Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Szanowni Państwo;
Moja jamniczka FIFI 11.08.2011r. urodziła 4 szczeniaczki (pieski) Chętnie bym je zatrzymała ale nie stać mnie na to :( Są to 4 pieski, matka jamnik gładkowłosy rudy a ojciec kundelek.
Pieski są umaszczenia dwa brązowo rude a dwa czarne, w chwili obecnej już samodzielnie jedzą. Sama mam pieska z takiego mixu i jest przekochany nie zamieniła bym go na żadnego innego!!!!!
pozdrawiam
Marzena tel. 698231161
magenta74@interia.pl

Posted

jezeli uzyska Pani pomoc i maluchy znajda domy, zagwarantuje Pani, ze wiecej nie powtorzy sie niechciany miot? wysterylizuje Pani swoja sunie?czy za pol roku znow swiadomie powiekszy Pani liczbe niechcianych psow?

Posted

Wiem, ze to nie odpowiedzialne z mojej strony ale ja naprawdę pilnowałam ją. I ona ostatni raz szczeniaczki miała ok 6lat temu. Mam chorego tatę na raka, półtorej roku nie pracowałam, nie miałam środków do życia a jednak zrobiłam wszystko żeby moje zwierzaczki miały dobrze. Moja siostra dwa lata temu zafundowała sobie kotka Leona, nie stać mnie na niego a mimo to nie wyrzuciłam go z domu tylko kocham go najbardziej na świecie. Słyszałam, ze tutaj są straszna ataki na ludzi ale skąd Pani może znać moją sytuacje :( a nie życzę nikomu takiej jak moja

pozdrawiam

Posted

Wielkie dzięki za pomoc!!!! Znalazłam temat Jamniki... i reszta, czy to to??? Kurcze wstyd mi ale nie wiem jak tu się dodaje zdjęcia w odpowiedzi??? Dlatego zamieściłam tez ogłoszenie w adopcjach...

Posted

magenta74 napisał(a):
Wiem, ze to nie odpowiedzialne z mojej strony ale ja naprawdę pilnowałam ją. I ona ostatni raz szczeniaczki miała ok 6lat temu. Mam chorego tatę na raka, półtorej roku nie pracowałam, nie miałam środków do życia a jednak zrobiłam wszystko żeby moje zwierzaczki miały dobrze. Moja siostra dwa lata temu zafundowała sobie kotka Leona, nie stać mnie na niego a mimo to nie wyrzuciłam go z domu tylko kocham go najbardziej na świecie. Słyszałam, ze tutaj są straszna ataki na ludzi ale skąd Pani może znać moją sytuacje :( a nie życzę nikomu takiej jak moja

pozdrawiam

nie oceniam Pani, ani Pani zycia i nie wiem, w ktorym momencie nastapil "atak" z mojej strony...Jestesmy na forum dla psow, dlatego interesujemy sie ich losem. Zadalam konkretne pytanie, na temat zapobiegania niechcianym miota, poniewaz jest to dla mnie niezwykle wazna i istotna kwestia.