Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

sądzę, że najlepiej gdyby ktoś z Łodzi zbierał na wieniec. Ktoś kto będzie mógł być na pogrzebie.
Zuzka wybacz nie mam z kim zostawić chorego dzieciaka w piątek, ale myślami tam będę.

Posted

Do mnie dopiero dziś dochodzi ta straszna świadomośc, że JEJ już nie ma wśród nas.
Miałam niezaprzeczalny zaszczyt znac zuzkę

• osobiście. Ostatni raz widziałysmy się dwa miesiące temu. I żal ogromny, że już nigdy więcej tu na ziemi się nie zobaczymy.

zuzko
  • , opiekuj się tam za Tęczowym Mostem wszystkim naszymi podopieczymi, które już tam są.
    Wszyscy kiedyś się spotkamy ...

Ustaliłyśmy z ciocią Ciapuś, że do wpłat na wieniec ja podam swoje konto. Najprawdopodobniej jeszcze dziś podjedziemy do kwiaciarni i go zamówimy. Wszystkich chętnych do wpłat proszę o kontakt. Dane podam na PW.

• Posted

"A kiedy ostatnia godzina przyjdzie na człowieka , to na progu tego drugiego wszechświata będą nań czekać wszystkie zwierzaki,dla których był dobry.
    Będą swym zwyczajem machać ogonami i wpatrywać się w Boskie Oblicze.
    A w ich spojrzeniach będzie zawarta niema prośba:
    Panie Boże,my wiemy,że to grzesznik,ale nie bądź zbyt surowy.
    On był dla nas dobry."

Piękny wiersz z Jej bloga, wierze że tak było

Posted

[quote name='Reno2001']
    Wszyscy kiedyś się spotkamy ...

Ustaliłyśmy z ciocią Ciapuś, że do wpłat na wieniec ja podam swoje konto. Najprawdopodobniej jeszcze dziś podjedziemy do kwiaciarni i go zamówimy. Wszystkich chętnych do wpłat proszę o kontakt. Dane podam na PW

[SIZE=2]Ja pozwolę sobie zacytować żeby było bardziej widoczne i poproszę o wstawienie do pierwszego postu

Posted

Nie znałam osobiście, ale każdy pomagający dogomaniak jest mi bliski :( Opiekuj się teraz z góry nami, żebyśmy mieli siłę do działania takiego jak Ty...
    [*]

Również proszę o numer konta.