Natka72 Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Czemu tu się nic nie dzieje?Czemu wciąż nic nie wiadomo?Nie rozumiem tego,zbieramy kasę a nie wiadomo w ogóle co z sunią... Podbijajcie kochane bazarek,bo dorzuciłam parę fantów;) http://www.dogomania.pl/threads/215169-Dok%C5%82adka-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci!!!Jesienno-zimowe-ciuchowisko-dla-Lisi-z-ogromnym-guzem.-Do-8.10!!! Quote
iwonamaj Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 [quote name='Natka72']Czemu tu się nic nie dzieje?Czemu wciąż nic nie wiadomo?Nie rozumiem tego,zbieramy kasę a nie wiadomo w ogóle co z sunią... Podbijajcie kochane bazarek,bo dorzuciłam parę fantów;) http://www.dogomania.pl/threads/215169-Dok%C5%82adka-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci!!!Jesienno-zimowe-ciuchowisko-dla-Lisi-z-ogromnym-guzem.-Do-8.10!!! No właśnie ... Quote
Klaudus__ Posted October 3, 2011 Author Posted October 3, 2011 Niestety za wiele nie mogę powiedzieć,bo wiele nie wiem. Lisia jest bardzo smutna. Mało z budy wychodzi. Chyba przerastają Ją warunki schroniskowe. Na pewno zaraz po kwarantannie zostanie zabrana. Reszta w trakcie ustalania. A pieniążki zbieramy na weta - bo jak widać guza trzeba szybko zoperować,bo jest gigantyczny... Dzisiaj zaniosę dziewczynie świeżą poduchę,żeby mogła sobie leżeć wygodnie. Quote
iwonamaj Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 A dokąd pojedzie i kiedy...Bo 5 jest już pojutrze... Quote
jotpeg Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 czyli czekamy na koniec kwarantanny i zbieramy na weta. Quote
BUDRYSEK Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 [quote name='jotpeg']czyli czekamy na koniec kwarantanny i zbieramy na weta.[/QUOTE] dokladnie, w sr konczy sie kwarantanna, w sr ma tez byc wywoz, Liska jest zarezerwowana ale czy przychyla sie do tego to nie jestem pewna? czekam na info od Figu kiedy pojedzie do wawy? widzialam Liske w pt jest w dobrej formie, nie wyglada na szczescie na chora Quote
Klaudus__ Posted October 4, 2011 Author Posted October 4, 2011 Wczoraj Pani Basia przy okazji zabierania Tiki przywiozła smakołyki dla psiaków. Lisia zjadła dwa kawałki kiełbaski. Chętnie wyszła z budy na smakołyki :) Quote
BUDRYSEK Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 oprocz dt w wawie, jest takze chetny ds :) mam nadzieje, ze wieczorem bede miala wiecej informacji Quote
Klaudus__ Posted October 4, 2011 Author Posted October 4, 2011 [quote name='BUDRYSEK']oprocz dt w wawie, jest takze chetny ds :) mam nadzieje, ze wieczorem bede miala wiecej informacji No to czekamy na informacje - bardzo ciekawa jestem co się szykuje ;) Quote
Julia84 Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Ale by było fajnie jakby Lisi trafił się domek... Strasznie mnie rozczula ta psinka... Quote
Natka72 Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 No to dzisiaj koniec kwarantanny...Co teraz?Wet i...? Quote
iwonamaj Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Teraz to już na pewno wszystko ustalone powinno być...Czekamy na konkrety... Quote
Aimez_moi Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Czekamy.....czekamy....psinka jest superowa......:) Quote
Natka72 Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Czekamy i raczej chyba się nie doczekamy...to wszystko jakieś takie mgliste...Nikt do niej nie chodzi? Quote
Klaudus__ Posted October 6, 2011 Author Posted October 6, 2011 [quote name='Natka72']Czekamy i raczej chyba się nie doczekamy...to wszystko jakieś takie mgliste...Nikt do niej nie chodzi? Chodzę do Niej codziennie,albo co drugi dzień. Ale nie zawsze mam czas na ciągłe pisanie na dogo - chociaż staram się tu być obecna dosyć często - bo nieobecność na dogo to zaraz rzucanie przykrych słów o zaniedbywaniu, czy nieinteresowaniu się... Sama czekam na wiadomości o ewentualnym ds. Sunia miała do wczoraj kwarantannę - dzisiaj może zostać zabrana. Quote
