Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 345
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Piękna jest :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Czy na pierwszą fotkę załapała się także Samba? :lol:

Posted

[quote name='Diora']:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Piękna jest :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Czy na pierwszą fotkę załapała się także Samba? :lol:[/QUOTE]

tak :D , na kolejnych jej nie ma bo aby zrobić fotki Nirce musiałam zazdrośnicę zamknąć w domu

• 2 weeks later...
Posted

no ja to nie wiem, czemu tak te adopcje stoją w miejscu. O Nirę było niby kilka zapytań, ale jako pies do budy, a ja po tym co ona przeszła do budy jej nie dam. Dom z ogrodem super, ale niech ona w domu będzie. U mnie lubi z psami nawet późno w nocy biegać po podwórku i się bawić, ale jak dupcia zmarznie przychodzi do domu, kładzie się koło pieca, lubi ciepło, w nocy śpi na łóżku, nauczona czystości... nie chcę tego zaprzepaścić. co innego pies, który ma grube futro, jest od zawsze w kojcu, na podwórku, a z domu na dwór nie dam, ani jej, ani Soni.

Posted

o tak z kapciem jest the best :D Bardzo miło się Daszkę ogląda w swoim domu. Czy nadal taka niedobra? a może chodzi na jakieś szkolenie? Nila miała szczęście, że trafiła na p. Grażynę, kiedy do Nirki się los uśmiechnie?

Posted

takie jak Kawki najlepszy dom na świecie. :D choć prawdopodobnie Nirę czeka jeszcze wizyta u dentysty. Dwa górne kiełki nie chcą wypaść. Ułożyły się zaraz za nowymi i trzymają się mocno. Poza tym sunia śmiga, nikt by nie uwierzył gdyby nie wiedział, przez co ta wariatka mała przeszła.

Posted

Paula.
Daszeńce też dopiero teraz wypadły mleczne kiełki. Do tej pory dzielnie trzymały się przy nowych ząbkach, dowiadywałam się, ale to podobno normalna sprawa. Z utęsknieniem czekam, kiedy malutka będzie troszkę grzeczniejsza, bo narazie, szkoda mówić. Rozrabia nieprzytomnie i jest okropnie nieposłuszna. Ale pomimo tego bardzo ją kocham i mam nadzieję, że z wzajemnością.
Pozdrawiam wszystkich i trzymam kciuki za Nirę.

Posted

Grażyna Strumiłowska napisał(a):
Paula.
Daszeńce też dopiero teraz wypadły mleczne kiełki. Do tej pory dzielnie trzymały się przy nowych ząbkach, dowiadywałam się, ale to podobno normalna sprawa. Z utęsknieniem czekam, kiedy malutka będzie troszkę grzeczniejsza, bo narazie, szkoda mówić. Rozrabia nieprzytomnie i jest okropnie nieposłuszna. Ale pomimo tego bardzo ją kocham i mam nadzieję, że z wzajemnością.
Pozdrawiam wszystkich i trzymam kciuki za Nirę.

Życzę dużo cierpliwości z tego co zauważyłam to tak w okolicach 3 roku życia psiaki z lekka "normalnieją" hehe :D