Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Klubowa Wystawa V gr. Łódź-18.09.2011 r.

Sędzia: Gabriela RICHARD/Niemcy

PSY
kl.p
OFI CHILD OF THE STARS Asiaczek FCI - dosk.1, CWC
PEPPERMINT FRIEND Asiaczek FCI - dosk.2

kl.o
BUMBALA BAHATI Lonago - dosk.3
Kanibaru FROMAJE FRAIS - dosk.1, CWC
POSH MIRACLE Asiaczek FCI - dosk.2

kl.ch
DOMINO DANCING PRINCE Loango - dosk.2
JAZZY BOY Asiaczek FCI - dosk.1, CWC, BOS, BOB, Zwyc. Klubu 2011

SUKI
kl.baby
EGO MADE IN MUSIC Loango - w.o.2
Mzalia LOVE STORY - w.o.1, Naj. Baby, BIS BABY3

kl.sz
ROMANTIC SMILE Asiaczek FCI - w.o.1, Naj. Szczenię, BIS SZCZENIAT 2

kl.mł.
JAWEL Ameba - dosk.2
Kanibaru SUNSHINE SENSATION - dosk.1, Naj.Junior. Młodzieżowy Zwyc. Klubu 2011
Nabamba HALLE BERRY - dosk.3

kl.p
MISS AMAZING'S COLUMBINE REEDDANCER - dosk.1, CWC

kl.o
Msumari's AZA ALOUA - dosk.1, CWC
Yulara NOONGAH - dosk.2

kl.ch
LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI - dosk.1, CWC, BOS, Zwyc. Klubu 2011
Nirse KIBIBI - dosk.2

kl.w
FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek FCI - dosk.1, Naj. Weteran, Naj.Weteran Klubu 2011

JAZZY BOY Asiaczek FCI - BIS Sekcji 6.

hod. "Asiaczek" - Naj. Hodowla w Rasie 2011
Wice Naj. Hodowla Klubu 2011

Para Hodowlana - JAZZY BOY Asiaczek FCI + LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI -
Naj.Para Hodowlana w Rasie.
Wice Naj. Para Hodowlana Klubu 2011

Sędziowie:
ring - Gabriela RICHARD/Niemcy
BIS BABY - Angelika KAMMERSCHEID-LAMMERS/niemcy
BIS PUPPY - Judith GOGIBUS/Francja
BIS VETERAN - Gerda KASTL/Niemcy
BIS SEKCJI 6 - Gabriela RICHARD/Niemcy

Naj.Hodowla Klubu - Gabriela RICHARD/Niemcy
Para Hodowlana - Gerda KASTL/Niemcy

Sa zdjęcia.
Mam nadzieję, że wyniki się zgadzają. Jakby co - proszę o sygnał na DGM, dopiszę/poprawię.

Pzdr.

• Replies 108
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='daderma']No - Asiaczku - gratki ;))
pozdrawiam
ps. co prawda to nie byłem,ale żałuję.
Ubolewam że nie było Szpiców Wizygotów ;)
...ale był Buhund i Islandzki szpic pasterski:) Też rzadkośc na naszych ringach...

[quote name='jamnicze']Aż żałuję, że mnie tam nie było, zobaczyć taaaką stawkę pięknych basenji :)
Gratulacje dla wszystkich, a zwłaszcza finalistów.
Ależ synchron !!! - gratulacje dla fotografa :)
http://img28.imageshack.us/img28/1843/img4819md.jpg
A fotografa mielismy super!!!! Lourdnes - jak zwykle - pokazała się z tej dobrej strony;) Zawsze na posterunku;)

Pzdr.

Posted

[quote name='jamnicze']Aż żałuję, że mnie tam nie było, zobaczyć taaaką stawkę pięknych basenji :)
Gratulacje dla wszystkich, a zwłaszcza finalistów.

Ależ synchron !!! - gratulacje dla fotografa :)
http://img28.imageshack.us/img28/1843/img4819md.jpg

[quote name='Metheora']Gratulacje Asiaczku!!!- Piękna Para, rzeczywiście widać na zdjęciach że pięknie,synchronicznie szły ta sama fotka mi się podoba co Tobie jamnicze :)

Też sie cieszę z tej fotki. Zwłaszcza ,że trzeba się nacykać żeby wyszło chociaż jedno fajne zdjęcie :)

[quote name='Asiaczek']

A fotografa mielismy super!!!! Lourdnes - jak zwykle - pokazała się z tej dobrej strony;) Zawsze na posterunku;)

Pzdr.
Dzięki Asiaczku :). Właśnie dorobiłam kolejne fotki i będę zamieszczała. Mam już upragnionego photoshopa ale przyznam sie ,że pomimo książki do niego nie wiem co jest trudniejsze.Praca z nią czy bez. Przy pierwszych fotkach mało nie dostałam zawału ale dalej jakos idzie hihi. Pogoda na wystawie była bezsłoneczna i mimo ,że nie było bardzo zimno to za to było szaro-buro. Oczywiście jaka pogoda takie fotki więc postanowiłam dodać im trochę słoneczka w photoshopie. Ponieważ uczę sie programu w trakcie obrabiania obecnych fotek więc mogą one się różnić ostrością i kolorami ale musicie mi to jakoś wybaczyć :evil_lol: Fotek mam ok 200 więc jest szansa ,że opanuje program chociaż na poziomie dla początkujących :diabloti:

Posted

lourdnes napisał(a):
Też sie cieszę z tej fotki. Zwłaszcza ,że trzeba się nacykać żeby wyszło chociaż jedno fajne zdjęcie :)
Dzięki Asiaczku :). Właśnie dorobiłam kolejne fotki i będę zamieszczała. Mam już upragnionego photoshopa ale przyznam sie ,że pomimo książki do niego nie wiem co jest trudniejsze.Praca z nią czy bez. Przy pierwszych fotkach mało nie dostałam zawału ale dalej jakos idzie hihi. Pogoda na wystawie była bezsłoneczna i mimo ,że nie było bardzo zimno to za to było szaro-buro. Oczywiście jaka pogoda takie fotki więc postanowiłam dodać im trochę słoneczka w photoshopie. Ponieważ uczę sie programu w trakcie obrabiania obecnych fotek więc mogą one się różnić ostrością i kolorami ale musicie mi to jakoś wybaczyć :evil_lol: Fotek mam ok 200 więc jest szansa ,że opanuje program chociaż na poziomie dla początkujących :diabloti:

Ha! Ja nawet z książką nie jestem w stanie tego obczaić, ciągle goni mnie czas.... a tu potrzeba jednak parenaście godzin na zrozumienie tekstu i poćwiczenie. Dlatego namawiam kogoś znajomego,aby wpadł do mnie i po prostu mi pokazał kilka zagadnięń i będzie po sprawie. Ja jestem wzrokowiec i czesto jak cos czytam (np. instrukcje....) to nic z tego nie rozumiem. Ale wystarczy mi pokazac palcem: tu naciskasz, tuprzesuwasz a tu ci wyskakuje taki króliczek i.... wsio jasne;)

Druga część relacji z Klubowej - super!!!! Kilka foteczek kradnę:)

pzdr.