Celina12 Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Aniu-..tu Wszyscy zawsze stoją na warcie,pomagają,wspierają.Córcia-wiem jak to jest źle leżeć i czekać-jak wszystko boli a czas się wlecze a Ty Biedactwo trafiłaś do szpitala w czas Świąt:shake:.Pocieszające jest jednak to,że w końcu dostaniesz najważniejszy dla każdej Kobiety SKARB-maleńkie Dzieciątko-moja Wnusię-tak bardzo oczekiwaną. Dziś też jest bardzo ważny dzień dla Ciebie i Piotra-WASZA Pierwsza Rocznica Ślubu-Kochani-wszystkiego najlepszego-samych już tylko słonecznych,pełnych miłości DNI.Szczęśliwej podróży do kolejnych Jubileuszy! Niech dobry los się kłania w pas ... Sto lat, sto lat jeszcze raz!niech każdy dzień dostarcza radości i uśmiech zawsze w sercach gości, niechaj problemy Was omijają, a wszyscy bardzo Was kochają, Bo jak nikt inny na świecie, Wy na to zasługujecie! Quote
Sarunia-Niunia Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 [FONT=Book Antiqua]Aniu i Piotrze! WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!![/FONT] Quote
Sarunia-Niunia Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 [FONT=Georgia] Wszystkiego Najlepszego!!![/FONT] Quote
Celina12 Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Niech Nowy Rok przyniesie zdrowie, radość, pomyślność i spełnienie wszystkich marzeń, a gdy już się one spełnią, niech dorzuci garść nowych, bo tylko one nadają życiu sens Quote
yunona Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 SZCZĘŚLIWEGO ROZWIĄZANIA ORAZ DOSIEGO ROKU 2012 ŻYCZĄ CZARODZIEJE !!! Quote
Isadora7 Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 ░░░░░▓███▓ ░░░░▓█████▓ ¸.•´ (¸.•` * ¸ ░░░░░▓███▓ ¸.•´ (¸.•` * ¸ ░░░░ *;;;;;;;;;*¸.•´ (¸.•` * ¸ ░░░░* ;;;;;;;;;;* ¸.•´ (¸.•` * ¸ ░░░ * ;;;;;;;;;;;;* ¸.•´ (¸.•` * ¸ ░░░░▓█████▓¸.•´ (¸.•` * ¸ ░░░░▓█████▓¸.•´ (¸.•` * ¸ ░░░░▓█████▓ ░░░▓███████▓ ░░▓█████████▓ ░▓███████████▓ ;o* ▓█████████████▓ ;* o;* ▓███░░░░░░░▀▀▀▓ o; o ▓███░░░████████████ ▓███░░░█▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒█ ▓███░░░░█▒▒▒▒▒▒▒▒█ ▓███░░░░░█▒▒▒▒▒▒█ ▓███░░░2░░█▒▒▒▒█ ▓███░░░0░░░████ ▓███░░░1░░░▌██▌ ▓███░░░2░░░▌██▌ ▓███░░░░░░░▌██▌ ░▓██░░░░░░▓████▓ ░░▓███▓ ▓████████▓ ✬⋰``✬⋰``✬⋰``✬⋰``✬⋰``✬ ✬⋰``✬ !(*;^)⋰``✬⋰ Jeszcze tylko mały krok , i znów przyjdzie Nowy Rok . Quote
Guest aniapiotrek Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 Dziękujemy Wszystkim za życzenia, naprawdę miło w trudnych chwilach wiedzieć, że jeszcze Ktoś oprócz najbliższych trzyma kciuki. Quote
Guest aniapiotrek Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 Teraz już czekamy, każdego dnia coraz bardziej zniecierpliwieni. Martwi nas najbardziej Gniewko, bo zachowuje się naprawdę dziwnie. Nie odstępuje mnie na krok, wszędzie za mną chodzi, siedzi przy wannie, cięgle leży przy brzuchu. Nie wiem czy On coś czuje, jak myślicie? Quote
Klaudus__ Posted January 12, 2012 Author Posted January 12, 2012 Troskliwy chłopaczek! Opiekuje się swoją panią! Bardzo mądry z Niego psiak. Quote
Guest aniapiotrek Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 A teraz kilka nowych fotek naszego Gniewka i nie tylko: Mam kostuchę:diabloti: zaraz się nią zajmę:p mam Cię:eviltong: :multi: Quote
Guest aniapiotrek Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 A teraz poszukam mojej pańci, w końcu do mnie wróciła:loveu: tęskniłem za Tobą, a Ty za mną??? ja za Tobą też:loveu: Quote
