taxelina Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 http://images10.fotosik.pl/340/932fa2669dba37a7med.jpg idealne miejsce dla jamnisia :loveu: Quote
Klaudus__ Posted November 20, 2011 Author Posted November 20, 2011 [FONT="Comic Sans MS"][SIZE="4"]Zapraszam na świąteczny bazareczek - cegielkowy http://www.dogomania.pl/threads/217989-Zakup-cegielkowe-%C5%9Bwi%C4%85teczne-cude%C5%84ka-dla-potrzebuj%C4%85cych-psiak%C3%B3w-i-kociak%C3%B3w-do-18.12.?p=18034723#post18034723[/FONT] Quote
Celina12 Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Aniu z okazji URODZIN-wszystkiego co najlepsze-zdrówka,szczęścia,szczęśliwego rozwiązania,spełnienia wszystkich marzeń Quote
Isadora7 Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Celina12 napisał(a):Aniu z okazji URODZIN-wszystkiego co najlepsze-zdrówka,szczęścia,szczęśliwego rozwiązania,spełnienia wszystkich marzeń To i ode mnie... Quote
Guest aniapiotrek Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Dziękuję barzo za życzenia:) Quote
Guest aniapiotrek Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 a teraz kilka fotek z ostatniego pobytu u Babci Celinki, pewnie co niektórzy już je widzieli ale było tak miło że warto je u nas także umieścić, tym bardziej że był tam także wyjątkowy gość:), którego pozdrawiamy. A tu przywitanie z Fokusem, chyba bardzo za sobą tęsknili, bo po kilku chwilach wszyscy mieli dość tych szlonych zabaw chwilka spokoju bo Pani Ela sprytnie obrała kurczaczka i wygłodniałe po zabawie Jamniory mogły coś zjeść Quote
Guest aniapiotrek Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 wszystkie grzecznie czekały na swoją kolej a tu chyba największa niespodzianka niedzielnego wyjazdu......okazało sie że kurczak Eli był tak smakowity, że nawet Nikuś przeobraził sie w Jamnika aby tylko dostać odrobinę tych pyszności, teraz musimy uważac jak dajemy Gniewkowi jeść bo nie wiadomo kiedy i gdzie Nikodem skoczy na cztery łapy i opróżni mu miski:) Quote
Guest aniapiotrek Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 a tu już pyszne ciasto od Eli, oczywiście Nikodem wrócił do swej dawnej postaci, a obok Pirat cierpliwie czeka na swoją działkę Gniewuś grzecznie przy łóżku, a nóż coś spadnie sobie myślał, choć to mało możliwe bo Nikodemowi tak smakowało ciasto że tzreba było chamować jego wilczy apetyt no i Fokus wkońcu na moich kolanach Quote
Guest aniapiotrek Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 niestety niedziela dobiegła końca, trzeba było uciekać do domku, Gniewko był tak zmęczony że nawet dżwięk otwieranej lodówki nie robił na nim wrażenia, grzecznie spał całą noc lekko pochrapując Quote
JamniczaRodzina. Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 :multi:Aniu bardzo dziękuję za pozdrowienia mnie również było miło was poznać.:loveu:Myślę ,że jeszcze kiedyś będzie dane nam się spotkać:lol:.Pozdrowienia dla mężulka i dzieciaczków,mizianko dla Gniewcia. Quote
Celina12 Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Gniewcio co u Ciebie?Szykujesz się na przyjęcie Malusiej Dziewczynki??? Ja już się doczekac na mogę....pozdrów swoją Rodzinkę a szczególnie dziś Nikolcię i Nikosia.... Quote
Guest aniapiotrek Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 oj czekamy czekamy, tym bardziej że ten dzień prawdopodobnie zbliża się wielkimi krokami, Maleństwo waży już ponad 2 kg, ale to i tak jeszcze za szybko na ewentualny poród, dobrze by było gdyby tak przynajmniej do nowego roku wytrzymało. A tym czasem w naszym domku trwają przygotowania do świąt, uszka już zrobione, pierogi także, pierniki skończone i udekorowane, jutro krokiety. Wszyscy chętnie pomagają w próbowaniu tych smakołyków, Gniewko prawie na stół wskakuje tak kuszą Go zapachy, a wieczorami wskakuje do łóżka i słodko śpi po ciężkim dniu pracy....... Quote
Guest aniapiotrek Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 a teraz kilka fotek z ustawionym już łóżeczkiem, Pe nie wytrzymał i musiał je rozłożyć...... a to dzieło Pe, sam zrobił komodę i resztę mebli, nie wspomne już o malowaniu pokoju po groźbach Babci, która bardzo walczyła o to aby jej Wnusia nie miała ciemnego pokoju:) a tu akwarium, przy którym wszyscy siedzimy i podziwiamy sadzonki Piotra Quote
Sarunia-Niunia Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 http://img534.imageshack.us/img534/4560/dsci0013yb.jpg Gniewcio Uroczy:):):) Pokoik dla Maleńkiej też cudny:):):) Quote
Guest aniapiotrek Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 a na koniec Pe robiący pierniki:) Quote
Celina12 Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 Dumna mam być z tego ,że je jadł? A tak z tego co zrobił-mebelki-jestem dumna-ślicznie Mu wyszło...rybki tez zadbane...Gniewko pokazuje swoje skarby...:diabloti: Quote
yunona Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 Gniewko rozkoszniaczek :) , a ja myślałam, że sam się "napierniczył" przy pieczeniu i lukrowaniu ;) Quote
JamniczaRodzina. Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 [SIZE="6"]Zdrowych Spokojnych Świąt dla całej Rodzinki. Quote
Sarunia-Niunia Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Świeci gwiazda na niebie, srebrna i staroświecka, Świeci wigilijnie, każdy ją zna od dziecka. Chwyć w garść jej promienie, trzymaj je z całej siły. I teraz w tym rzecz cała, by się życzenia spełniły * B.Leśmian Życzymy Radosnych Świąt!!! Korunia, Nercio, Killlerek i Ich ludzie Quote
Recommended Posts