Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

SZOK!!!!!!!!!:placz:
sunia srebrna z brązowymi oczkami, około 2 miesięcy temu zgarnieta przez wieśniaka z lasu i przywiązana do budy...... w niedziele urodziła maluszka
Problem polega na tym, że wieśniak ma na "sumieniu" szczeniaki i obawiam się, że i tym razem jego "sumienie" sie powiększy. nie był u weta nie sprawdzał czipa czy tatoo, nie próbuje szukac wlasciciela- bo sunia mu sie podoba.
Szukałam po ogłoszeniach, dzwoniłam- ludziska jeżdzili ale niestety nie trafił się własciciel. Panienka ma pecha.....
Podałam temat ludziom kochającym te rase- może coś z tego bedzie... POki co rozglądajcie się prosze, pytajcie o zaginioną sunię...........A może ktoś z Was zechce przygarnąc dziewczyne z maluchem?????????
to da się zrobić

Posted

Pies koniecznie musi odwiedzić weterynarza, być może ma czip a właściciel za nim tęskni...nie można ot tak sobie przywłaszczyć sobie cudzego psa! Musisz go namówić na wizytę w jakimś gabinecie.
Proponuję przeszperać internet wspisując np. "zaginął husky" czy "zaginęła sunia husky". Może tym sposobem natrafisz na ogłoszenie jej właściciela?
Daj poza tym ogłoszenie na trójmiasto.pl - a nóż właściciel rozpozna swoją zgubę.....

Posted

1.Typ nie pojdzie do weta!!!!!!!!!!- to ze moze miec czip czy tatuaz to kazdy z nas wie,
2. internet został przeszperany- o tym pisalam zakladając post, a ludzie ze straszyna byli ogladac dziewczyne.....
Napisałam o suni na tym forum, po to aby kazdy z Was pytal wokol siebie ludzisk, rozpowiadał o suni, byc moze i w ten sposob znajdzie sie zagubiony wlasciciel

• 2 weeks later...
  • 1 month later...