Guest aniapiotrek Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 W końcu śpię spokojnie a teraz coś popsocę Quote
Guest aniapiotrek Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 nie ma Nikoli, więc czas na kucyki:angryy: uwielbiam te różowe stworzenia, a zwłaszcza ich głowy:eviltong: Quote
Guest aniapiotrek Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 (edited) Pojadłem, popiłem, więc czas na chwilę relaksu - Pe zagraj coś już pora:multi: no pokaż się!!!! i to jest pieskie życie, grają, śpiewają i jeszcze kochają:cool1: Edited January 15, 2012 by aniapiotrek Quote
Guest aniapiotrek Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 po meczu dodam jeszcze kilka fotek z być może ostatniego spaceru naszej piątki, później to już nasze Wielkie Maleństwo do nas dołączy. Ciągle zastanawiamy się jak Gniewko zareaguje na taką małą istotkę, czy będzie zazdrość??? Quote
Guest aniapiotrek Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 łapcie mnie:eviltong: a teraz Nikuś z Nikolą Quote
Celina12 Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 No wreszcie uczta.....Gniewcio jest taki śliczny.....no ale Panie drogi-kości to i owszem ale kucyki??? O bleeeeeeee:shake:....no ale owoc zakazany najbardziej smaluje:diabloti: Pe co tam grasz,bo nie słyszę....mam wyłączone głośniki:diabloti: Jakie susy uskutecznia Gniewuś....:crazyeye: Jednak w objęciach Mamci najlepiej co???? Jeśli chodzi o Maleństwo-to pamiętajcie,żeby Pe ze szpitala przyniósł "zapach" Maleństwa-,żeby sobie powąchał....moja Dumcia jak się Wiki urodziła pchała nosek,żeby wąchać....pozwalaliśmy jej w dość bliskiej odległości wąchać...a potem potrafiłą godzinami siedzieć przy wózku,łóżeczku i pilnować-jak tylko Mała się ruszyła-zaraz przybiegała wzywać kogoś z nas....:loveu::loveu: Quote
Guest aniapiotrek Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 a ja tak daleko:diabloti: mogę być kangurem skoro nikt nie patrzy:evil_lol: jest moja pani:oops: Quote
JamniczaRodzina. Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 Gniewcio pięknie wygląda tak się błyszczy widać ,że jest zadbany.:loveu:Też jestem ciekawa jak się będzie zachowywał po narodzinach maleństwa. Quote
Guest aniapiotrek Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 i na koniec spacerku spotkałem piękną damę, oto kilka fotek Quote
Guest aniapiotrek Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 (edited) [quote name='Celina12']No wreszcie uczta.....Gniewcio jest taki śliczny.....no ale Panie drogi-kości to i owszem ale kucyki??? O bleeeeeeee:shake:....no ale owoc zakazany najbardziej smaluje:diabloti: Pe co tam grasz,bo nie słyszę....mam wyłączone głośniki:diabloti: Jakie susy uskutecznia Gniewuś....:crazyeye: Jednak w objęciach Mamci najlepiej co???? Jeśli chodzi o Maleństwo-to pamiętajcie,żeby Pe ze szpitala przyniósł "zapach" Maleństwa-,żeby sobie powąchał....moja Dumcia jak się Wiki urodziła pchała nosek,żeby wąchać....pozwalaliśmy jej w dość bliskiej odległości wąchać...a potem potrafiłą godzinami siedzieć przy wózku,łóżeczku i pilnować-jak tylko Mała się ruszyła-zaraz przybiegała wzywać kogoś z nas....:loveu::loveu: [/QUOTE] pieluszka dla Gniewka już spakowana w torbie czeka na Maleństwo Edited January 15, 2012 by aniapiotrek Quote
Celina12 Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 A co Pe grał-bo dalej nie słyszę ja....:diabloti: Quote
Recommended Posts