Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Muszę się Wam pochwalić, że w środę szóstego grudnia, czyli na Mikołaja moja suczka - samojedka urodziła cztery małe, białe, puszyste i bardzo piszczące kuleczki: dwóch chłopców i dwie dziewczynki!!! Taki prezent na mikołaja dostałam!:lol:

Posted

ja rozróżniam wszystkie bez problemu bo... oprócz tych czterech mam... kolejne sześć kuleczek które przyszły na świat ósmego grudnia, urodzone przez moją drugą samojedkę:lol: ! Więc mam w domku białą gromadkę, na tle których wyróżnia się tylko Kluska - czarna kotka i Mamba - srebrno - biała syberian huska!

Posted

vena napisał(a):
ja rozróżniam wszystkie bez problemu bo... oprócz tych czterech mam... kolejne sześć kuleczek które przyszły na świat ósmego grudnia, urodzone przez moją drugą samojedkę:lol: ! Więc mam w domku białą gromadkę, na tle których wyróżnia się tylko Kluska - czarna kotka i Mamba - srebrno - biała syberian huska!

O żesz... a ja czekam i czekam na fotki Mamby i doczekać się nie mogę :mad:

Posted

vena napisał(a):
Przepraszam... przepraszam..., wysyłam na e-maila;)

Spoko!!! czekam z niecierpliwością i mam nadzieję, że niebawem spotkamy sie w ZK :multi:

Posted

A pieski mają się świetnie.... jedzą, śpią, znowu jedzą i znowu śpią... i tak na okrągło! A piszczą tak, że czują się jakbym mieszkała w kurniku!!!

Posted

vena napisał(a):
Na pewno się spotkamy,przecież będę rejestrować te mioty. Może przyjadę psim zaprzęgiem? Oby tylko śnieg spadł!

Jasne zgłoś mioty do ZK :lol:
Dzięki za fotki Mamby, sunia jak zmężnieje będzie wymiatać ringi!!! ;)

Posted

no to gratulacje od ciotki Pandorki!niech rosna zdrowo!!!
ciekawa jestem czy duzo temperamentu odziedzicza po tatusiu:evil_lol:
pozdrawiam serdecznie iwona

Posted

ofca napisał(a):
no to gratulacje od ciotki Pandorki!niech rosna zdrowo!!!
ciekawa jestem czy duzo temperamentu odziedzicza po tatusiu:evil_lol:
pozdrawiam serdecznie iwona

Hej
pozdrawiam:-) :lol:
a który to tatuś? :razz: