Guest aniapiotrek Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 oj, wszystko po trochu, już niedługo będzie wiosna przyjedziemy na ognisko to usłyszy mama na własne uszy. Co dziennie ma porządny trening więc efekt będzie a na razie tylko cierpliwość może mamie pomóc do tego czasu wytrzymać:angryy: Quote
Guest aniapiotrek Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 a teraz kilkoro ulubieńców PE Quote
JamniczaRodzina. Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 Aniu taki wokalista to skarb pewnie teraz do repertuaru dołączy kołysanki:diabloti:.Ulubieńcy Pe są piękni.:loveu: Quote
Sarunia-Niunia Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 Gniewko jest piękny i błyszczy miłością, jak to ładnie ujęła Ania!!! Wszystkie fotki są piękne i te z Anią, i te z kucykiem i te spacerowe... Jednak ta i komentarz do niej - to naprawdę niesamowite... [quote name='aniapiotrek']i to jest pieskie życie, grają, śpiewają i jeszcze kochają:cool1: Normalnie jestem pod wrażeniem!!! Quote
Sarunia-Niunia Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Mega Kiermasz dla dwóch chorych jamniczek do 31.01.2012r. do 19.00 Gabuni i Deli/Dusieńki Quote
Guest aniapiotrek Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 (edited) :) Już mamy Córeczkę :) Amelka przyszła na świat we wtorek, o godzinie 23:25, waży 3340 gr i mierzy 56 cm. Jestem ciągle w pozytywnym szoku... nie da się opisać tego przeżycia. Cieszę się, że mogłem być przy mojej Kochanej Żonie, mogłem trzymać ją za rękę.... brak mi słów... Poniżej trochę zdjęć (nie wiem co na to cenzura) :) Edited February 1, 2012 by aniapiotrek Quote
Kar0la Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Gratulacje! :BIG::BIG: Witaj na świecie Amelko. :loveu::loveu: Quote
Sarunia-Niunia Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 [FONT=Georgia]*****Aniu i Piotrze*****[/FONT] [FONT=Georgia][/FONT] [FONT=Georgia]*****Najserdeczniejsze gratulacje i życzenia z okazji narodzin Amelki*****[/FONT] Quote
Celina12 Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Moje Cudowne Słoneczko-AMELKA Ukochana...jest taka Śliczna:loveu::loveu: ANIU I PIOTRZE bardzo WAM dziękuję.:loveu::loveu: Jestem po raz kolejny babcia a mój Krzysio-Dziadkiem Quote
yunona Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 I ja przyłączam się do gratulacji i oby zdrowo i szczęśliwie rosła wszystkim na pociechę :) Quote
Celina12 Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Mam pozwolenie na wklejenie i tu zdjęć mojego Słoneczka Malusiego.Dziś już ma wystawiony AKT URODZENIA....i ja już chodzę z nosem tak wysoko,że rysuję sufit...:diabloti:...dostała na imię AMELIA CELINA :loveu::loveu: Quote
Celina12 Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Tak bardzo JĄ kocham-jest taka Śliczna.Aniu i Piotrze-tak bardzo WAM dziękuję Quote
yunona Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Selin, nie bądź taka dumna , bo se nosek podrapiesz:eviltong::evil_lol::evil_lol:, ale co by nie pisał to ładne imiona. Dzięciątko piękne (zaraz napiszesz, że do Ciebie podobna:eviltong::grins::grins::grins: ) no i Parkitna:lol::lol::lol:. Babciu Selin zazdroszczę Ci troszkę ;):lol: Quote
JamniczaRodzina. Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Ciekawe jak Nikuś , Nikola i Gniewcio powitają małą Amelkę:loveu:?Selin młodzi mogli dać na imię Marcelina było by 2 w 1.;) Quote
Guest aniapiotrek Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 Dziękujemy wszystkim za życzenia, gratulacje:multi:. W domku jesteśmy już od piątku, ale obie musiałyśmy się oswoić z nowymi zasadami jakie ogarnęły nasz dom. Oczywiście na początek opowiemy jak to teraz u nas jest, a mianowicie Nikuś i Nikola (a także Piotr) oszaleli, Amelka zaczarowała wszystkich wkoło a najbardziej Gniewka. Pierwsza noc była baaardzo męcząca, Gniewko był bardziej czujny niż ja i Piotr, tyle razy ile razy Amelka poruszyła się w swym łóżeczku On stał na dwóch łapach i czuwał, a kiedy ja zbliżałam się do łóżeczka to dziękował za to że podeszłam. Teraz kilka fotek naszego Maleństwa: przed wyjściem ze szpitala: Quote
Guest aniapiotrek Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 w domku z całą naszą gromadką a teraz z Babcią i Dziadkiem Quote
Guest aniapiotrek Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 w swym łóżeczku dobrze że była Babcia, można ja było zaangażować do zmiany pieluszki:evil_lol: no i pierwsza kąpiel oczywiście przygotowana przez Babcię:multi: troszkę nam Malusia płakała, ale Babcia stanęła na wysokości zadania i poradziła sobie. Dziękujemy Babci za pomoc w przygotowaniu domu, łóżeczka, pysznego obiadku, za śliczne prezenty... Naprawdę miło było wrócić po tych ciężkich chwilach do domu i widzieć radość na twarzach nie tylko domowników ale także dziadków, którzy bardzo nam pomogli w trakcie mojego pobytu w szpitalu opiekując się Nikusiem i Nikolką. Mamo, tata - dziękujemy za wszystko Muszę także podziękować mojemu mężowi, który dzielnie wspierał mnie podczas porodu i bez którego na pewno nie miałabym siły tak dzielnie znieść tego wszystkiego. Piotrze - dziękuję Quote
Guest aniapiotrek Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 Gniewko ewidentnie "wziął Amelkę pod swe łapy" ( łapy aby nie pisać skrzydła), nie odstępuje nas na krok, towarzyszy każdemu karmieniu, każdemu przewijaniu, każdej kąpieli, zawsze jest czujny i reaguje na każdy ruch, jęknięcie czy płacz małej. Jeśli zdarzy się tak że nie ma nikogo w pokoju a Amelia sie poruszy w swym łóżeczku Gniewko zaczyna piszczeć, to znak że musimy zająć się jego podopieczną, a tak wygląda nasze karmienie: wszędobylski nos, zawsze czujny i na miejscu:loveu: Quote
Recommended Posts