Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest aniapiotrek
Posted

oj, wszystko po trochu, już niedługo będzie wiosna przyjedziemy na ognisko to usłyszy mama na własne uszy. Co dziennie ma porządny trening więc efekt będzie a na razie tylko cierpliwość może mamie pomóc do tego czasu wytrzymać:angryy:

• Replies 291
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gniewko jest piękny i błyszczy miłością, jak to ładnie ujęła Ania!!!
Wszystkie fotki są piękne i te z Anią, i te z kucykiem i te spacerowe...
Jednak ta i komentarz do niej - to naprawdę niesamowite...

[quote name='aniapiotrek']i to jest pieskie życie, grają, śpiewają i jeszcze kochają:cool1:

Normalnie jestem pod wrażeniem!!!

• 2 weeks later...
Guest aniapiotrek
Posted (edited)

:) Już mamy Córeczkę :) Amelka przyszła na świat we wtorek, o godzinie 23:25, waży 3340 gr i mierzy 56 cm. Jestem ciągle w pozytywnym szoku... nie da się opisać tego przeżycia. Cieszę się, że mogłem być przy mojej Kochanej Żonie, mogłem trzymać ją za rękę.... brak mi słów...
Poniżej trochę zdjęć (nie wiem co na to cenzura) :)

Edited by aniapiotrek
Posted

Mam pozwolenie na wklejenie i tu zdjęć mojego Słoneczka Malusiego.Dziś już ma wystawiony AKT URODZENIA....i ja już chodzę z nosem tak wysoko,że rysuję sufit...:diabloti:...dostała na imię AMELIA CELINA :loveu::loveu:

Posted

Selin, nie bądź taka dumna , bo se nosek podrapiesz:eviltong::evil_lol::evil_lol:, ale co by nie pisał to ładne imiona. Dzięciątko piękne (zaraz napiszesz, że do Ciebie podobna:eviltong::grins::grins::grins: ) no i Parkitna:lol::lol::lol:. Babciu Selin zazdroszczę Ci troszkę ;):lol:

Guest aniapiotrek
Posted

Dziękujemy wszystkim za życzenia, gratulacje:multi:. W domku jesteśmy już od piątku, ale obie musiałyśmy się oswoić z nowymi zasadami jakie ogarnęły nasz dom.
Oczywiście na początek opowiemy jak to teraz u nas jest, a mianowicie Nikuś i Nikola (a także Piotr) oszaleli, Amelka zaczarowała wszystkich wkoło a najbardziej Gniewka. Pierwsza noc była baaardzo męcząca, Gniewko był bardziej czujny niż ja i Piotr, tyle razy ile razy Amelka poruszyła się w swym łóżeczku On stał na dwóch łapach i czuwał, a kiedy ja zbliżałam się do łóżeczka to dziękował za to że podeszłam. Teraz kilka fotek naszego Maleństwa:

przed wyjściem ze szpitala:

Guest aniapiotrek
Posted

w domku z całą naszą gromadką

a teraz z Babcią

i Dziadkiem

Guest aniapiotrek
Posted

w swym łóżeczku

dobrze że była Babcia, można ja było zaangażować do zmiany pieluszki:evil_lol:

no i pierwsza kąpiel oczywiście przygotowana przez Babcię:multi:

troszkę nam Malusia płakała, ale Babcia stanęła na wysokości zadania i poradziła sobie.
Dziękujemy Babci za pomoc w przygotowaniu domu, łóżeczka, pysznego obiadku, za śliczne prezenty... Naprawdę miło było wrócić po tych ciężkich chwilach do domu i widzieć radość na twarzach nie tylko domowników ale także dziadków, którzy bardzo nam pomogli w trakcie mojego pobytu w szpitalu opiekując się Nikusiem i Nikolką. Mamo, tata - dziękujemy za wszystko
Muszę także podziękować mojemu mężowi, który dzielnie wspierał mnie podczas porodu i bez którego na pewno nie miałabym siły tak dzielnie znieść tego wszystkiego. Piotrze - dziękuję

Guest aniapiotrek
Posted

Gniewko ewidentnie "wziął Amelkę pod swe łapy" ( łapy aby nie pisać skrzydła), nie odstępuje nas na krok, towarzyszy każdemu karmieniu, każdemu przewijaniu, każdej kąpieli, zawsze jest czujny i reaguje na każdy ruch, jęknięcie czy płacz małej. Jeśli zdarzy się tak że nie ma nikogo w pokoju a Amelia sie poruszy w swym łóżeczku Gniewko zaczyna piszczeć, to znak że musimy zająć się jego podopieczną, a tak wygląda nasze karmienie:

wszędobylski nos, zawsze czujny i na miejscu:loveu: