Klaudus__ Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 [FONT="Comic Sans MS"][SIZE="4"]Bleki to uroczy niespełna roczny jamniczek. Kilka dni krążył po jednym z Pszczyńskich osiedli. Coraz większy głód Mu doskwierał. Maluch przyczepiał się do każdego pędząc za ludźmi pod dom - nie wpuszczony - wracał na wcześniejsze miejsce. To strasznie przykre - bo chłopak jest UROCZY. Nie brudzi w domu, jest grzeczny, świetnie dogaduje się z innymi psami i kotami. Jedyne co - to chce się bawić. Jeżeli nie zabiorę Go jak najszybciej - chłopak trafi do schroniska... Bardzo proszę o pomoc w ogłaszaniu. Czasu jest serio niewiele... Kontakt: tel: 785 549 189 mail: zaadoptuj.zwierzaka@interia.pl [/FONT] Quote
magenka1 Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 zaznaczam ,dodam na wątek jamników, piękny jest Quote
Isadora7 Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Jamniś już tutaj http://jamniki.eadopcje.org/psiak/408 ma promowany profil. Quote
Klaudus__ Posted September 21, 2011 Author Posted September 21, 2011 [quote name='Isadora7']Jamniś już tutaj http://jamniki.eadopcje.org/psiak/408 ma promowany profil. Isadora - bardzo dziękuję. Chłopak wspaniały - będzie z Niego pociecha. Quote
Celina12 Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 :loveu::loveu:...cudny jest....:loveu::loveu: Quote
Isadora7 Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Klaudus__ napisał(a):Isadora - bardzo dziękuję. Chłopak wspaniały - będzie z Niego pociecha. To ja Ci już mówię masz tu ponizęj Celinkę - dogomaniaczkę, JAMNIKOFANKĘ, zerknij na jej wątek (link w podpisie u Celinki) zobacz jak po jamniczemu towarzystwo chowane, łacznie z najmłodszymi, pod celinką Ania i piotrke - dorosłe dzieci Celinki - nie znajdziesz lepszego domu. Wizyta buahahaha - Celinka zrobi :):):) dogaduj z Anką i Piotrkiem i załatwiajcie transport. Będą zawsze śieże wiadomości, jak świeże bułeczki. Celina12 napisał(a)::loveu::loveu:...cudny jest....:loveu::loveu: aniapiotrek napisał(a):Piękny........... Quote
Guest aniapiotrek Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 I tu ma Pani rację, my mu krzywdy nie zrobimy, gdyż nie potrafilibyśmy, a po drugie gdyby coś było nie tak to Teściowa by nam pokazała..... Quote
yolanovi Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 zrobiłam mu ogłoszenie na Tablica.pl http://tablica.pl/oferta/jamniczek-blacky-pilnie-szuka-domu-IDlejZ.html i na morusku http://www.morusek.pl/ogloszenie/74105/jamniczek-Blecky-pilnie-szuka-domu/ Quote
Isadora7 Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 aniapiotrek napisał(a):I tu ma Pani rację, my mu krzywdy nie zrobimy, gdyż nie potrafilibyśmy, a po drugie gdyby coś było nie tak to Teściowa by nam pokazała..... Oj dałąby Wam popalić :evil_lol::evil_lol: Ale do takiej sytuacji nie dojdzie w końcu Piotr wyssła miłośc do jamników z mlekiem mamy, a potem przkazał Tobie Aniu :). Ja juz widze te zloty z Celinkowa trójką jamniczą :) tylko mnie tam będzie brakowało z moją trójką Quote
Guest aniapiotrek Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Zawse można znależć jakiś pretekst aby się spotkać, np. wizyta poadopcyjna:)))) Quote
Guest aniapiotrek Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Zloty będą, jeśli jest tak szalony jak Nasza Bellusia to Dumka znowu będzie załąmana jak będziemy wpadać w odwiedzinki:)))) Quote
Isadora7 Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 aniapiotrek napisał(a):Zawse można znależć jakiś pretekst aby się spotkać, np. wizyta poadopcyjna:)))) aniapiotrek napisał(a):Zloty będą, jeśli jest tak szalony jak Nasza Bellusia to Dumka znowu będzie załąmana jak będziemy wpadać w odwiedzinki:)))) No to jeszcze dołożymy siódemkę Jamniczej Rodziny Klaudus__ a moze przystopowac z ogłoszeniami, bo za chwlie ręka odpadnie od telefonu a tu jest rzekłabym pewniak. Tak sobie sugeruję po prostu.. Quote
werenn Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 fajny jamnior i co? ma już domek? :-) Quote
Guest aniapiotrek Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 My Go pokochamy, czekamy tylko na informacje związanez pomocą przy transporcie:) Quote
Guest aniapiotrek Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 .....i ciągła cisza, telefonu nikt nie odbiera a my ucieszyliśmy się, że wkońcu będziemy mieli Jamniora, niestety chyba za wceśnie.... Quote
Klaudus__ Posted September 22, 2011 Author Posted September 22, 2011 aniapiotrek napisał(a):.....i ciągła cisza, telefonu nikt nie odbiera a my ucieszyliśmy się, że wkońcu będziemy mieli Jamniora, niestety chyba za wceśnie.... Wczoraj jak Pani dzwoniła byłam w pociągu i straszny hałas był. Przecież mówiłam,że trzeba tylko transport zorganizować - już powiedziałam ,że jamnior idzie do Państwa :) Budrysek jeździ do Wrocławia,ale do Opola nie zjeżdża - jedzie jakoś obok - tak tłumaczyła mi. A Państwo nie mają też jak podjechać po Niego na autostrade. Założę wątek na transportowym - może ktoś pojedzie... Quote
Klaudus__ Posted September 22, 2011 Author Posted September 22, 2011 Isadora7 napisał(a):Klaudus__ a moze przystopowac z ogłoszeniami, bo za chwlie ręka odpadnie od telefonu a tu jest rzekłabym pewniak. Tak sobie sugeruję po prostu.. Oczywiście,że tak - bardzo się cieszę,że wspaniały domek trafił się szybciutko :) Teraz tylko kwestia transportu. Quote
Guest aniapiotrek Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 super, dzwoniłam wczoraj ale nie odbierała Pani więc myślałam, że to nie aktualne, z tym transportem to coś wymyślimy, a w kjakich godzinach Budrysek przejeżdża w okolicach Opola? Quote
Guest aniapiotrek Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 Nawet nie wiecie jaka jestem szczęśliwa, wczoraj az jakiś dól mnie złapał gdy nie mogłam dodzwonić w sprawie już mojego Jamniora, biedny Piotruś znowu On na tym ucierpiał, będę musiała mu to wynagrodzić.... Quote
Celina12 Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 :diabloti: czy Tobie Córcia rąk starczy na TO wynagradzanie? Ciekawa sama jestem jak to będzie.....pamiętajcie-nie znacie dnia ani godziny kiedy przybędę z WIYZTACJA :evil_lol: Quote
Guest aniapiotrek Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 ...Mamusi trzeba się bać:), ale każdego dnia będę zwarta i gotowa na trudną wizytę... Quote
Isadora7 Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 Celina12 napisał(a)::diabloti: czy Tobie Córcia rąk starczy na TO wynagradzanie? Ciekawa sama jestem jak to będzie.....pamiętajcie-nie znacie dnia ani godziny kiedy przybędę z WIYZTACJA :evil_lol: Tak koniecznie wizyta niezbędna :) i FOTY! Quote
werenn Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 własnie o której godzinie? bo jak po 15, to ja mogę pod autostradę podjechać Quote
Recommended Posts