Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT="Comic Sans MS"][SIZE="4"]Bleki to uroczy niespełna roczny jamniczek.
Kilka dni krążył po jednym z Pszczyńskich osiedli.
Coraz większy głód Mu doskwierał.
Maluch przyczepiał się do każdego pędząc za ludźmi pod dom - nie wpuszczony - wracał na wcześniejsze miejsce.
To strasznie przykre - bo chłopak jest UROCZY.
Nie brudzi w domu, jest grzeczny, świetnie dogaduje się z innymi psami i kotami.
Jedyne co - to chce się bawić.
Jeżeli nie zabiorę Go jak najszybciej - chłopak trafi do schroniska...
Bardzo proszę o pomoc w ogłaszaniu.
Czasu jest serio niewiele...

Kontakt:
tel: 785 549 189
mail: zaadoptuj.zwierzaka@interia.pl

[/FONT]

• Replies 291
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Klaudus__ napisał(a):
Isadora - bardzo dziękuję.
Chłopak wspaniały - będzie z Niego pociecha.

To ja Ci już mówię masz tu ponizęj Celinkę - dogomaniaczkę, JAMNIKOFANKĘ, zerknij na jej wątek (link w podpisie u Celinki) zobacz jak po jamniczemu towarzystwo chowane, łacznie z najmłodszymi, pod celinką Ania i piotrke - dorosłe dzieci Celinki - nie znajdziesz lepszego domu. Wizyta buahahaha - Celinka zrobi :):):) dogaduj z Anką i Piotrkiem i załatwiajcie transport.

Będą zawsze śieże wiadomości, jak świeże bułeczki.

Celina12 napisał(a):
:loveu::loveu:...cudny jest....:loveu::loveu:

aniapiotrek napisał(a):
Piękny...........

Guest aniapiotrek
Posted

I tu ma Pani rację, my mu krzywdy nie zrobimy, gdyż nie potrafilibyśmy, a po drugie gdyby coś było nie tak to Teściowa by nam pokazała.....

Posted

aniapiotrek napisał(a):
I tu ma Pani rację, my mu krzywdy nie zrobimy, gdyż nie potrafilibyśmy, a po drugie gdyby coś było nie tak to Teściowa by nam pokazała.....

Oj dałąby Wam popalić :evil_lol::evil_lol:
Ale do takiej sytuacji nie dojdzie w końcu Piotr wyssła miłośc do jamników z mlekiem mamy, a potem przkazał Tobie Aniu :). Ja juz widze te zloty z Celinkowa trójką jamniczą :) tylko mnie tam będzie brakowało z moją trójką

Guest aniapiotrek
Posted

Zawse można znależć jakiś pretekst aby się spotkać, np. wizyta poadopcyjna:))))

Guest aniapiotrek
Posted

Zloty będą, jeśli jest tak szalony jak Nasza Bellusia to Dumka znowu będzie załąmana jak będziemy wpadać w odwiedzinki:))))

Posted

aniapiotrek napisał(a):
Zawse można znależć jakiś pretekst aby się spotkać, np. wizyta poadopcyjna:))))

aniapiotrek napisał(a):
Zloty będą, jeśli jest tak szalony jak Nasza Bellusia to Dumka znowu będzie załąmana jak będziemy wpadać w odwiedzinki:))))

No to jeszcze dołożymy siódemkę Jamniczej Rodziny

Klaudus__ a moze przystopowac z ogłoszeniami, bo za chwlie ręka odpadnie od telefonu a tu jest rzekłabym pewniak. Tak sobie sugeruję po prostu..

Guest aniapiotrek
Posted

My Go pokochamy, czekamy tylko na informacje związanez pomocą przy transporcie:)

Guest aniapiotrek
Posted

.....i ciągła cisza, telefonu nikt nie odbiera a my ucieszyliśmy się, że wkońcu będziemy mieli Jamniora, niestety chyba za wceśnie....

Posted

aniapiotrek napisał(a):
.....i ciągła cisza, telefonu nikt nie odbiera a my ucieszyliśmy się, że wkońcu będziemy mieli Jamniora, niestety chyba za wceśnie....

Wczoraj jak Pani dzwoniła byłam w pociągu i straszny hałas był.
Przecież mówiłam,że trzeba tylko transport zorganizować - już powiedziałam ,że jamnior idzie do Państwa :)
Budrysek jeździ do Wrocławia,ale do Opola nie zjeżdża - jedzie jakoś obok - tak tłumaczyła mi.
A Państwo nie mają też jak podjechać po Niego na autostrade.
Założę wątek na transportowym - może ktoś pojedzie...

Posted

Isadora7 napisał(a):
Klaudus__ a moze przystopowac z ogłoszeniami, bo za chwlie ręka odpadnie od telefonu a tu jest rzekłabym pewniak. Tak sobie sugeruję po prostu..

Oczywiście,że tak - bardzo się cieszę,że wspaniały domek trafił się szybciutko :)
Teraz tylko kwestia transportu.

Guest aniapiotrek
Posted

super, dzwoniłam wczoraj ale nie odbierała Pani więc myślałam, że to nie aktualne, z tym transportem to coś wymyślimy, a w kjakich godzinach Budrysek przejeżdża w okolicach Opola?

Guest aniapiotrek
Posted

Nawet nie wiecie jaka jestem szczęśliwa, wczoraj az jakiś dól mnie złapał gdy nie mogłam dodzwonić w sprawie już mojego Jamniora, biedny Piotruś znowu On na tym ucierpiał, będę musiała mu to wynagrodzić....

Guest aniapiotrek
Posted

...Mamusi trzeba się bać:), ale każdego dnia będę zwarta i gotowa na trudną wizytę...

Posted

Celina12 napisał(a):
:diabloti: czy Tobie Córcia rąk starczy na TO wynagradzanie?

Ciekawa sama jestem jak to będzie.....pamiętajcie-nie znacie dnia ani godziny kiedy przybędę z WIYZTACJA :evil_lol:

Tak koniecznie wizyta niezbędna :) i FOTY!