proszę o pomoc dla niego :( http://www.dogomania.pl/threads/211503-Porzucony-na-drodze-zupe%C5%82nie-niewidomy-z-guzem-na-g%C5%82owie-%C5%9ALEPEK.POMOCY!!!!!!!!!!!!?p=17693889#post17693889 Quote
DONnka Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Zaglądam do Bolusia i dobija mnie to, że od piątku nic nie wiemy :shake: Może cioteczka BUDRYSEK dziś tu zajrzy i będzie wiedziała, jak się biedak czuje :shake: Nadal czekam z nadzieją na to, co ustaliła ciocia nescca w sprawie ewentualnego domku :modla: Quote
Kocurek Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Bolusiu mam nadzieje,ze u Ciebie w miare ok.... Quote
DONnka Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Podałam cioteczce Klaudus_ przez ciocię bekę kolejny namiar na domek z myslą o Bolusiu :) Mam nadzieję, że coś dobrego z tego wyniknie i że zdążymy :modla: Tak bym chciała dostać jakieś dobre wieści o chłopaku :modla: Cały czas liczę, że cioteczka BUDRYSEK tu zajrzy :):):) Quote
joteska Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 zaglądam do chłopaczka, deklaruje jednorazowo 40, oby w porę Quote
TERESA BORCZ Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 będę miała na niego dość spory grosik, jak tylko dojadą szczeniaczki, z mamunią (prawdopodobnie dzisiaj) i dostanę rachunek za niezbędne odrobaczenia i szczepienia do rozliczenia ze sponsorką, OBY SIE DOMEK UDAŁ opieka domowa uratuje Bolusiowe zdrowie i życie !!!!Timo po krótkim czasie stał sie zdrowym gwiazdorem i szuka domu, będzie miejsce na następnego onka!!! Quote
yolanovi Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 jak będę dzisiaj po rodzinkę zapytam o Bolusia. na razie nie wiemy nic jak on sie czuje. jeśliby sie domek znalazł też mogę pomóc z transportem. strasznie mi żal chłopaka. jeśli nie znajdziemy domu na teraz to może zawiozłoby się go do Sarnowa, do Emiś, tylko trzebaby go zdiagnozować bo tam na razie brak izolatki Quote
TERESA BORCZ Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Yolanovi bardzo na Ciebie czekamy ze względu na bezpieczeństwo psiaków, no i na ostateczny rozrachunek z kliniką zaraz po tym wpłacam coś sporego na te ONKI a może jeszcze coś jak się uda dodatkowo! PROSZĘ MU ZABRAĆ COŚ SPOREGO DO JEDZENIA I PODAĆ Z SIEMIENIEM LNIANYM MIELONYM NA OSŁONE TYCH JELIT TO POWSTRZYMA NIECO BIEGUNKĘ, NAPEWNO JEST BARDZO SŁABY I GŁODNY Quote
paulinken Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 fochu zrobiła dla ONków allegro: http://allegro.pl/show_item.php?item=1838648628 Quote
yolanovi Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 z tym jedzeniem to troche ciężko bo jestem od rana w pracy i prosto potem śmigam do Pszczyny. ZŁukaszem jestem już umówiona, mam nr. tel. więc myśle wszystko pójdzie ok. Myślę co mogłabym tak na prędce zabrać Bolusiowi, jedynie chyba tylko kupić coś po drodze w mięsnym. o siemieniu lnianym nie ma mowy. ale jakiegoś mięska moge mu kupić, tyle, że nie wiem czy surowe dobrze mu zrobi. Jak wyruszę z Pszczyny do zadzwonie. Będziemy w kontakcie. Quote
TERESA BORCZ Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Ile kosztuje zdiagnozowanie Bolusia, czy wujaszek ŁUKASZ będąc tm mógłby to zrobić,?( kasa na diagnoze by była) własnie rozmawiałam z cioteczka nesccą, sprawa domku w Siemianowicach nadal otwarta, coś nie tak na linii komunikayjnej, pódxie nastepny mail, ale domek sprawdzony, jeśli wezmie pani Bolusia to ok jesli stan zdrowia ja przerośnie damy Timona niech tylko się odezwie nescca da namiar mnie , trzymajcie kciuki , w obu opcjach ratunek dla 2 psiaków Quote
danavas Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 podnoszę chłopczyka i trzymam kciukasy!!!!! Quote
DONnka Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Aż się bałam tu dzisiaj wchodzić :shake: Ale widzę, ze niepotrzebnie :) Tak się cieszę, że coś drgnęło w sprawie Bolusia :multi: Cioteczki yolanovi i Teresko, jesteście wielkie :):):) Bardzo Wam dziękuję :modla: Ja zupełnie bezradna bez was jestem ;) Cały czas molestuję ciocię nescca o ten domek, ale ona biedna pochłonięta jest teraz chorobą Duszka (niech zdrowieje psina kochana :modla:) Ja też podałam Klaudus_ dwa namiary na domki, ale Ona teraz musi myśleć o sobie :shake: Trzymam kciuki i czekam niecierpliwie na wieści od cioci yolanovi :) Czy ktoś wie, kiedy wraca ciocia BUDRYSEK ??? Quote
Kocurek Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Bolusiu czekamy na wiesci o Tobie.... Cioteczki ustalcie prosze skarbnika.Do konca tygodnia potrzebowalabym numer konta-razem z IBANEM I SWIftem.Chcialabym zrobic przelewik dla Bolusia.Kolezanka na koniec tygodnia jedzie juz do banku(Ma do niego kawalek drogi i wtedy juz by przelew poszedl dla psiny....Potem niestety jej konto swieci pustkami:)A nie chce dziewczyny fatygowac zeby potem ekstra jechala z jednym przelewem:)-wiem skomplikowane:)Ale innej opcji nie mam. A moze ktoras z cioteczek udostepni mi swoje i potem przeleje docelowo juz do skarbnika Bolusia?:) Quote
Kocurek Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Ach zapomnialam napisac,ze bede grzecznosciowo korzystac wlasnie przy przelewach z konta kolezanki... Musze sie powoli kryc przed mezem:)Bo ostatnio stwierdzil,ze z torbami nas puszcze przez Dogomanie...:) Mniej wie-lepiej spi...:)hehe Quote
Klaudus__ Posted September 26, 2011 Author Posted September 26, 2011 TERESA BORCZ napisał(a):GŁODNY Głodny nie jest. Nakarmiliśmy je z Łukaszem. A chłopak czuje się zdecydowanie lepiej. Quote
TERESA BORCZ Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Bardzo dobrze, on ok a ty Klaudusku?? Mamy moc pracy, wracaj! Sprawdzam dwa domy dla onków, jeden blisko, jeden daleko, a jeden nie zrobił dobrego wrażenia, czekam dalej na wiadomości z Siemianowic!! Quote
BUDRYSEK Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 DONnka napisał(a):Czy ktoś wie, kiedy wraca ciocia BUDRYSEK ??? jestem....? :) Quote
yolanovi Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 jestem. niestety Bolusia nie widzialam. jeden ze szczeniaczkow w fatalnym stanie. obawiałam sie o niego a droga zatłoczona,masa utrudnień. Dowiozłam biedaka ledwie żywego, został w klinice -nie wiem czy przezyje. Pytałam Klaudus i Łukasza o Bolusia i powiedzieli, ze z nim lepiej. Może zabrać go do weta, a potem do Emiś do Sarnowa? Mamy trochę kasy zadeklarowanej i coś ma dla niego Teresa Borcz - byłoby na weta i na początek w hoteliku. Co myślicie? Quote
TERESA BORCZ Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 posłałam konto cioteczce Kocurek, jak już podacie konto kogoś kto poskarbnikuje zbierzemy co deklarowane z moimi i coś na początek będzie Quote
yolanovi Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Isiak napisał(a):Jestem skarbnikiem Kaji, mogę być i Bolusia, ale tylko dla wpłat krajowych, na różnych zagranicznych płatnościach sie nie znam. cioteczka Isiak deklarowała się być skarbnikiem. warto byłoby podsumować n ile możemy liczyć na już i może ktoś zabrałby Bolusia do weta. Quote
DONnka Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Jak dobrze, że już jesteście cioteczki Klaudus_ i BUDRYSEK :multi: Teraz będzie dużo łatwiej :):):) Niech ciocia Isiak zacznie rozsyłać konto :) Do mnie też :) Przykro mi to pisać, ale jeden z psiaków, które ostatnio wsparłam finansowo odszedł dzisiaj za TM :(:(:( :candle::candle::candle: Trudno mi się z tym pogodzić, ale cóż, życie musi toczyć się dalej ... Ten biedak nie zdążył wykorzystać pieniążków, które Mu wysłałam :( Postanowiłam przekazać te 50 zł Bolusiowi :) Niech szybko jedzie do weta, a potem do Emiś :):):) Quote
Recommended Posts