MiliVanili Posted October 31, 2011 Author Posted October 31, 2011 Glutofia napisał(a):Marcin dopiero na środę (wstępnie) umówił się z panem. Ola jednak zadzwoń do Jarka moze ją weźmie na tymczas Zadzwonię popołudniu. A jak ta rodzina? Jedenasty ma jakieś przeczucia po rozmowie telefonicznej? Quote
MiliVanili Posted October 31, 2011 Author Posted October 31, 2011 Jeszcze trochę Sary Wam wrzucę Quote
tu_ania_tu Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 na forum setery-adopcje http://forum.setery-adopcje.com/ jest temat dot. pointerów. Może tam ktoś pomoże. Quote
Magolek Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Mili, dzięki za fotki :). No piękna jest dziewczynka, taka delikatna. Trzymam kciuki najmocniej jak się da, aby to był najlepszy domek dla Saruni, tak bardzo jej się to należy. :) Zdróweczka dla Nadisia i bardzo proszę wymiziaj go ode mnie. :) Quote
_Dunaj_ Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Martwię się i wkurzam na bezsilność, bo właściwie tylko kciuki mogę trzymać, też rozglądałam się za domkiem, ale jeszcze nic nie wpadło mi w oko, owszem kilka osób było zainteresowanych, ale im nie oddałabym żadnego psa. No cóż nieustająco kciuki trzymam Quote
MiliVanili Posted October 31, 2011 Author Posted October 31, 2011 Dzięki Małgoś, Nadiś wymiziany :) Byłam dzisiaj u Sary, a właściwie po Sarę. Zabrałam ją na spacer do lasu, jest niesamowita. Była na 8 metrowej lince a i tak szła przy nodze prawie cały czas. Wyjątkiem były tyko chwile, gdy złapała trop - wtedy gdyby nie miała linki poszłaby w las bez opamiętania :) poza tym jest czujna, bardzo odważna i po prostu boska, mimo że chodziła na luźnej lince to trzymała się przy nodze, dalej jak metr nie odeszła :) Sarze potrzebny będzie aktywny dom, ma bardzo dużo energii którą trzeba jakoś spożytkować, skacze odbijając się ze wszystkich czterech łap, jest bardzo ukierunkowana na człowieka, byłaby dobrym psem pracującym. Trzeba nauczyć ją frisbee, jest do tego stworzona :) Quote
MiliVanili Posted November 1, 2011 Author Posted November 1, 2011 Moniq dziewczyny od seterów podpowiadają, by zrobić Sarze wydarzenie a one pomogą udostępniać, zrobicie z fundacyjnego FB? Quote
MiliVanili Posted November 1, 2011 Author Posted November 1, 2011 Zobaczcie jak pięknie Sara wygląda w lesie :) Quote
Maryna Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Na ostatnim zdjęciu wypatruje swojego człowieka............ Quote
MiliVanili Posted November 4, 2011 Author Posted November 4, 2011 jak pewnie już wiecie domek okazał się klapą, szukamy dalej Quote
MiliVanili Posted November 4, 2011 Author Posted November 4, 2011 Pomóżcie udostępniać Sarę, może wspólnymi siłami uda nam się znaleźć ten właściwy dom :) http://www.facebook.com/e...268933879818163 Quote
_Dunaj_ Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Udostępniłam, dgyby zgłosił się ktoś z mojej okolicy to mogę go sprawdzić i trzymać rękę na pulsie po ewentualnej adopcji, nawet miec ręke na pulsie czy pies szczepiony itp bo mam dobry układ z naszą lecznicą, a jak wteka się dowie, ze z adopcji to sama będzie pilnowała Quote
bobroska. Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Leśne zdjęcia przepiękne! Już udostępniłam. Quote
Maryna Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Dlaczego nikt nie chce Saruni??Taka słodka i z buzi i z charakteru... Quote
MiliVanili Posted November 6, 2011 Author Posted November 6, 2011 Sara ma dzisiaj gościa w hotelu, zobaczymy czy między nimi zaiskrzy :) Quote
Recommended Posts