Szarotka Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 [quote name='ciapuś'] do zobaczenia Tak Cie dawno Ciapusiu nie widzialam ............ Quote
ida47 Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 bardzo mi przykro , odszedl Wielki Czlowiek Quote
unixena Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 :-(Zegnaj ZUZKA ,zapalilam w domu swieczke ,lzy same plyna ,,,,..Nigdy Cie Zuzko nie poznalam ,ale bylas jedna z nas .Nie wiem jak wygladalas ..ale wiem jak teraz wygladasz -jestes wielkim jasnym Aniolem.....Musialas byc bardzo dobrym czlowiekiem ,jak czytalam uratowalas tyle psow ...dalas im swoje serce,milosc . ..Odpoczywaj w pokoju Wklejam linka na wirtualny znicz .. http://wirtualnyznicz.pl/index.html Quote
Monika z Katowic Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Dziewczyny!!! Pamiętam, że kochana Talcott miała piękny wieniec od Dogomanii (z biało-niebieskich kwiatów, z napisem)... Wspaniałej Zuzce też się należy nasze pożegnanie... :(:( Quote
andegawenka Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Robimy składkę , dla Kasi był w kolorach dogomanii i znicze też Quote
Monika z Katowic Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Tak wyglądał wieniec dla Talcott: http://img185.imageshack.us/img185/8666/obraz033t.jpg http://img688.imageshack.us/img688/9411/obraz036i.jpg Gdzie można wpłacić datek na wieniec dla Zuzki ? [FONT="]Z "Księgi trosk policzonych"::-(:-(:-([/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="]"Nadzieja to przeznaczenie, którego poszukujemy. Miłość to droga, która prowadzi do nadziei. Odwaga to siła, która nas napędza. Z ciemności podążamy ku światłu..."[/FONT] Quote
DONnka Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Tak mi przykro :(:(:( Nie znałam Zuzki osobiście, ale jestem pewna, że potrzebujące psiaki straciły właśnie jednego ze swych Aniołów :( Quote
majqa Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Już jesteś wolna od ograniczeń i zmartwień Zuzko... Do zobaczenia... ... Quote
Szarotka Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Mam nadzieje, ze uda sie nam znalezc dt lub ds. dla Oczki i Kamy, bo Zuzia napewno by sobie tego zyczyla ............. Quote
UBOCZE Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Gdy przeczytałem dziś, byłem w szoku. I do teraz chyba jestem. Nie wiem jeszcze, co napisać. Bardzo źle mi z tą wiadomością... Quote
Akrum Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 nie wiem co napisać, to... to przykra wiadomość ;(;(;( życie jest tak niesprawiedliwe ;( jeszcze wczoraj byłaś z nami kochana na dogomanii, pisałaś jakby nigdy nic... a tu nagle takie wieści ;(;(;( Żegnaj kochana ;(;(;( Quote
Jagoda1 Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Dziękuję, ze byłaś... Wyrazy współczucia dla Bliskich. Quote
ania shirley Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Czy w niebie też są niechciane psy?? Czy tam jest potrzebna bardziej niż tu? ['] Quote
nika28 Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Strasznie mi przykro... nie wiem co napisać :( ['] Quote
Guest Elżbieta481 Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 ania shirley napisał(a):Czy w niebie też są niechciane psy?? Czy tam jest potrzebna bardziej niż tu? ['] -------------------------------------------- W niebie wszystkie psy są chciane,kochane i oczekiwane,wszyskie leżą u stóp Pana Boga.. Zuzka odeszła,bo Anioły odchodzą do domu Ojca..I ona do nas macha ręką i prosi o pamięć dla swoich psów..... Za szybko Zuzka poszłaś sobie..Już sobie nie pogadamy-Ty wiedziałaś,że tylko dobro się liczy.. Jak mi jest żle z tą wiadomością o Twoim odejściu. Elżbieta... Quote
daga31081980 Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 tak mi żal!!!!!!!! czemu tak szybko odeszłaś? nigdy chyba tego nie pojmę:( Quote
maja602 Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 W takich chwilach słów brakuje, żeby wyrazić żal po stracie Dobrego Człowieka. Quote
ocelot Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Ideą tego wątku jest zebranie na wieniec dla Zuzki.... I pomoc psiakom, które były u niej. ja też bylam w szoku jak Ciapuś zadzwoniła. chyba pomogło mi to, ze musiałam poszukac miejsca dla Oczki... działanie... Quote
Jo37 Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Strasznie mi przykro [*]. Poproszę o numer konta na PW. Quote
Szarotka Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Czy jest chetny do udzielenia kata? i jaka jest na chwile obecna sytuacja Kamy, Oczki i Jonika ??? Quote
kaskadaffik Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Nic nowego nie napiszę, taki straszny żal... Tyle miłości dla zwierząt niechcianych, tyle dobra :( Zuzka zawitała na kilku wątkach naszych psiaków, po Jej imieniu nazwałam sunię, bo strasznie mi się Zuzka podobało... Żegnaj i pilnuj wszystkich tych naszych braci niechcianych Kochana Dogomaniaczko (*) (*) (*) Tam istnieje już tylko dobro i nie ma cierpienia... Quote
Celina12 Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 ...trudno pojąć...trudno zrozumieć....nie można się pogodzić....tak strasznie mi przykro. :-(:-( Quote
ocelot Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Wydaje mi się, że konto nie zostało ustalone. Na watki Kamy padla propozycja DT Jonika, nie wiem czy płatne. Kama i Oczka maja jechac do Donki. Koszt jedna sunia 300 zł. + karma. Nie znam sytuacji finansowej kamy, Oczka ma tylko 100 zł. deklaracji. Zuzka zbierała na swoje konto na oczulkę i się rozliczła na wątku:(Nawet w ten sposób pomagała. Quote
Recommended Posts