Klaudus__ Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 [FONT="Comic Sans MS"][SIZE="4"]Boluś to kilkuletni ON-ek. Kilka dni temu stał się jednym z psiaków zamieszkujących schronisko. Jednak wczoraj widziałam po Nim,że jest w nie najlepszym stanie - wymiotuje, ma biegunkę i nie ma siły ani wejść do budy... Jest bardzo smutny - zdecydowanie źle się czuje. Niestety nie jestem w stanie za wiele o Nim powiedzieć - bo w tym stanie nie idzie Go sprawdzić ani na psy ani na dzieci. Bo jest bardzo obojętny. Może jakoś pomożecie?? :roll: Kontakt: tel: 785 549 189 mail: zaadoptuj.zwierzaka@interia.pl [/FONT] Quote
Isiak Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 post rozliczeniowy [FONT=Tahoma]DEKLARACJE STAŁE[/FONT] [FONT=Tahoma]yolanovi 15 zł[/FONT] [FONT=Tahoma]Kocurek 20 zł[/FONT] [FONT=Tahoma]jpteska - 20 zł[/FONT] [FONT=Tahoma]DEKLARACJE JEDNORAZOWE[/FONT] [FONT=Tahoma]joteska 40 zł[/FONT] [FONT=Tahoma]DONnka 50 zł[/FONT] [FONT=Tahoma]danusiadanusia ?[/FONT] [FONT=Tahoma]Teresa Borcz spory grosik[/FONT][FONT=Tahoma] :)[/FONT] [FONT=Tahoma]Wpłaty:[/FONT] joteska 40 zł (28.09.) DONnka 50 zł (28.09.) Pani Teresa Borcz od Barbel 200 zł (30.09.) yolanovi - 15 zł (30.09.) Isiak - 20 zł Na koncie Bolka: 325 zł przelew do Budrysek na transport: -325 zł na koncie: 0 annika - 10zł (03.10.) joteska - 30 zł (03.10.) przekazano na konto Kronosa http://www.dogomania.pl/threads/215381-Kronos-zaniedbany-staruszek-trafi%C5%82-do-schroniska%21%21 [SIZE=2]Na koncie Bolka: 10 zł Quote
BUDRYSEK Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 trzeba pilnie do weta...tylko za co? i gdzie? :( Quote
Kocurek Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Nie mam jak pomoc...Co za smutne spojrzenie....:( Quote
yolanovi Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 może na początek chociaż na weta coś uzbieramy? Quote
BUDRYSEK Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 yolanovi napisał(a):może na początek chociaż na weta coś uzbieramy? lada dzien bedzie wywieziony...w myslowicach nie beda Go leczyc....bo "nie warto" :( Quote
DONnka Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 O matulu, jaka smutna mordka:(:(:( A te Mysłowice są nieuniknione ??? Gdzie on teraz jest ??? Strasznie mało czasu ... Będę myśleć intensywnie !!! Na weterynarza awaryjnie bym coś wyskrobała jeszcze Quote
DONnka Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Pozapraszałam ludzi na wątek, ile się dało :) Teraz padam na twarz, ale wrócę do Bolusia jutro :) Mam nadzieję, że zastanę tu mnóstwo kochanych i niezawodnych cioteczek :) Quote
TERESA BORCZ Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 koniecznie trzeba go gdzieś zabrać, bo w punkcie nie da się nic zrobić napewno karmią go paprochami, a do tego może mieć zniszczoną florę bakteryjną, zacząć możemy od prostej rzeczy, dokarmiać i podawać len mielony odtłuszczony i dobre połączenie pro i prebiotyku, żeby Timo się wyadoptował szybciutko,gwiazdor nasz byłoby tanie i dobre miejsce ale na dwa raczej się nie da narazie, może do SARNOWA? Chyba jest miejsce/ Quote
yolanovi Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 jeśli byłoby miejsce w Sarnowie i uzbieramy kasę to ja służę transportem na mój koszt + stała deklaracja 15 zł na hotelik Quote
Isiak Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Zaglądam i podnoszę, niestety, pomysłów brak... Quote
