Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 429
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Glutofia napisał(a):
Marcin dopiero na środę (wstępnie) umówił się z panem. Ola jednak zadzwoń do Jarka moze ją weźmie na tymczas

Zadzwonię popołudniu. A jak ta rodzina? Jedenasty ma jakieś przeczucia po rozmowie telefonicznej?

Posted

Mili, dzięki za fotki :). No piękna jest dziewczynka, taka delikatna. Trzymam kciuki najmocniej jak się da, aby to był najlepszy domek dla Saruni, tak bardzo jej się to należy. :)
Zdróweczka dla Nadisia i bardzo proszę wymiziaj go ode mnie. :)

Posted

Martwię się i wkurzam na bezsilność, bo właściwie tylko kciuki mogę trzymać, też rozglądałam się za domkiem, ale jeszcze nic nie wpadło mi w oko, owszem kilka osób było zainteresowanych, ale im nie oddałabym żadnego psa. No cóż nieustająco kciuki trzymam

Posted

Dzięki Małgoś, Nadiś wymiziany :)
Byłam dzisiaj u Sary, a właściwie po Sarę. Zabrałam ją na spacer do lasu, jest niesamowita. Była na 8 metrowej lince a i tak szła przy nodze prawie cały czas. Wyjątkiem były tyko chwile, gdy złapała trop - wtedy gdyby nie miała linki poszłaby w las bez opamiętania :) poza tym jest czujna, bardzo odważna i po prostu boska, mimo że chodziła na luźnej lince to trzymała się przy nodze, dalej jak metr nie odeszła :) Sarze potrzebny będzie aktywny dom, ma bardzo dużo energii którą trzeba jakoś spożytkować, skacze odbijając się ze wszystkich czterech łap, jest bardzo ukierunkowana na człowieka, byłaby dobrym psem pracującym. Trzeba nauczyć ją frisbee, jest do tego stworzona :)

Posted

Udostępniłam, dgyby zgłosił się ktoś z mojej okolicy to mogę go sprawdzić i trzymać rękę na pulsie po ewentualnej adopcji, nawet miec ręke na pulsie czy pies szczepiony itp bo mam dobry układ z naszą lecznicą, a jak wteka się dowie, ze z adopcji to sama będzie pilnowała