vena Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Muszę się Wam pochwalić, że w środę szóstego grudnia, czyli na Mikołaja moja suczka - samojedka urodziła cztery małe, białe, puszyste i bardzo piszczące kuleczki: dwóch chłopców i dwie dziewczynki!!! Taki prezent na mikołaja dostałam!:lol: Quote
sh_maniak Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Gratuluje maluszków, niech sie zdrowo chowają:) Quote
HUSKYTEAM Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Fajnie gratulujemy! Kurcze, ale żeby wszystkie białe? Nieźle Ci się trafiło ;-) Jak urosną, to może będzie z nich taki oto zaprzęg - ciekawe, jak maszer rozróżnia psy, swoja drogą :-) http://img228.imageshack.us/img228/3504/samojedyen6.jpg Quote
vena Posted December 11, 2006 Author Posted December 11, 2006 ja rozróżniam wszystkie bez problemu bo... oprócz tych czterech mam... kolejne sześć kuleczek które przyszły na świat ósmego grudnia, urodzone przez moją drugą samojedkę:lol: ! Więc mam w domku białą gromadkę, na tle których wyróżnia się tylko Kluska - czarna kotka i Mamba - srebrno - biała syberian huska! Quote
zpr Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 vena napisał(a):ja rozróżniam wszystkie bez problemu bo... oprócz tych czterech mam... kolejne sześć kuleczek które przyszły na świat ósmego grudnia, urodzone przez moją drugą samojedkę:lol: ! Więc mam w domku białą gromadkę, na tle których wyróżnia się tylko Kluska - czarna kotka i Mamba - srebrno - biała syberian huska! O żesz... a ja czekam i czekam na fotki Mamby i doczekać się nie mogę :mad: Quote
vena Posted December 12, 2006 Author Posted December 12, 2006 Przepraszam... przepraszam..., wysyłam na e-maila;) Quote
Nela Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 To u ciebie jakby sniegiem w domu posypalo co?? :razz: :lol: :evil_lol: :loveu: Daj no jakies foteczki tych kluleczek sniegowych !!!! Quote
KasiaM Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 witan:) serdeczne gratulacje:):):) jak pieski sie maja???? Quote
zpr Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 vena napisał(a):Przepraszam... przepraszam..., wysyłam na e-maila;) Spoko!!! czekam z niecierpliwością i mam nadzieję, że niebawem spotkamy sie w ZK :multi: Quote
vena Posted December 12, 2006 Author Posted December 12, 2006 Na pewno się spotkamy,przecież będę rejestrować te mioty. Może przyjadę psim zaprzęgiem? Oby tylko śnieg spadł! Quote
vena Posted December 12, 2006 Author Posted December 12, 2006 A pieski mają się świetnie.... jedzą, śpią, znowu jedzą i znowu śpią... i tak na okrągło! A piszczą tak, że czują się jakbym mieszkała w kurniku!!! Quote
zpr Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 vena napisał(a):Na pewno się spotkamy,przecież będę rejestrować te mioty. Może przyjadę psim zaprzęgiem? Oby tylko śnieg spadł! Jasne zgłoś mioty do ZK :lol: Dzięki za fotki Mamby, sunia jak zmężnieje będzie wymiatać ringi!!! ;) Quote
ofca Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 no to gratulacje od ciotki Pandorki!niech rosna zdrowo!!! ciekawa jestem czy duzo temperamentu odziedzicza po tatusiu:evil_lol: pozdrawiam serdecznie iwona Quote
zpr Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 ofca napisał(a):no to gratulacje od ciotki Pandorki!niech rosna zdrowo!!! ciekawa jestem czy duzo temperamentu odziedzicza po tatusiu:evil_lol: pozdrawiam serdecznie iwona Hej pozdrawiam:-) :lol: a który to tatuś? :razz: Quote
vena Posted December 14, 2006 Author Posted December 14, 2006 Szczęśliwy i od razu podwójny tatuś to Danny (Snow Ulisses Nordstern) Quote
Recommended Posts