Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 173
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mała zapadła mi w serce już od pierwszych chwil, od momentu jej znalezienia. Trochę się niepokoję, jak ona się odnajduje w nowym miejscu, właściwie to gdzie ona jest? Ze względu na koty (?) musiała zmienić domek-co się z nią teraz dzieje? Taka kruszynka powinna być baardzo kochana.

• 2 weeks later...
Posted

Hej, dziewczyny, dlaczego nikt nic nie wie? Tak się nie robi! Jak wątek założony, to trzeba zaglądać i pisać nowości, dawać zdjęcia i odpowiadać na pytania.
Moze za dużo wątków macie do ogarnięcia i dlatego te kłopoty?

[B]Czy to prawda, że sunia od dawna we własnym domku? [/B]

Posted

Bardzo prosimy o informację na temat Liski. Podobno mała ma domek. Podobno. Słuchajcie, wiele psich losów na wątkach jest pilnie śledzonych i sukcesywnie czytanych, czasem ludzie starają się pomóc, chcą wiedzieć, czy pies znalazł swoją ostateczną przystań życiową. Wydaje mi się, że wypada poinformować wszystkich zainteresowanych, co się dzieje z malutką. Tym bardziej, że prosimy o to i pytamy. Jeśli to BUDRYSEK zna dalsze losy suni, to Ją prosimy o parę słów wyjaśnienia.

Posted

asinek5 napisał(a):
No i nadal cisza. To znaczy, że albo bardzo dobrze, albo lepiej nie pytać.

albo że założycielki wątku mają głęboko wszystkich, którzy interesują się losem psa.

Posted

beta ata napisał(a):
Zalożycielki wątku tak zachrzaniają dla bezdomnych psów, że nie zawsze daja radę chocby raz w tygodniu zajrzec na kazdy wątek każdego uratowanego przez nie psa.

No rzeczywiscie i nie maja czasu napisac krotkiej odpowiedzi na pytanie zadane 8 grudnia...

Posted

Ja też nie lubię takich niedokończonych wątków!

Wiem z innego źródła, ze sunia już dawno w nowym domu, ale to powinno być tu napisane, nie przeze mnie, i tytuł zmieniony i wątek przeniesiony do działu szczęśliwców.

Posted

Wybaczcie,ale mam teraz sporo psów zagrożonych wywozem do Mysłowic - poza tym całą masę innych problemów.
Staram się skupiać na razie na tych co w Mysłowicach szans nie mają :roll:
Może to brzydko brzmi,ale do końca roku około 15 moich podopiecznych wyjedzie do mysłowic i zapewne więcej Ich nie zobaczę.
Co do Liski to ja nie wiedziałam ,że jest w ds - jakbym wiedziała - napisałabym tu zaraz jak poszła.
Budrysek miała kontakt z DT i chyba Budrysek nadzorowała adopcję.
Zapytałam Ją przez tel co z Liską i faktycznie potwierdziła,że jest w ds.
Co do rozliczeń - bo malagos mnie o nie poprosiła - nie jestem w stanie takowego zrobić.
Ja na Liskę ani grosza nie dostałam i niestety nie wiem czy jakiekolwiek wpłaty były i w jakiej kwocie...
Wiem tylko,że była operacja i jaki koszt - z tego co było na wątku pisane.
Bardzo Was przepraszam,ze wątek faktycznie zaniedbany,ale powiem Wam szczerze,że sama wiem tyle co napisane na wątku...

Posted

Jeśli malutka jest szczęśliwa w nowym domku, to mogę tylko odetchnąć głęboko i życzyć wielu dobrych lat u boku ukochanego człowieka. Mam nadzieję, że jest pełnoprawnym członkiem rodziny.

Posted

[quote name='asinek5']Mam nadzieję, że jest pełnoprawnym członkiem rodziny.
I ja mam taką nadzieję...
Może Budrysek w wolnej chwili zadowoli nas fotkami.
Chciałabym zobaczyć,że jest szczęśliwa...

Posted

Uploaded with ImageShack.us

u Lisi wszystko ok :)
super zaaklimatyzowała sie w nowym domku
po operacji nie ma juz ani sladu...wszytskie sprawy finansowe zostały juz uregulowane, wieksza czesc spłaciła obecna włascicielka Lisi Pani Jola
niestety Lisia nie słyszy...ale świetnie daje sobie radę

to słowa Pani Joli:
"Lisia super,biega truchcikiem,kotłuje się po dywanie,całkiem ładnie poszczekuje.Z moimi dwiema suniami zgoda,czsem jak im włazi do miski to na nią powarkują,ale na Lisi nie robi to wrażenia,bo nie słyszy.Ale już się z nimi bawi.Jest cudna i kochana.Ma swoje posłanko,ale bardzo często śpi ze mną.Dziękuję Wam za nią.Pozdrawiają Cię wszystkie 3 sunie i ja też."

wet ocenił Ja na 5 lat więc nie jest z Niej az taka babcia ;)

Posted

Wielkie podzięki za zdjęcia całej gromadki, mała jest cudowna i widać, że zadowolona z życia. Towarzystwo psie też niczego sobie. To naprawdę frajda oglądać takie fotki. Chyba nikt nie wątpi, że Lisa ma wspaniały dom. No, to tylko się cieszyć!