_Dunaj_ Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 Każdy z nas w pewnym sensie jojczy, sama się wieloma zachwycałam, a też w tej chwili nie moge wziąć, więc to doskonale rozumie Quote
Maryna Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Też mam pretensję -głownie do siebie,ale trochę do świata/losu,że na razie nie mogę miec kolejnego psa........ Quote
_Dunaj_ Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Jolu przyjdzie taki czas, że będziesz mogła może nawet nie jednego.............. Quote
MiliVanili Posted November 29, 2011 Author Posted November 29, 2011 jutro będę dzwonić do hotelu to dowiem się najświeższych informacji :) Quote
MiliVanili Posted November 30, 2011 Author Posted November 30, 2011 Sara czuje się dobrze, ogonek na przemian raz krwawi raz nie. Ma tam dwie dziewczyny, które zabierają ją na spacery, bawią się z nią i zabierają czasami do domu. Pytało o nią też kilka osób w hotelu, ale nie było żadnej konkretnej propozycji, więc na razie wciąż czekamy Quote
MiliVanili Posted November 30, 2011 Author Posted November 30, 2011 Jednak szansa jest, sprawdzamy dom dla dziewczyny w Tomaszowie Mazowieckim - nie wiem nic więcej, nie pytam, żeby znowu nie zapeszyć ;) Quote
AnnaEwa Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 No to już trochę weselej :) Byleby nie zapeszyć..... :cool1: Quote
Alla Chrzanowska Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Saruniu! Taka fajna z ciebie Dziewuszka. Gdzie Twój Ludź??? Quote
MiliVanili Posted December 3, 2011 Author Posted December 3, 2011 jam też ciekawa, ale czekam cierpliwie :) Quote
tu_ania_tu Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 o, ciekawe.... Tomaszów. W Tomaszowie jedna cioteczka z dogo ma na tymczasie podrostka w typie doga, który trafił do niej z sosnowca jako pies w typie cace corso Quote
MiliVanili Posted December 3, 2011 Author Posted December 3, 2011 przeklejam z Molosów: Dom jest ok. Pani ma przyjechać do hoteliku zapoznać się z Sarą i zdecydować czy ją weźmie. Planowała zrobić to jutro ale uznała że najpierw musi wziąć kilka dni wolnego by zająć się Sarą więc czekam na informację kiedy będzie się wybierać. Quote
_Dunaj_ Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Zapowiada sie obiecująco, skoro Pani planuje kilka dni wolnego by poświęcić je dla Sary Quote
MiliVanili Posted December 4, 2011 Author Posted December 4, 2011 [quote name='_Dunaj_']Zapowiada sie obiecująco, skoro Pani planuje kilka dni wolnego by poświęcić je dla Sary[/QUOTE] nie cieszę się na zapas, Pani z Krakowa też tak planowała, tylko nie wpuściła Pauliny na wizytę przedadopcyjną, bo nie miała czasu Quote
Alla Chrzanowska Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Saruniu! Myślę o Tobie Kochana Quote
_Dunaj_ Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Myślę kciuki trzymam, żeby to dla Sary były magiczne święta Quote
AnnaEwa Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Ja tez tego Sarze życzę :) A swoją drogą wie ktoś co z jej siostrą miotową? Bo to ogłoszenie, do którego linka wrzuciła Glucia już nieaktualne. Quote
Recommended Posts