Energy Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 Dopiero się dowiedziałam:-( Zuzka żegnaj:-(:-(:-( Wyrazy współczucia dla rodziny, bardzo mi przykro:-( Quote
wapiszon Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Dziękuję za fotkę Twojej Mamy. A jak masz na imię ? Quote
andegawenka Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Dzięki za fotkę, szkoda że tak niewiele o niej wiedziałysmy... Quote
Monika z Katowic Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Dziękujemy serdecznie! Kochana Zuzka jest na zdjęciu oczywiście z pieskiem! Quote
ida47 Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Dziekujemy za zdjecie , zaluje ze nie zdazylam poznac Twojej Mamy , byla w moim wieku Quote
wapiszon Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 ida47 napisał(a):Dziekujemy za zdjecie , zaluje ze nie zdazylam poznac Twojej Mamy , byla w moim wieku W moim też. Quote
Iljova Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Teraz kiedy zobaczyłam ją na zdjęciu jeszcze większy żal czuję. Cudowne zdjęcie i taką niech wszyscy ją pamiętają . Krysiu-Zuzko[*] byłaś cudowną kobietą z ogromnym sercem i przepiękną duszą. Wiele serc płacze po Twoim odejściu, ale widać tak miało być. Ty teraz będziesz z góry czuwać nad zwierzaczkami. Quote
funia Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Iljova napisał(a):Teraz kiedy zobaczyłam ją na zdjęciu jeszcze większy żal czuję. Cudowne zdjęcie i taką niech wszyscy ją pamiętają . Krysiu-Zuzko byłaś cudowną kobietą z ogromnym sercem i przepiękną duszą. Wiele serc płacze po Twoim odejściu, ale widać tak miało być. Ty teraz będziesz z góry czuwać nad zwierzaczkami. Tak,masz rację Iljova... Quote
Szarotka Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 ida47 napisał(a):Dziekujemy za zdjecie , zaluje ze nie zdazylam poznac Twojej Mamy , byla w moim wieku Ja znalam Zuzke wirtualnie, bo prowadzila finanse Henia, no i wspieralam Jej tymczasy, poza tym wysylalam do Niej moje deklaracje a Ona wplacala je dalej. Byla nieslychanie uczynna. Jestem od Zuzi starsza.............. Quote
Javena Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Szarotka napisał(a):Ja znalam Zuzke wirtualnie, bo prowadzila finanse Henia, no i wspieralam Jej tymczasy, poza tym wysylalam do Niej moje deklaracje a Ona wplacala je dalej. Byla nieslychanie uczynna. Jestem od Zuzi starsza.............. Ja tez jestem starsza i to o 7 lat ,tym bardziej dla mnie to był szok. Na dodatek odeszła w moje urodziny.Jakoś nie chciało mi sie pomiescic w głowie. Quote
Szarotka Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Javena napisał(a):Ja tez jestem starsza i to o 7 lat ,tym bardziej dla mnie to był szok. Na dodatek odeszła w moje urodziny.Jakoś nie chciało mi sie pomiescic w głowie. To jestesmy z jednego roku :):) Quote
Javena Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Szarotka napisał(a):To jestesmy z jednego roku :):) Miło mi .Myślałam ,ze tu same młodsze.:) Quote
malizna78 Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 - A jeśli pewnego dnia będę musiał odejść.? - spytał Krzyś, ściskając Misiową łapkę. - Co wtedy.? - Nic wielkiego. - zapewnił go Puchatek. - Posiedzę tu sobie i na Ciebie poczekam. Kiedy się kogoś kocha, to ten drugi ktoś nigdy nie znika........... Quote
Reno2001 Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Witam, Tak jak obiecałam wstawiam dziś rozliczenie wpłat na wieniec. [FONT=Calibri][/FONT] [FONT=Calibri]21.09[/FONT] [FONT=Calibri]Rita60 [/FONT][FONT=Calibri]20 zł[/FONT] [FONT=Calibri]Dagmara B. [/FONT][FONT=Calibri]20 zł[/FONT] [FONT=Calibri]Livka [/FONT][FONT=Calibri]10 zł[/FONT] [FONT=Calibri]Andegawenka [/FONT][FONT=Calibri]20 zł[/FONT] [FONT=Calibri]Joaaa [/FONT][FONT=Calibri]5 zł[/FONT] [FONT=Calibri]Noemi1 [/FONT][FONT=Calibri]20 zł[/FONT] [FONT=Calibri]Jo37 [/FONT][FONT=Calibri]50 zł[/FONT] [FONT=Calibri]Aimez_moi [/FONT][FONT=Calibri]30 zł[/FONT] [FONT=Calibri]ANETTTA [/FONT][FONT=Calibri]15 zł[/FONT] [FONT=Calibri]22.09[/FONT] [FONT=Calibri]Poker [/FONT][FONT=Calibri]20 zł[/FONT] [FONT=Calibri]MagdaNS [/FONT][FONT=Calibri]20 zł[/FONT] [FONT=Calibri]Patrycja K. [/FONT][FONT=Calibri]5 zł[/FONT] [FONT=Calibri]Magda222 [/FONT][FONT=Calibri]20 zł[/FONT] [FONT=Calibri]Monika z Katowic [/FONT][FONT=Calibri]38 zł[/FONT] [FONT=Calibri]Marta N. [/FONT][FONT=Calibri]5 zł[/FONT] [FONT=Calibri]Danuta Z. [/FONT][FONT=Calibri]20 zł[/FONT] [FONT=Calibri]Mmd [/FONT][FONT=Calibri]50 zł[/FONT] [FONT=Calibri]Unixena [/FONT][FONT=Calibri]20 zł[/FONT] [FONT=Calibri]Magenka1 [/FONT][FONT=Calibri]15 zł[/FONT] [FONT=Calibri]Pikola [/FONT][FONT=Calibri]20 zł[/FONT] [FONT=Calibri]Grzenka [/FONT][FONT=Calibri]10 zł[/FONT] [FONT=Calibri]Ania shirley [/FONT][FONT=Calibri]20 zł[/FONT] [FONT=Calibri]Reno2001 [/FONT][FONT=Calibri]20 zł[/FONT] [FONT=Calibri]Ciapuś [/FONT][FONT=Calibri]20 zł[/FONT] [FONT=Calibri]Wiktor R. [/FONT][FONT=Calibri]10 zł[/FONT] [FONT=Calibri]Ireneusz K. [/FONT][FONT=Calibri]10 zł[/FONT] [FONT=Calibri]Javena [/FONT][FONT=Calibri]10 zł[/FONT] [FONT=Calibri]Ida47 [/FONT][FONT=Calibri]20 zł[/FONT] [FONT=Calibri]Szarotka [/FONT][FONT=Calibri]20 zł[/FONT] [FONT=Calibri]Arim [/FONT][FONT=Calibri]10 zł[/FONT] [FONT=Calibri]23.09[/FONT] [FONT=Calibri]Anna B. [/FONT][FONT=Calibri]20 zł[/FONT] [FONT=Calibri]Jili88 [/FONT][FONT=Calibri]5 zł[/FONT] [FONT=Calibri]Jolanta L. [/FONT][FONT=Calibri]7 zł[/FONT] [FONT=Calibri]Paros [/FONT][FONT=Calibri]50 zł[/FONT] Razem zebrane zostałe 655zł. [FONT=Calibri]Na winiec wydałyśmy 200zł. Kolejne 20 zostały przekazane na znicze. Rachunek za wieniec jest. Ma go ciapuś i postaramy się zrobic mu zdjęcie i tu wstawic. Za znicze rachunku nie ma, ponieważ na tych straganach pod cmentarzem ciężko o jakąkolwiek karteczkę.[/FONT] [FONT=Calibri]Do dalszej dycpozycji jest więc 435zł. [/FONT] [FONT=Calibri]Bardzo proszę teraz o wskazanie jak dzielimy te kwotę? Ile przekazane ma zostac na konto Kamy, a ile na Oczki?[/FONT] [FONT=Calibri]Ja tylko przypomnę, że Oczka jest na BDT i potrzebuje wparcia jedynie na karmę, zaś Kama jest w DT i wymaga comiesięcznej opłaty za miejse.[/FONT] [FONT=Calibri]Osobiście proponowałabym podzielic to tak:[/FONT] [FONT=Calibri]Oczka -135zł[/FONT] [FONT=Calibri]Kama -300zł[/FONT] [FONT=Calibri]Dla jednej i drugiej sunie byłoby to utrzymanie w obecnym miejscu przez miesiąc (w przypadku Oczki to chyba nawet na 3 miesiące).[/FONT] [FONT=Calibri]Ja oczywiście dostosuję się do decyzji większości i przepłacę żadane kwoty gdzie będzie trzeba.[/FONT] [FONT=Calibri]JEŚLI KTOKOLWIEK CHCIAŁBY WSPOMÓC FINANSOWO SIEROTKI PO ZUZCE, TO BARDZO PROSZĘ O KONTAKT. Każda najmniejsza wpłata będzie bardzo mile widziana. [/FONT] Quote
Drzagodha Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 A Ireneusz K. to ja, tylko przelew był robiony z konta ojca. Skoro Oczka jest na BDT i potrzebuje tylko karmy, to może znalazłby się ktoś chętny na jej zakup, a wtedy całość mogłaby iść na Kamę? Może mi ktoś podać wątek Oczki, żebym nie szukała? Quote
rita60 Posted September 26, 2011 Author Posted September 26, 2011 Reno myslę,ze to dobre rozwiazanie......prosimy o opinie pozostale osoby. Quote
Livka Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Przychylam się do podziału Reno 2001. Quote
andegawenka Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Jeśli kasa idzie na pieski Zuzki to mi wystarczy.... Quote
Olena84 Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Moze zapytajcie mmd czy nie potrzebuje dla Jonika napewno, tez jest na bdt, ale pamietajmy i o nim. Wątek smutny i przykry z wiadomego powodu:(, ale pociesza mnie to, ze niby forum, malo sie znamy, czasem nawet nie wiemy jak wygladamy, ile mamy lat i co robimy na codzien, ale jak trzeba to jestesmy razem - to mnie naprawde pociesza, ze gdybym miala wiecej psow niz moja rodzina bylaby w stanie sie zajac dogomaniacy mi pomoga. Quote
Recommended Posts