BUDRYSEK Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 ale piekne Malenstwo, na pewno szybko znajdzie domek Quote
Łukasz__ Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 [quote name='BUDRYSEK']ale piekne Malenstwo, na pewno szybko znajdzie domek Ciotka...? Sama Go do DS wiozłaś - hahahaha :P Quote
Guest aniapiotrek Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 Maleństwo znalazło domek, Gniewko wkońcu szczęśliwy i spokojny, ze nadal jest u nas. Teraz już nie musi znaczyć terenu jak w sobotę, byłam zaskoczona le kiedy PIPI leżałą w łóżku Nikodema, wskoczył tam i z siusiał się na pościel, a następnie w nasym pokoju zrobił wielką kałużę na podłodze. Ciągle przy nas siedział, nawet spał z nami jak nigdy wcześniej, chyba naprawdę sie biedactwo bało. Quote
yunona Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 A to się zestresował łobuziak, że nowy piesek to ja won :( . Ale mam nadzieję, że to jednorazowy incydent. Biedne te psiaki. Quote
Łukasz__ Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 Zestresował się,że zamienicie Go na innego pieska... Quote
BUDRYSEK Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 [quote name='Łukasz__']Ciotka...? Sama Go do DS wiozłaś - hahahaha :P ale ja myslalam o Pipi ;) Quote
BUDRYSEK Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 pilnie potrzebny dt...domowy....jutro musze zabrac Go z lecznicy...Mikus z wyrwana lapeczka http://www.dogomania.pl/threads/2164...ację!URATUJMY! Quote
Guest aniapiotrek Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Po długiej przerwie wpadam tu na chwilkę i co widze... kolejne biedactwa szukają domku, jak im tu wszystkim pomóc, serce pęka jak czyta się te wszystkie ogłoszenia. Niestety na chwilę obecną nie możemy zapewnic DT dla psiaków, gdyż nie najlepiej się ostatnio czuję, nie wiadomo co bedzie się działo a nie mogę zostawić Piotrowi wszystkiego na głowie bo bo sie wykończy. Pipi znalazła domek, jest w nim szczęśliwa, nowi właściciele opiekują się nią i oby tak było dalej. Nasz Gniewko już całkowicie oswoił się z nami i daje nam naprawde dużo szczęścia. Skubaniec codziennie odrowadza dzieci do szkoły, grzecznie chodzi koło nogi a kiedy pada deszc na dworze to po powrocie ze spaceru ślicznie wyciera łapki o wycieraczkę, zaskoczył nas tą umiejętnością, teraz właśnie korzysta z tego ze w domu jest cisza i spokój i grzecznie spi. Quote
yunona Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 Bazarek na jamniczka Alfa -kosmitę, może coś się przyda , proszę zajrzeć :http://www.dogomania.pl/threads/216709 Quote
Sarunia-Niunia Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 Ania! Opowiadanka czyta się fajnie, ale zdjęcia też miło byłoby zobaczyć... Zatem czekamy Anusia:):):) Quote
yunona Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 Popieram w dwu jamniczej rozciągłości [ciach mod] Quote
Sarunia-Niunia Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 Ciocie! Zajrzyjcie na bazarek z naprawdę fajnymi ciuszkami: http://www.dogomania.pl/threads/2166....11.br.-do-21-) Pumka serdecznie zaprasza:smile: Quote
Klaudus__ Posted October 29, 2011 Author Posted October 29, 2011 Nie chcecie kupić dyni?? Zapraszam na cegiełkowy bazarek: http://www.dogomania.pl/threads/216897-5-dniowy-DYNIOWY-bazarek.-Na-halloween-straszymy-zad%C5%82u%C5%BCenia-i-robimy-psikusa!Do-03.11?p=17899375#post17899375 Quote
Guest aniapiotrek Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Niestety Ania jest w tej chwili w szpitalu i troche brakuje mi czasu na Dogo. Czas tak szybko leci, mamy już prawie listopad. Gniewko tęskni za Panią i domaga się czułości. Wytrzymuje ponad 9 godzin w mieszkaniu, ale jak wracam, to od razu domaga się spaceru, przynosząc smycz. Przepraszam za chaos w moim poście, ale zmęczenie i stres dają znać o sobie. Jutro spróbuję coś więcej napisać Quote
yunona Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Trzymamy kciuki za Anię, i my to rozumiemy. Ucałowania dla Gniewka. Tylko spokój nas może uratować - bardzo polecam, zawsze lubiłam jak mój tata tak mówił, jak była jakaś nerwuwa :) Quote
Sarunia-Niunia Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Trzymaj się Piotrze i pozdrawiaj bardzo cieplutko od nas Anię:loveu::loveu::loveu:... Przytul i wymiziaj też Gniewka;)... Quote
Celina12 Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 ANia już w domku-czuje sie lepiej a Gniewko ponoć witał jak szalony i teraz nie odstępuje Anusi na krok:loveu::loveu: Zdjęć na razie nie ma...kabelek jest u mnie....a poza tym u nas choroby jesienne się rozpoczęły-więc nie chcemy przyszłej Mamusi zarazić....:shake:...a już nam tęskno...może się uda na następny weekend???? Quote
Sarunia-Niunia Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 No to będziemy cierpliwie czekać, czekać, czekać... Quote
Guest aniapiotrek Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Dawno tu nie gościliśmy, dziękuje Wszystkim za pozdrowienia a teraz dajemy długo oczekiwane zdjęcia Naszego Gniewka:) tylko daty nie te:) a tu to co najbardziej nasze długie Maleństwo lubi robić:) tapczan jest cały mój:diabloti: skubaniec mały tak dziwnie śpi z tą spuszczoną głową mimo tego że tyle miejsca ma w legowisku a teraz to co robię z moją Pańcią po powrocie ze szpitala, oczywiście jak Pe jest w pracy:evil_lol: tak nam dobrze razem, kiedy w domu cisza i spokój Quote
Sarunia-Niunia Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 No nareszcie - doczekaliśmy się fotek:) Wszystkie cudne, a na tej: http://images10.fotosik.pl/340/707cf143b68bdb51med.jpg tylko zacałować Gniewcia:):):) Quote
Guest aniapiotrek Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 obiecujemy, że teraz nadrobimy zaległości w dodawaniu fotek i już nie będzie tylko opowiadań.... obecnie mamy mały remont, szykujemy się na przyjście Maleństwa i Pe szaleje w domu, maluje, buduje szafy, okleja, biedny nie ma siły ale codzień dzielnie walczy aby w dniu przyjścia małej Anastazji do domu wszystko było gotowe, Gniewko natomiast większość czasu spędza na odpoczynku choć też zdarza się że pomaga np. zabierając Pepkowi narzędzia do pracy, szkoda że nie widzicie miny Piotra kiedy ten psotnik zakopie mu w pokoju dzieci jakieś wiertło :) Quote
Guest aniapiotrek Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 jutro wybieramy się do Babci Celinki oczywiście razem z Gniewkiem, więc pewnie pojawią się nowe fotki w towarzystwie pozostałej trójki, a tymczasem kilka zdjęć z Fokusem Quote
Recommended Posts