Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 291
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jestem na wątku Gniewka, link znalazłam u Celinki.
Śliczniusi ten Wasz Gniewko i już widać, jak będzie rozpieszczany:loveu::loveu::loveu:!!!
A patrząc tak rodzinnie, to się Wam Rodzinka przez ten ostatni tydzień powiększyła i to nieźle...:eviltong::evil_lol:;)...

Guest aniapiotrek
Posted

Powolutku szykujemy się do snu, Gniewko zajął najlepszą pozycję , środek łóżka, ciekawe czy Piotrowi spodoba się to:)

Guest aniapiotrek
Posted

Będzie rozpieszczany i to napewno, zasługuje na to, jest przesłodki i nawet tosty lubi:)

Guest aniapiotrek
Posted

Gniewko całanoc grzecznie spał ale nie w łóżku, tylko na kocyku Nikodema, nawet nie piszczał. Arano jak tylko dzieci Go przywitały odrazu podreptał do ich łóżka, i co i już mogli z Nim robić co im się podoba. Zajął poduchę Nikoli i czekał na pieszoty, a do NAs już nie chciał wrócić:(

Guest aniapiotrek
Posted

A teraz wraz z Piotrem i Dziecmi, szykuje się na spacerek. Nikola to nawet z tej okazji sukienkę założyła

Posted

Celina12 napisał(a):
...no to ja już nie wiem w co ja mam się wystroić...:shake::diabloti:....jak wizytacja to mundur jakowyś co?

Koniecznie Celinko, koniecznie musisz wygładac jak Teściowa :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

aniapiotrek napisał(a):
a teraz czas na porządki przed wizytacją:)

i może mały gadżet...

JamniczaRodzina. napisał(a):
Tak tak czas na porządki teściowa się zbliża.:diabloti:

może instrukcje im podesłać...

Guest aniapiotrek
Posted

Wizytacja trwa, ugościliśmy, nakarmiliśmy i na spacer wyprowadziliśmy, więc chyba opinia pozytywna będzie:)

Guest aniapiotrek
Posted

Już niestety Mama pojechała, obdarowała nas wszystkich, Gniewka wypieściła, fotki porobiła, szkoda tylko że tak krótko była, ale i tak dziękujemy

Posted

Jestem już w domku-mateńko komitet powitalny-Mąż wyjechał po mnie z DUMIŚ,MArcin z WIkusia na chodniku,Ania z Juniorem w bramie....:loveu::loveu:....mam mnóstwo fotek....zaraz przegram z aparatu,na fotosik...i powoli wstawiam.

Było cudnie,rodzinnie....pogadaliśmy,pospacerowaliśmy.Gniewko spokojny,milutki.

Isadorko alez ja właśnie tak wyglądam...gorzej nawet-postrach jestem

Guest aniapiotrek
Posted

Pewnie że przystojniak:), zadowolony, spokojny, tak działa BAbcia Celinka

Guest aniapiotrek
Posted

Już ułożył, wszyscy go głaszcza przytulają i każdy chce z Nim spać, a On legowisko i kocyk od Babci wybrał:diabloti:

Posted

No bo wreszcie ma nadzieję, że bedzie miał święty spokój.:eviltong::evil_lol: Chłopina przeżył lustrację, i ciągłe przytulania i głaski :evil_lol::diabloti: jak na chłopa to trochę przydużo.;)

Guest aniapiotrek
Posted

Ale On tego potrzebuje, nawet Babcię wykorzystał:)