yolanovi Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 napisałam do Emis w spr. hotelu. strasznie żal mi biedaka. kto jeszcze coś zadeklaruje? Quote
Nadziejka Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Jestem u niunia na zaproszenie kochanej DONki:modla::modla:ciotenki ja deklaracji dac nie moge ... bo sama mam str klopoty zyciowe :shake: i deklaracje swoje na psinki , jeszcze mam nie poplacone ...ech .... moze jakis bazarusiek ..... jak dobrze ze te wszystkie biedaki maja ciocie Klaudus :modla::iloveyou:gdyby nie cioteczka , to zadnej duszy psiej - nie daloby sie ratowac ! bede zagladac i pokombinuje bazarusiek , dobrze ze jestescie czarodziejki Quote
TERESA BORCZ Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Trzymam za powodzenie misji cioteczki Maci jeśli sie uda i Timo znajdzie dom, wezmiemy Bolka do Gierałtowic, może zdążymy, jest jeszcze Sarnów i chyba mają miejsce, można sprawdzić, jak sie zabierze jakies psiaki to może się wywózka opóżni??? Quote
yolanovi Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 ewa gonzales napisał(a):Jestem u niunia na zaproszenie kochanej DONki:modla::modla:ciotenki ja deklaracji dac nie moge ... bo sama mam str klopoty zyciowe :shake: i deklaracje swoje na psinki , jeszcze mam nie poplacone ...ech .... moze jakis bazarusiek ..... jak dobrze ze te wszystkie biedaki maja ciocie Klaudus :modla::iloveyou:gdyby nie cioteczka , to zadnej duszy psiej - nie daloby sie ratowac ! bede zagladac i pokombinuje bazarusiek , dobrze ze jestescie czarodziejki mogłabym przekazać trochę książek na bazarek. pomózmy biedakowi, może zdążymy Quote
TERESA BORCZ Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Może u kasi przystał byłoby miejsce, tam jest super opieka i nie daleko??? Quote
Kocurek Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Cioteczki ja moge dac 5 euro-to bedzie jakies 20 zl.Deklaracja stala dla Bolusia.Zawsze na koniec miesiaca by byla wplacana.Musi mu sie udac.... Tule Bolusiu. Quote
danusiadanusia Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 dzięki Kocurku, że dałaś znać, ja ze swej strony jednorazowo też pomogę, szukajcie skarbnika i dajcie pw. RAZEM MUSI SIĘ UDAĆ! Quote
paulinken Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 TERESA BORCZ napisał(a):Może u kasi przystał byłoby miejsce, tam jest super opieka i nie daleko??? kasia chyba tylko suczki przyjmuje... Quote
nescca Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 O matko....jaka bieda. Zaraz powiadamiam Anett. Jeśli psiak utrzymuje czystość to może mam dla Niego dom. Zaraz będę dzwoniła. Domek w Siemianowicach. Quote
Nadziejka Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 :iloveyou::modla::modla::modla::modla:o matenkoooooooooooooooooo , mocno zatem trzymamy kochani! jesli nie sprawdzony , to mozemy razem z Martika Aisza pojsc .... mocno kciukamyy! Quote
paulinken Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Wrzuciłam tu: http://www.dogomania.pl/threads/8669-Owczarki-Niemieckie-do-adopcji.-Og%C5%82aszajcie-te%C5%BC-ONki-na-www.owczarki.eu!?p=17682432#post17682432 i tu: http://owczarki.eu/psiak/1083 Quote
Emiś Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Jeśli będzie taka potrzeba, to będę miała po weekendzie dla niego miejsce w kojcu. Koszt 10zł + karma. Tylko musiałby być przebadany, nie mam jeszcze boksu kwarantanny i nie mogę ryzykować zdrowia pozostałych gości. Quote
Recommended Posts