Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ten 8miesięczny pies zbyt długo już cierpiał w swoim krótkim życiu.
Był przywiązywany cały czas w domu swoich właścicieli na pysku miał kaganiec - powód? Ten głodzony i wyniszczony pies wyskakiwał z balkonu pierwszego piętra w poszukiwaniu jedzenia.
Mimo tego, że tyle wycierpiał jest bardzo przyjaznym psem, z ogromną miłością w oczach do ludzi.
Hektor został zabrany po naszej interwencji przez policję.
Odwiedził weterynarza, został odpchlony i zaszczepiony.
Pilnie poszukujemy domu dla Hektorka.
Pomóżcie.

DZIĘKUJEMY za odwiedziny na stronie Hektorka.

Posted

kimiji napisał(a):
teraz już widać, ale ma brzydkie rany na mordce :(

Niestety, są to rany od kagańca w którym go trzymano. Nie wiemy dokładnie jak długo przebywał w tym domu, ale z pewnością dwa psy zostały zagłodzone u tych ludzi.

Posted

Pomóżcie kochani
hektor jest przecudowny uczy się życia od nowa
tyle biedak przeszedł
siedział u tych zwyrodnialców w kącie przywiązany do rurki i miał kaganiec założony ,policjanci go odwiązali i pies zaczął uciekać od tych pijaków a ja zobaczyłam szkielet psa i pytam się dlaczego on taki jest ? A oni odpowiedzieli że jezeli oni nie jedzą to pies też nie będzie ,myślałam że szlag mnie trafi !!! Sory
hektor pies owczarek czarny ma tylko głowę podobną do tej rasy a reszta tragedia ,zagłodzony na amen ,pchły to goniły sie i jedna przy drugiej siedziały! Tragedia! W życiu tyle pcheł nie widziałam na raz
to wyobrażcie sobie co pies przeżywał i cierpiał gdy nie mógł się napić wody i odgonić od pcheł mając kaganiec na pysku ! Katorga !
Hektor chciałby mieć dom biegając wokół niego i co chwilę napełnioną miskę ,jest tak kochany i wdzięczny ,jest u przemiłej pani ale niestety mieszka sama i maleńkie mieszkanko,śmiejemy się że obijają się o siebie także pomóżcie biedakowi znależć dom :)

Posted

Pomóżcie kochani
tyle biedak przeszedł
siedział u tych zwyrodnialców w kącie przywiązany do rurki i miał kaganiec założony ,policjanci go odwiązali i pies zaczął uciekać od tych pijaków a ja zobaczyłam szkielet psa i pytam się dlaczego on taki jest ? A oni odpowiedzieli że jezeli oni nie jedzą to pies też nie będzie ,myślałam że szlag mnie trafi !!! Sory
hektor pies owczarek czarny ma tylko głowę podobną do tej rasy a reszta tragedia ,zagłodzony na amen ,pchły to goniły sie i jedna przy drugiej siedziały! Tragedia! W życiu tyle pcheł nie widziałam na raz
to wyobrażcie sobie co pies przeżywał i cierpiał gdy nie mógł się napić wody i odgonić od pcheł mając kaganiec na pysku ! Katorga !
Hektor chciałby mieć dom biegając wokół niego i co chwilę napełnioną miskę ,jest tak kochany i wdzięczny ,jest u przemiłej pani ale niestety mieszka sama i maleńkie mieszkanko,śmiejemy się że obijają się o siebie także pomóżcie biedakowi znależć dom :)

Posted

PAMIĘTA napisał(a):
Pomóżcie kochani
tyle biedak przeszedł

Tylko nie wiem po co ci ludzie trzymali go u siebie...

Posted

kropeek napisał(a):
Jedz pieseczku. Teraz już ci jedzenia nie braknie

Hektorek trafił w dobre ręce, ale jest to dom tymczasowy. Jemu potrzebna jest miłość do końca swych dni.
Żeby zapomniał ten koszmar przez który przeszedł.

Posted

Psiaczek coraz lepiej się czuje :) spokojniej i wolniej zjada jedzonko z miski :)sierść pomału odrasta ale jest radosny biega szaleje tylko pani która nim się opiekuje nie ma na tyle sił aby go przytrzymać na smyczy :( jest kochaną osobą ale poważnie chorą :( kochani pomóżcie znależć mi dla niego domek :)

Posted

Obrażenia po kagańcu powoli się goją a było ich dosyć dużo :( nawet za uszami :( witaminy połyka jak cukierki :) jest super piesek jakbym nie miała swoich to jest mój ale niestety nie mogę więcej mieć :(

Posted

PAMIĘTA napisał(a):
Obrażenia po kagańcu powoli się goją a było ich dosyć dużo :( nawet za uszami :( witaminy połyka jak cukierki :) jest super piesek jakbym nie miała swoich to jest mój ale niestety nie mogę więcej mieć :(

Podobnie ja.