iwonamaj Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 I co? Zostanie zabrana? Dokąd? A jeśli nie zostanie zabrana to co? Quote
Aimez_moi Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 [quote name='iwonamaj']I co u suni???[/QUOTE] Wlasnie....jak tam psiunia? Quote
Rewelacja Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 przeplyw informacji super! zalozycielce gratuluje postawy. A przed Lisia spora kwota do zebrania.... Quote
iwonamaj Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 [quote name='Rewelacja']przeplyw informacji super! zalozycielce gratuluje postawy. A przed Lisia spora kwota do zebrania....[/QUOTE] Oj, to prawda, niestety...A my martwimy się o Lisię :(... Quote
Natka72 Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Widać Lisia nie jest aż tak potrzebująca,skoro nikt nie pilnuje jej wątku...Jutro koniec bazarku,ciekawe komu miałabym przelać pieniążki...Chyba trzeba będzie poszukać kogoś,kto naprawdę szuka pomocy dla pieska.Tak naprawdę to nic nie wiadomo,założycielka coś tam słyszała ale co konkretnie to sama nie wie.Brak bieżących informacji na temat zdrowia i nastroju,brak info odnośnie przyszłości.Miała być niby u weta,niby coś tam słychać o ds,wcześniej była mowa o dt?Ogólnie to przykra sprawa...A pieska żal... Quote
Klaudus__ Posted October 8, 2011 Author Posted October 8, 2011 [quote name='Natka72']Widać Lisia nie jest aż tak potrzebująca,skoro nikt nie pilnuje jej wątku...Jutro koniec bazarku,ciekawe komu miałabym przelać pieniążki...Chyba trzeba będzie poszukać kogoś,kto naprawdę szuka pomocy dla pieska.Tak naprawdę to nic nie wiadomo,założycielka coś tam słyszała ale co konkretnie to sama nie wie.Brak bieżących informacji na temat zdrowia i nastroju,brak info odnośnie przyszłości.Miała być niby u weta,niby coś tam słychać o ds,wcześniej była mowa o dt?Ogólnie to przykra sprawa...A pieska żal... Posłuchajcie... Pisałam to już na wielu wątkach,ale napiszę i tu. Na obecną chwilę jestem bez samochodu. Do schroniska chodzę codziennie - albo co drugi dzień na nogach. Co zajmuje mi ok. 1,5 godz. w jedną stronę. Poza tym w domu czeka na mnie 16 psów i 9 kotów - które zaraz po powrocie muszę oporządzić. Niestety dogo schodzi wtedy na późniejszy plan. I wielokrotnie nie mam siły odwiedzać każdego wątku. Liska została zabrana. Jak nic na przeszkodzie nie stanie - z tego co wiem pojedzie dzisiaj do Warszawy z Figu. Więcej informacja na temat Dt musi udzielić więcej info - bo ja sama niewiele wiem. Quote
BUDRYSEK Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 Liska od czwartku była u mnie jest wspaniała! :) chodziła za mna krok w krok, oczka we mnie wlepione i głoweczka nadstawiona na głaskanko :) moze mieszkac z kotkami i psiakami w aucie zachowuje sie ok, w domu tez, zachowuje czystosc w domu apetyt w normie nie kapalam Jej, zostanie wykapana w dt, wyciełam kilka dredow ale i tak jeszcze sporo zostało zaraz po przyjezdzie do domu zasneła, wtulona w kolderki, przy cieplym kaloryfeku razem z Lisia zabrałam z punktu Oscarka, który od razu pokochał Lisie i spał w Nią wtulony :) http://www.dogomania.pl/threads/214954-5-miesięczny-Oskarek-znaleziony-wraz-z-Milusiem-bracia-czy-przyjaciele/page3 wieczorem Lisia pojechała z Figu do dt do wawy...trzymajcie kciuki zeby wszystko było z Nia ok!!!! dodam jeszcze ,ze Lisia nie umie chodzic na smyczy, w obozce w szeleczkach juz lepiej Jej szło :) na spacerkach jest bardzo aktywna, nawet truchta :) Quote
Natka72 Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 Dziękuję za wspaniałe wieści :) Czy osoba która teraz się Lisią zajmuje będzie utrzymywała kontakt na forum?Bazarek właśnie się zakończył,jutro zrobię podliczenie,więc chciałabym wiedzieć komu i na jaki cel mam wpłacić zebrane pieniążki... Quote
Recommended Posts