Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ha! Ja nawet z książką nie jestem w stanie tego obczaić, ciągle goni mnie czas.... a tu potrzeba jednak parenaście godzin na zrozumienie tekstu i poćwiczenie. Dlatego namawiam kogoś znajomego,aby wpadł do mnie i po prostu mi pokazał kilka zagadnięń i będzie po sprawie. Ja jestem wzrokowiec i czesto jak cos czytam (np. instrukcje....) to nic z tego nie rozumiem. Ale wystarczy mi pokazac palcem: tu naciskasz, tuprzesuwasz a tu ci wyskakuje taki króliczek i.... wsio jasne;)

Druga część relacji z Klubowej - super!!!! Kilka foteczek kradnę:)

pzdr.

Ja też wolę zobaczyć jak ktos cos robi ale tu akurat nie mam jak. Jak czegos nie wiem muszę wziąć książkę i tu jest loteria- albo wszystko zadziała jak trzeba albo jeszcze gorzej sie pogmatwa :evil_lol: co widać na tych fotkach. Parę zepsułam ale myślę ,że do kolejnej wystawy opanuje program ;) W każdym razie jest nadzieja :diabloti:

• Replies 108
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=&quot]SUKI - kl.baby

[/FONT][FONT=&quot]Mzalia LOVE STORY - w.o.1, Naj. [/FONT][FONT=&quot]Baby, BIS BABY3[/FONT]
[FONT=&quot]
Taki słodki fotostrzał - kruszynka ze swoją Pancią :)

[/FONT]

Posted

Asiaczek napisał(a):

Asiaczku z ust mi to wyjęłaś i to w obu przypadkach.

lourdnes dzięki za wspaniałą fotorelację i to tak jak najbardziej lubię, pieski są podpisane z klasą i oceną jaką dostały :), więc nie muszę co chwila ganiać na pierwszy post aby sprawdzać ;)

Posted

jamnicze napisał(a):
Asiaczku z ust mi to wyjęłaś i to w obu przypadkach.
lourdnes dzięki za wspaniałą fotorelację i to tak jak najbardziej lubię, pieski są podpisane z klasą i oceną jaką dostały :), więc nie muszę co chwila ganiać na pierwszy post aby sprawdzać ;)

Cholibka, tę uwage o podpisywaniu fotek biorę do siebie.:oops: Bo rzeczywiscie, podpisuję raczej tylko imieniem psa, a o ocenach często zapominam...

Zuza i Noddy napisał(a):
Ja też oczywiście kradnę kilka cudnych fotek. Żebyśmy tak na każdej wystawie mieli takiego super fotografa.

Hahaha, trzeba wynająć lourdnes, jakis transporcik załatwić i.... lourdnes jest "nasza":)

Pzdr.

Posted

O qrcze tyle pochwał :multi::multi::multi: aż urosłam :evil_lol: .Właśnie sposobię sie do wklejenia kolejnej partii fotek. Z tym chudym baskiem to oczywiste- wygrał Pan Sędzia. Najpierw jest hierarchia wśród ludzi a potem ocenia się psy ;). Po wystawie jak już sie pakowałyśmy z majdanem do auta pakowała sie obok nas dziewczyna ( nie pamiętam z jaką rasą czy alskany czy haski ale cos w tym guście).Opowiadała ona ,że na ich ringu też jakis sędzia wystawił stawkę swoich psów i wszystkim pozamiatał , bo w każdej klasie był pierwszy. Na koniec jeszcze stanął na podium. Jego zwycięski pies miał różny kolor oczu co jest niedopuszczalne w tej rasie. No i wszyscy zawtórowaliśmy ,że wszystko jasne - Pan Sędzia :evil_lol:

Z wycieczkami na wystawy z aparatosem jestem za tylko kto by miał cierpliwośc mnie wozić :diabloti: