Jump to content
Dogomania

On-ek Bolek w kiepskim stanie - wymioty/biegunka/opada z sił ! Bolek w końcu ma dom !

Recommended Posts

Posted

[FONT="Comic Sans MS"][SIZE="4"]Boluś to kilkuletni ON-ek. Kilka dni temu stał się jednym z psiaków zamieszkujących schronisko.
Jednak wczoraj widziałam po Nim,że jest w nie najlepszym stanie - wymiotuje, ma biegunkę i nie ma siły ani wejść do budy...
Jest bardzo smutny - zdecydowanie źle się czuje.
Niestety nie jestem w stanie za wiele o Nim powiedzieć - bo w tym stanie nie idzie Go sprawdzić ani na psy ani na dzieci.
Bo jest bardzo obojętny.
Może jakoś pomożecie?? :roll:

Kontakt:
tel: 785 549 189
mail: zaadoptuj.zwierzaka@interia.pl

[/FONT]

• Replies 178
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

post rozliczeniowy

[FONT=Tahoma]DEKLARACJE STAŁE[/FONT]

[FONT=Tahoma]yolanovi 15 zł[/FONT]
[FONT=Tahoma]Kocurek 20 zł[/FONT]
[FONT=Tahoma]jpteska - 20 zł[/FONT]

[FONT=Tahoma]DEKLARACJE JEDNORAZOWE[/FONT]

[FONT=Tahoma]joteska 40 zł[/FONT]
[FONT=Tahoma]DONnka 50 zł[/FONT]
[FONT=Tahoma]danusiadanusia ?[/FONT]
[FONT=Tahoma]Teresa Borcz spory grosik[/FONT][FONT=Tahoma] :)[/FONT]
[FONT=Tahoma]Wpłaty:[/FONT]
joteska 40 zł (28.09.)
DONnka 50 zł (28.09.)
Pani Teresa Borcz od Barbel 200 zł (30.09.)
yolanovi - 15 zł (30.09.)
Isiak - 20 zł
Na koncie Bolka: 325 zł
przelew do Budrysek na transport: -325 zł
na koncie: 0

annika - 10zł (03.10.)
joteska - 30 zł (03.10.) przekazano na konto Kronosa http://www.dogomania.pl/threads/215381-Kronos-zaniedbany-staruszek-trafi%C5%82-do-schroniska%21%21

[SIZE=2]Na koncie Bolka: 10 zł

Posted

O matulu, jaka smutna mordka:(:(:(
A te Mysłowice są nieuniknione ???
Gdzie on teraz jest ???
Strasznie mało czasu ...
Będę myśleć intensywnie !!!
Na weterynarza awaryjnie bym coś wyskrobała jeszcze

Posted

Pozapraszałam ludzi na wątek, ile się dało :)
Teraz padam na twarz, ale wrócę do Bolusia jutro :)
Mam nadzieję, że zastanę tu mnóstwo kochanych i niezawodnych cioteczek :)

Posted

koniecznie trzeba go gdzieś zabrać, bo w punkcie nie da się nic zrobić napewno karmią go paprochami, a do tego może mieć zniszczoną florę bakteryjną, zacząć możemy od prostej rzeczy, dokarmiać i podawać len mielony odtłuszczony i dobre połączenie pro i prebiotyku, żeby Timo się wyadoptował szybciutko,gwiazdor nasz byłoby tanie i dobre miejsce ale na dwa raczej się nie da narazie, może do SARNOWA? Chyba jest miejsce/

Posted

Jestem u niunia na zaproszenie kochanej DONki:modla::modla:ciotenki ja deklaracji dac nie moge ... bo sama mam str klopoty zyciowe :shake: i deklaracje swoje na psinki , jeszcze mam nie poplacone ...ech .... moze jakis bazarusiek ..... jak dobrze ze te wszystkie biedaki maja ciocie Klaudus :modla::iloveyou:gdyby nie cioteczka , to zadnej duszy psiej - nie daloby sie ratowac ! bede zagladac i pokombinuje bazarusiek , dobrze ze jestescie czarodziejki

Posted

Trzymam za powodzenie misji cioteczki Maci jeśli sie uda i Timo znajdzie dom, wezmiemy Bolka do Gierałtowic, może zdążymy, jest jeszcze Sarnów i chyba mają miejsce, można sprawdzić,

jak sie zabierze jakies psiaki to może się wywózka opóżni???

Posted

ewa gonzales napisał(a):
Jestem u niunia na zaproszenie kochanej DONki:modla::modla:ciotenki ja deklaracji dac nie moge ... bo sama mam str klopoty zyciowe :shake: i deklaracje swoje na psinki , jeszcze mam nie poplacone ...ech .... moze jakis bazarusiek ..... jak dobrze ze te wszystkie biedaki maja ciocie Klaudus :modla::iloveyou:gdyby nie cioteczka , to zadnej duszy psiej - nie daloby sie ratowac ! bede zagladac i pokombinuje bazarusiek , dobrze ze jestescie czarodziejki

mogłabym przekazać trochę książek na bazarek. pomózmy biedakowi, może zdążymy

Posted

:iloveyou::modla::modla::modla::modla:o matenkoooooooooooooooooo , mocno zatem trzymamy kochani! jesli nie sprawdzony , to mozemy razem z Martika Aisza pojsc .... mocno kciukamyy!

Posted

Jeśli będzie taka potrzeba, to będę miała po weekendzie dla niego miejsce w kojcu. Koszt 10zł + karma. Tylko musiałby być przebadany, nie mam jeszcze boksu kwarantanny i nie mogę ryzykować zdrowia pozostałych gości.