kasia000 Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 SZOK!!!!!!!!!:placz: sunia srebrna z brązowymi oczkami, około 2 miesięcy temu zgarnieta przez wieśniaka z lasu i przywiązana do budy...... w niedziele urodziła maluszka Problem polega na tym, że wieśniak ma na "sumieniu" szczeniaki i obawiam się, że i tym razem jego "sumienie" sie powiększy. nie był u weta nie sprawdzał czipa czy tatoo, nie próbuje szukac wlasciciela- bo sunia mu sie podoba. Szukałam po ogłoszeniach, dzwoniłam- ludziska jeżdzili ale niestety nie trafił się własciciel. Panienka ma pecha..... Podałam temat ludziom kochającym te rase- może coś z tego bedzie... POki co rozglądajcie się prosze, pytajcie o zaginioną sunię...........A może ktoś z Was zechce przygarnąc dziewczyne z maluchem????????? to da się zrobić Quote
martasekret Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Pies koniecznie musi odwiedzić weterynarza, być może ma czip a właściciel za nim tęskni...nie można ot tak sobie przywłaszczyć sobie cudzego psa! Musisz go namówić na wizytę w jakimś gabinecie. Proponuję przeszperać internet wspisując np. "zaginął husky" czy "zaginęła sunia husky". Może tym sposobem natrafisz na ogłoszenie jej właściciela? Daj poza tym ogłoszenie na trójmiasto.pl - a nóż właściciel rozpozna swoją zgubę..... Quote
rudakacha Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 W Straszynie zginęła sunia husky srebrna młoda, może być ok. 2-3 m-ce temu. Może da się zrobić zdjęcie to mogę pokazać właścicielom. Może to ona? Quote
kasia000 Posted September 21, 2011 Author Posted September 21, 2011 1.Typ nie pojdzie do weta!!!!!!!!!!- to ze moze miec czip czy tatuaz to kazdy z nas wie, 2. internet został przeszperany- o tym pisalam zakladając post, a ludzie ze straszyna byli ogladac dziewczyne..... Napisałam o suni na tym forum, po to aby kazdy z Was pytal wokol siebie ludzisk, rozpowiadał o suni, byc moze i w ten sposob znajdzie sie zagubiony wlasciciel Quote
rudakacha Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 O kurczę a miałam nadzieję, że to ona. Byłoby szczęśliwe zakończenie... Co to za bydlę trzyma husky na łańcuchu! Pomijam już sam łańcuch... Quote
kasia000 Posted October 3, 2011 Author Posted October 3, 2011 Sunia dalej na łańcuchu, jedyne co dobre to obietnica,że nie zrobią krzywdy jej maluszkowi... Quote
plina Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Choleraaaa! Siedzi na łańcuchu całymi dniami? Ma budę, jedzenie, picie??? Chyba wiem jakie będą odpowiedzi.... :( Quote
annavera Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 bo może ona wcale nikomu nie zginęła tylko miała mieć szczeniaki i wyrzucono ją ? Quote
kasia000 Posted November 22, 2011 Author Posted November 22, 2011 NO I MAMY SZCZESLIWE ZAKONCZENIE i sucz i i szczenie w nowym domku.............................:) Quote
martasekret Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Gratuluję udanej akcji:) cieszę się - o jedno nieszczęście mniej... Quote
Recommended Posts