Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 291
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest aniapiotrek
Posted

Maleństwo znalazło domek, Gniewko wkońcu szczęśliwy i spokojny, ze nadal jest u nas.
Teraz już nie musi znaczyć terenu jak w sobotę, byłam zaskoczona le kiedy PIPI leżałą w łóżku Nikodema, wskoczył tam i z siusiał się na pościel, a następnie w nasym pokoju zrobił wielką kałużę na podłodze. Ciągle przy nas siedział, nawet spał z nami jak nigdy wcześniej, chyba naprawdę sie biedactwo bało.

• 2 weeks later...
Guest aniapiotrek
Posted

Po długiej przerwie wpadam tu na chwilkę i co widze... kolejne biedactwa szukają domku, jak im tu wszystkim pomóc, serce pęka jak czyta się te wszystkie ogłoszenia. Niestety na chwilę obecną nie możemy zapewnic DT dla psiaków, gdyż nie najlepiej się ostatnio czuję, nie wiadomo co bedzie się działo a nie mogę zostawić Piotrowi wszystkiego na głowie bo bo sie wykończy. Pipi znalazła domek, jest w nim szczęśliwa, nowi właściciele opiekują się nią i oby tak było dalej. Nasz Gniewko już całkowicie oswoił się z nami i daje nam naprawde dużo szczęścia. Skubaniec codziennie odrowadza dzieci do szkoły, grzecznie chodzi koło nogi a kiedy pada deszc na dworze to po powrocie ze spaceru ślicznie wyciera łapki o wycieraczkę, zaskoczył nas tą umiejętnością, teraz właśnie korzysta z tego ze w domu jest cisza i spokój i grzecznie spi.

Guest aniapiotrek
Posted

Niestety Ania jest w tej chwili w szpitalu i troche brakuje mi czasu na Dogo. Czas tak szybko leci, mamy już prawie listopad. Gniewko tęskni za Panią i domaga się czułości. Wytrzymuje ponad 9 godzin w mieszkaniu, ale jak wracam, to od razu domaga się spaceru, przynosząc smycz. Przepraszam za chaos w moim poście, ale zmęczenie i stres dają znać o sobie. Jutro spróbuję coś więcej napisać

Posted

Trzymamy kciuki za Anię, i my to rozumiemy. Ucałowania dla Gniewka. Tylko spokój nas może uratować - bardzo polecam, zawsze lubiłam jak mój tata tak mówił, jak była jakaś nerwuwa :)

Posted

ANia już w domku-czuje sie lepiej a Gniewko ponoć witał jak szalony i teraz nie odstępuje Anusi na krok:loveu::loveu:

Zdjęć na razie nie ma...kabelek jest u mnie....a poza tym u nas choroby jesienne się rozpoczęły-więc nie chcemy przyszłej Mamusi zarazić....:shake:...a już nam tęskno...może się uda na następny weekend????

• 3 weeks later...
Guest aniapiotrek
Posted

Dawno tu nie gościliśmy, dziękuje Wszystkim za pozdrowienia a teraz dajemy długo oczekiwane zdjęcia Naszego Gniewka:)

tylko daty nie te:)

a tu to co najbardziej nasze długie Maleństwo lubi robić:)

tapczan jest cały mój:diabloti:

skubaniec mały tak dziwnie śpi z tą spuszczoną głową mimo tego że tyle miejsca ma w legowisku

a teraz to co robię z moją Pańcią po powrocie ze szpitala, oczywiście jak Pe jest w pracy:evil_lol:

tak nam dobrze razem, kiedy w domu cisza i spokój

Guest aniapiotrek
Posted

obiecujemy, że teraz nadrobimy zaległości w dodawaniu fotek i już nie będzie tylko opowiadań....
obecnie mamy mały remont, szykujemy się na przyjście Maleństwa i Pe szaleje w domu, maluje, buduje szafy, okleja, biedny nie ma siły ale codzień dzielnie walczy aby w dniu przyjścia małej Anastazji do domu wszystko było gotowe, Gniewko natomiast większość czasu spędza na odpoczynku choć też zdarza się że pomaga np. zabierając Pepkowi narzędzia do pracy, szkoda że nie widzicie miny Piotra kiedy ten psotnik zakopie mu w pokoju dzieci jakieś wiertło :)

Guest aniapiotrek
Posted

jutro wybieramy się do Babci Celinki oczywiście razem z Gniewkiem, więc pewnie pojawią się nowe fotki w towarzystwie pozostałej trójki, a tymczasem kilka zdjęć z Fokusem