bric-a-brac Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Wczoraj wieczorem do Pauli trafiły kolejne dwa znajdkowe psy, na które nie było miejsca w przytulisku.... :shake: Zapraszam na wątek... http://www.dogomania.pl/threads/220794 Bez pomocy ludzi będzie ciężko.... prosimy o pomoc. Quote
paula82 Posted January 11, 2012 Author Posted January 11, 2012 Z bazarku dla Niry http://www.dogomania.pl/threads/219621-Ksi%C4%85%C5%BCki-dla-pa%C5%84-i-nie-tylko-kaledarz-do-torebki.-Do-30.12.br.-na-Nir%C4%99. wpłynęło 103zł. Serdecznie dziękujemy. Quote
Diora Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Piękna jest :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Czy na pierwszą fotkę załapała się także Samba? :lol: Quote
bric-a-brac Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 O rany, tytuł zmieniłaś i dopiero tu trafiłam :lol: Rośnie jak na drożdżach, uszyska stoją jak rasowemu ONkowi! Gdzie te domy... Quote
paula82 Posted January 12, 2012 Author Posted January 12, 2012 [quote name='Diora']:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Piękna jest :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Czy na pierwszą fotkę załapała się także Samba? :lol:[/QUOTE] tak :D , na kolejnych jej nie ma bo aby zrobić fotki Nirce musiałam zazdrośnicę zamknąć w domu Quote
bric-a-brac Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 Pani Jola przywiozła Nirze 15kg DogChow, którą dopisuję do rozliczenia. Plus dodałam także 10kg karmy, którą kupiła Paula odkąd skończyła się karma specjalistyczna. Quote
paula82 Posted January 13, 2012 Author Posted January 13, 2012 Szczepienie Niry 70zł (wirusówki+wścieklizna). Quote
fenek Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 a tam zaraz wielka :) uchole jej wielkie zostaly, pysio troszke urosl :) i dalej taka ciekawska jest :) oczyma szczyrze :D Quote
fenek Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 Co tam slychac u psinki? Czemu ciagle siedzi panna w DT. normalnie ech :/ Quote
paula82 Posted January 23, 2012 Author Posted January 23, 2012 no ja to nie wiem, czemu tak te adopcje stoją w miejscu. O Nirę było niby kilka zapytań, ale jako pies do budy, a ja po tym co ona przeszła do budy jej nie dam. Dom z ogrodem super, ale niech ona w domu będzie. U mnie lubi z psami nawet późno w nocy biegać po podwórku i się bawić, ale jak dupcia zmarznie przychodzi do domu, kładzie się koło pieca, lubi ciepło, w nocy śpi na łóżku, nauczona czystości... nie chcę tego zaprzepaścić. co innego pies, który ma grube futro, jest od zawsze w kojcu, na podwórku, a z domu na dwór nie dam, ani jej, ani Soni. Quote
bric-a-brac Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Aktualne zdjęcia z DS siostry Niry, Daszy: Dziękujemy za zdjęcia, aż miło popatrzeć na szczęście we własnym domu! Quote
paula82 Posted January 26, 2012 Author Posted January 26, 2012 o tak z kapciem jest the best :D Bardzo miło się Daszkę ogląda w swoim domu. Czy nadal taka niedobra? a może chodzi na jakieś szkolenie? Nila miała szczęście, że trafiła na p. Grażynę, kiedy do Nirki się los uśmiechnie? Quote
sceptiques Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 Cudna jest.:loveu: Jakie są w tej chwili potrzeby suni? Quote
paula82 Posted January 26, 2012 Author Posted January 26, 2012 takie jak Kawki najlepszy dom na świecie. :D choć prawdopodobnie Nirę czeka jeszcze wizyta u dentysty. Dwa górne kiełki nie chcą wypaść. Ułożyły się zaraz za nowymi i trzymają się mocno. Poza tym sunia śmiga, nikt by nie uwierzył gdyby nie wiedział, przez co ta wariatka mała przeszła. Quote
Grażyna Strumiłowska Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 Paula. Daszeńce też dopiero teraz wypadły mleczne kiełki. Do tej pory dzielnie trzymały się przy nowych ząbkach, dowiadywałam się, ale to podobno normalna sprawa. Z utęsknieniem czekam, kiedy malutka będzie troszkę grzeczniejsza, bo narazie, szkoda mówić. Rozrabia nieprzytomnie i jest okropnie nieposłuszna. Ale pomimo tego bardzo ją kocham i mam nadzieję, że z wzajemnością. Pozdrawiam wszystkich i trzymam kciuki za Nirę. Quote
Annaa4 Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 Grażyna Strumiłowska napisał(a):Paula. Daszeńce też dopiero teraz wypadły mleczne kiełki. Do tej pory dzielnie trzymały się przy nowych ząbkach, dowiadywałam się, ale to podobno normalna sprawa. Z utęsknieniem czekam, kiedy malutka będzie troszkę grzeczniejsza, bo narazie, szkoda mówić. Rozrabia nieprzytomnie i jest okropnie nieposłuszna. Ale pomimo tego bardzo ją kocham i mam nadzieję, że z wzajemnością. Pozdrawiam wszystkich i trzymam kciuki za Nirę. Życzę dużo cierpliwości z tego co zauważyłam to tak w okolicach 3 roku życia psiaki z lekka "normalnieją" hehe :D Quote
paula82 Posted January 29, 2012 Author Posted January 29, 2012 kciuki proszę za domek dla Niry trzymać. :cool3: Quote
Annaa4 Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 paula82 napisał(a):kciuki proszę za domek dla Niry trzymać. :cool3: Trzymamy mocno :))) Quote
Recommended Posts