yolanovi Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 dzięki Emiś za odp. na wątku. jak na razie czekamy jeszcze na odp. od Nesca ale gdyby nie udało się to może skorzystamy z miejsca u Ciebie. trzebaby go zabrać wcześniej do weta. Kaludus podobno bardzo chora, nie wiadomo kiedy pojawi się na wątku:shake: Quote
BUDRYSEK Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 kto zgodzi sie zostac skarbnikiem Bolusia? Quote
yolanovi Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 ten hotelik u Emiś to niezłe rozwiązanie, nie jest daleko, transport mogłabym chłopakowi zafundować tzn. zawieźć biedaka, tylko trzebaby kasy uzbierać i do weta pojechać wcześniej. podtrzymuję moją stała deklarację 15 zł Quote
DONnka Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Są..., przyszły cioteczki kochane :):):) Dziękuję cioteczkom nescca, Teresa Borcz, Ewa i wszystkim innym, które i tym razem mnie nie zawiodły :modla: :modla: :modla: Spodziewam się, że jeszcze kilka cioteczek zajrzy :) Teraz jestem już troszkę spokojniejsza o los Bolusia :) Jednorazowo deklaruję dla biedaczka 20 zł, więcej nie dam rady :oops: Wybierajcie tego skarbnika :) Quote
Isiak Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Jestem skarbnikiem Kaji, mogę być i Bolusia, ale tylko dla wpłat krajowych, na różnych zagranicznych płatnościach sie nie znam. Quote
yolanovi Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 bez kasy nie ruszymy:shake: prosimy cioteczki o pomoc :modla::modla::modla: na razie mamy stałą od Kocurek - 20 zł i moja stałą 15 zł oraz jednorazowo od Donki 20 i coś tam jednorazowo od Danusiadanusia. Quote
DONnka Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 TERESA BORCZ napisał(a):Trzymam za powodzenie misji cioteczki Maci jeśli sie uda i Timo znajdzie dom, wezmiemy Bolka do Gierałtowic, może zdążymy, jest jeszcze Sarnów i chyba mają miejsce, można sprawdzić, jak sie zabierze jakies psiaki to może się wywózka opóżni??? Byłoby super, gdyby Boluś trafił pod skrzydła Tereni do Gierałtowic :multi: Jeśli Timolek się wyadoptuje, to moja stała z Niego przeszłaby na Bolusia - 20 zł Trzymajmy kciuki za ten domek Quote
BUDRYSEK Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 nawet jezeli zabierzemy kilka Psiakow to wywoz i tak bedzie :( DONnka info dla Klaudus__ zostawiłam na gg, Ona musi podjąć decyzję wiem,ze jest bardzo chora ale jak wroci do zdrowia to na pewno skontaktuje sie z tym domkiem Quote
Kamila_ Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 wrzuciłam chłopaka na forum owczarkowe pewnie pojawią sie cioteczki z deklaracjami :multi: chłopakowi się uda, na pewno! zapisuję sobie wątek, dziękuję DONce za informacje o nim :loveu: w tym miesiacu niestety nie mam się jak zdeklarować, ale w razie czego napisze odrazu porozsyłam Quote
TERESA BORCZ Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 postaram się zrobić szczepienia i wszystko co trzeba dla psiej rodzinki z dużym rabatem kliniki dco zoszczędzę przekażę na Bolusia!!!! Quote
annika Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 zapisuje, później doczytam... takich oczu się nie zapomina... Quote
DONnka Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Kamila_ napisał(a):wrzuciłam chłopaka na forum owczarkowe pewnie pojawią sie cioteczki z deklaracjami :multi: chłopakowi się uda, na pewno! zapisuję sobie wątek, dziękuję DONce za informacje o nim :loveu: w tym miesiacu niestety nie mam się jak zdeklarować, ale w razie czego napisze odrazu porozsyłam Dziekuję Kamilo, że wrzuciłaś chłopaka na owczarki i za to, że tu jesteś :) Quote
