Jump to content
Dogomania

List do premiera RP w sprawie odwoł. Głów. Lek.Wet.oraz wywózek psów do Niemiec

Recommended Posts

Posted

Popieram zdanie Ada-jeje. Coś się z Topi stało, to trzeba z lekarzem skonsultować faktycznie.
Takie "wyskoki"? Bez powodu? Najwyraźniej chorobowy stan.

• Upvote 1
  • 3 months later...
Posted

Wróciłam tu z krakowskiego wątku (przez link AgaG) i przeczytałam Twój post.
Szkoda, że tak pochopnie mnie oceniłaś.
Może jak bardziej dociekliwie rozważysz moją wypowiedź w kontekście wypowiedzi poprzedniczek
to zmienisz zdanie na mój temat czego szczerze Ci życzę.
Pozdrawiam boś krajanka.

Posted (edited)

[quote name='epe']Popieram zdanie Ada-jeje. Coś się z Topi stało, to trzeba z lekarzem skonsultować faktycznie.
Takie "wyskoki"? Bez powodu? Najwyraźniej chorobowy stan.[/QUOTE]
Wróciłam tu z krakowskiego wątku (przez link AgaG) i przeczytałam Twój post.
Szkoda, że tak pochopnie mnie oceniłaś.
Może jak bardziej dociekliwie rozważysz moją wypowiedź w kontekście wypowiedzi poprzedniczek
to zmienisz zdanie namój temat czego szczerze Ci życzę.
Pozdrawiam boś krajanka.

Edited by Topi
literówka
  • 3 weeks later...
  • 6 months later...
Posted

Nie sposób nie widzieć na tym forum tego cytowanego też wątku ,na ktorym umieszczone są także różne wypowiedzi oraz informacje w temacie wywozu psów zagranicę oraz ich bardzo różnych losach -nieraz b.tragicznych być może.Mogą trafiać nie tylko do zach.laboratoriow ,niestety. Fakty i dane tam podawane nie ukrywają b.smutnej prawdy ,byc może o smutnym i b.tragicznym losie niektorych psów trafiających na zachód Europy ,a glownie do Niemiec chyba.Kto wie,czy nasze polskie psy nie wędrują potem transportami do chińskich rzeżni,jesli tysiące psów z Niemiec są dostarczane do Chin na mięso...Musimy zrobić co tylko jest możliwe ,by udaremnić wysylanie naszych psów na dręczenie,katowanie oraz cierpienia z rąk wszelkich oprawców i psychopatów -pracujących we wszelkich laboratoriach ,czy pseudodoświadczalniach niem.
http://www.dogomania.pl/threads/89321-Co-powinnismy-wiedzie%C4%87-wyadoptowuj%C4%85c-poza-granice-Polski!!!

Jak można temu zapobiec jak Niemcy wchodzą w skład naszych stowarzyszeń a osoba która jest wice prezesem pracuje w berlinie w instytucie badawczym Regionalentwicklung und Naturschutz

Hochschule für nachhaltige Entwicklung

• 1 month later...
  • 3 months later...
  • Margo changed the title to Lista podpisow pod list otwarty do premiera RP w sprawie odwołania Głównego Lekarza Weterynarii