Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest aniapiotrek
Posted

Wstępnie umawiam się na odbiór z autostrady od Budrysek już jutro, muszę tylko znależc odpowiednie miejsce....ale będzie fajnie, dzieciaki będą miały radochę po powrocie ze szkoły a ja przynajmniej nie będę sama siedziałą w domu, no i pretekst będzie aby Teściowa mnie odwiedziłą:)

• Replies 291
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest aniapiotrek
Posted

werenn napisał(a):
własnie o której godzinie?
bo jak po 15, to ja mogę pod autostradę podjechać

jeszce nie wiadomo o które, tak naprawdę to dopiero jutro się okaże wiec prosiłabym o kontakt jeśli mogę liczyć na pomoc:)

Guest aniapiotrek
Posted

Domek czeka, a Jamniś dotzre jutro jeśli wszystko pójdzie po Naszej myśli:))
tylko żeby mu się tu spodobało:-)

Posted

Klaudia od wczoraj ma nieco ponad 40 st. gorączki.
Właśnie czekamy na pogotowie.
Więc jak nie odbierała tel. to nie miejcie Jej tego za złe,bo otwierała tylko oczy i zaraz zasypiała.
Większość tel. w spr. adopcji staralem się odbierać,ale nie każdy mi się udało.

Guest aniapiotrek
Posted

Mimo choroby Klaudiii Blecky będzie dziś z nami, dziękujemy Łukaszowi, że pomógł w organizacji transportu, jeszce raz życzymy szybkiego powrotu do zdrowia

Guest aniapiotrek
Posted

szczęśliwej drogi, my czekamy już z niecierpliwością......już za kilka chwil będziesz z nami:)

Guest aniapiotrek
Posted

WŁASNIE pIESIU WYJECHAŁ Z DOMKU, JUZ NIEDŁUGO BEDZIE U nAS, JUPIII, JUPII

Guest aniapiotrek
Posted

Przed chwilą Ania wraz z Werenn i jej mężem pojechała po naszego Jamniczka. Jeszcze trochę i będzie u nas :D

Guest aniapiotrek
Posted

Właśnie przybył nasz nowy Domownik. Póki co obwąchuje wszystko :)

Guest aniapiotrek
Posted

NA początku chcemy podziękować Buderysek, za to że dowiozła nam Gniewka całego i zdrowego, wielki szacunek dla Niej za to co robi dla tych wszystkich Psiaków, następnie Warren za to że wraz z mężem pojechalia odebrać ze mną Gniewka, no i Klaudi za to że mimo złego samopoczucia udało sie zorganizować transport, naprawdę dziękujemy

Guest aniapiotrek
Posted

Nasz nowy towarzysz obwąchuje całe mieszkanie, strasznie głodny był ale już pojadł i teraz zwiedza nasze skromne cztery kąty, najczęściej zaglada do pokoju dzieci
Jest cudny, troszkę zestresowany ale ja chyba bardziej:) z nerwów az mi mdłości wróciły

Guest aniapiotrek
Posted

Isadorko Tobie też dziękujemy z to że wstawiłas sie za nami, napewno będzie mu u Nas dobrze

Guest aniapiotrek
Posted

i już pierwsze siku i kupa, ale jak ładnie przed wielkim lustrem:)

Guest aniapiotrek
Posted

Dobrze że mamy taką Kochaną mamę bo nie wiadomo czy poradzilibyśmy sobie z tymi zdjęciami:)