DONnka Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 TERESA BORCZ napisał(a):postaram się zrobić szczepienia i wszystko co trzeba dla psiej rodzinki z dużym rabatem kliniki dco zoszczędzę przekażę na Bolusia!!!! Tereniu, wielkie dzięki :loveu: Tak bym chciała, żeby Boluś trafił do Gierałtowic pod Twoje skrzydła :modla: Timolku, a sio do domku :):):) Quote
yolanovi Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 może udałoby się chłpaka zabrać już przyszłym tygodniu, tylko trzeba go zdiagnozować u weta Quote
anett Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Boże jaki biedak:-(:-( Czy wiadomo jak psiak się czuje teraz? biegunka+wymioty to bardzo krótka droga do odwodnienia... Czy teraz przez weekend nie ma żadnej możliwości pomocy dla niego?? Quote
yolanovi Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 właśnie nic nie wiadomo - Klaudus chora, Budrysek wyjechała do Wrocławia, punkt w weekend nieczynny, ja nawet nie wiem gdzie jest ten punkt w Pszczynie:-( Quote
Vutz Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 jestem na zaproszenie DONki :) biedny ten psiak... :( Quote
DONnka Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 yolanovi napisał(a):właśnie nic nie wiadomo - Klaudus chora, Budrysek wyjechała do Wrocławia, punkt w weekend nieczynny, ja nawet nie wiem gdzie jest ten punkt w Pszczynie:-( To fakt, bez ciotek Klaudus_ i BUDRYSEK stoimy w miejscu :( Ciocia nescca też się nie odzywa w/s tego domku w Siemianowicach :shake: No, ale skoro punkt nieczynny przez weekend, to przynajmniej mamy chyba pewność, że Bolusia nigdzie nie zabiorą ??? Martwię się jednak o Jego zdrowie :(:(:( Quote
betka Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 To przez weekend nikt się nimi nie opiekuje? Quote
DONnka Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 betka napisał(a):To przez weekend nikt się nimi nie opiekuje? Też się zastanawiam :shake: Nigdy nie byłam w takim punkcie :shake: Spokojnej nocy Bolusiu :loveu: Oby jutrzejszy dzień odmienił Twój smutny los :modla: Quote
nescca Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Dziewczyny.... zadzwonię jutro do tej Pani....ale dzis miałam sądny dzień. Interwencja ,odbiór 10 zagłodzonych psiaków....było 11 ale jeden skonał kilka minut przed naszym przyjazdem na oczach policjantów. Makabra. Później musiałam jechać z moim zagłodzonym Duszkiem znalezionym w stanie totalnej kacheksji i okazało się ,że psiak ma mocznice..... dziś w nocy walcze. Wybaczcie ale już nie wiem kiedy sprzątac, ugotować i jeszcze do pracy.... o wypoczynki już nie marze. Ale obiecuje prędko skontaktować się z babeczką. Quote
DONnka Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 nescca napisał(a):Dziewczyny.... zadzwonię jutro do tej Pani....ale dzis miałam sądny dzień. Interwencja ,odbiór 10 zagłodzonych psiaków....było 11 ale jeden skonał kilka minut przed naszym przyjazdem na oczach policjantów. Makabra. Później musiałam jechać z moim zagłodzonym Duszkiem znalezionym w stanie totalnej kacheksji i okazało się ,że psiak ma mocznice..... dziś w nocy walcze. Wybaczcie ale już nie wiem kiedy sprzątac, ugotować i jeszcze do pracy.... o wypoczynki już nie marze. Ale obiecuje prędko skontaktować się z babeczką. Wielkie dzięki cioteczko :modla: Oby się udało :modla: Jak Ty to wszystko wytrzymujesz :shake: Trzymam mocno kciuki za Duszka i te bidule z interwencji :( Quote
DONnka Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 Zaglądam z nadzieją do Bolusia :) Nikt już go dziś nie odwiedzi ??? Quote
Recommended Posts