Guest aniapiotrek Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 Wstępnie umawiam się na odbiór z autostrady od Budrysek już jutro, muszę tylko znależc odpowiednie miejsce....ale będzie fajnie, dzieciaki będą miały radochę po powrocie ze szkoły a ja przynajmniej nie będę sama siedziałą w domu, no i pretekst będzie aby Teściowa mnie odwiedziłą:) Quote
Guest aniapiotrek Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 werenn napisał(a):własnie o której godzinie? bo jak po 15, to ja mogę pod autostradę podjechać jeszce nie wiadomo o które, tak naprawdę to dopiero jutro się okaże wiec prosiłabym o kontakt jeśli mogę liczyć na pomoc:) Quote
Guest aniapiotrek Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 Domek czeka, a Jamniś dotzre jutro jeśli wszystko pójdzie po Naszej myśli:)) tylko żeby mu się tu spodobało:-) Quote
Łukasz__ Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Klaudia od wczoraj ma nieco ponad 40 st. gorączki. Właśnie czekamy na pogotowie. Więc jak nie odbierała tel. to nie miejcie Jej tego za złe,bo otwierała tylko oczy i zaraz zasypiała. Większość tel. w spr. adopcji staralem się odbierać,ale nie każdy mi się udało. Quote
Guest aniapiotrek Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Mimo choroby Klaudiii Blecky będzie dziś z nami, dziękujemy Łukaszowi, że pomógł w organizacji transportu, jeszce raz życzymy szybkiego powrotu do zdrowia Quote
Celina12 Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Przybywaj CZarny Alibabo:diabloti:...po nowe życie...po miłość....jak CIę dopadnę zacałuję...:diabloti: Quote
Guest aniapiotrek Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 szczęśliwej drogi, my czekamy już z niecierpliwością......już za kilka chwil będziesz z nami:) Quote
BUDRYSEK Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 aniapiotrek napisał(a):szczęśliwej drogi, my czekamy już z niecierpliwością......już za kilka chwil będziesz z nami:) no, nie tak za kilka chwil ;) Quote
Guest aniapiotrek Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 WŁASNIE pIESIU WYJECHAŁ Z DOMKU, JUZ NIEDŁUGO BEDZIE U nAS, JUPIII, JUPII Quote
Celina12 Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 ...ja już też gryzę pazury z nerwów...czekanie dobija.... Quote
Guest aniapiotrek Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Przed chwilą Ania wraz z Werenn i jej mężem pojechała po naszego Jamniczka. Jeszcze trochę i będzie u nas :D Quote
Isadora7 Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 U mnie ścieżka wydreptana z niecierpliwości Quote
Celina12 Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Już GO mają...są na spacerku....Ania szczęśliwa,mówi,że jest cudny....zaraz wejdą do domu i pewnie więcej coś napsizą:multi::multi: Witaj w Rodzinie Kochanie!:loveu: Quote
Guest aniapiotrek Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Właśnie przybył nasz nowy Domownik. Póki co obwąchuje wszystko :) Quote
Guest aniapiotrek Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 NA początku chcemy podziękować Buderysek, za to że dowiozła nam Gniewka całego i zdrowego, wielki szacunek dla Niej za to co robi dla tych wszystkich Psiaków, następnie Warren za to że wraz z mężem pojechalia odebrać ze mną Gniewka, no i Klaudi za to że mimo złego samopoczucia udało sie zorganizować transport, naprawdę dziękujemy Quote
Guest aniapiotrek Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Nasz nowy towarzysz obwąchuje całe mieszkanie, strasznie głodny był ale już pojadł i teraz zwiedza nasze skromne cztery kąty, najczęściej zaglada do pokoju dzieci Jest cudny, troszkę zestresowany ale ja chyba bardziej:) z nerwów az mi mdłości wróciły Quote
Guest aniapiotrek Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Isadorko Tobie też dziękujemy z to że wstawiłas sie za nami, napewno będzie mu u Nas dobrze Quote
Isadora7 Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Zdjęcia, zdjęcia, zdjęcia prosimy slicznie :) Quote
Guest aniapiotrek Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 i już pierwsze siku i kupa, ale jak ładnie przed wielkim lustrem:) Quote
werenn Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Gniewko jest prześliczny, mogłam go potrzymać przez chwilkę i naprawdę żal mi było, że to nie ja go zabieram :-) Quote
Guest aniapiotrek Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 za chwilkę będa i zdjęcia Quote
Celina12 Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 No i GNIEWKO w DOMU!!! O mniam mam następne ale prosze o cierpliwość...muszę poobracać i wgrać a dziś coś sie ciągnie długo Quote
Guest aniapiotrek Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Dobrze że mamy taką Kochaną mamę bo nie wiadomo czy poradzilibyśmy sobie z tymi zdjęciami:) Quote
Recommended Posts