Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzięki dziewczyny :calus: w sumie nie martwię się tak strasznie tęsknotą, bo przecież są telefony, zresztą do świąt niedaleko to i szybko zleci, zanim się obejrzymy to przyjedzie na kilka dni :) Damy radę :)
Tylko życie muszę sobie od nowa poukładać, bo jeszcze zanim wyjechał to dobę miałam za krótką i na nic mi czasu nie wystarczało, a teraz to już jest totalna katastrofa i zupełnie nie mam pomysłu w co ręce wsadzić, żeby ze wszystkim zdążyć... no i Nadisia mi strasznie szkoda, teraz nie mogę poświęcać mu aż tyle czasu ile bym chciała :(

• Replies 429
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kciuki za Afrę, może ten dt stanie sie ds jak już bywało.
Mili przpomnaił mi sie cytat "tyle wiemy o sobie ile nas sprawdzono" co prawda to było w innym kontekście, ale poradzisz, człowiek, który ma moc swoich obowiązków wymagającego pielegnacji psa i jeszcze czas znajduje dla innych to czarodziej nie człowiek, a czarodzieje moga wszystko. Cały zeszły rok miałam taki co prawda małz był w domu, ale szpiatal za szpitalem, rehabialiatacja, operacja kręgosłupa (prawie nie chodził), sanatorium i ciągłe myślenie skad wziąć kase na leczenie, odjeście naszego podhalańczyka za TM i mój zwariowany pomysł, adopcji Tośka, który wymagał operacji (a w domu były juz 4 psy i 2 koty), do tego problemy w pracy, syn na delegacji, cyrk i jakoś dalismy radę, a pomysł z psem był chyba najlepszy, bo od jego pojawienia się jakoś zaczęło sie prostować, a mały pojawił się jak talizman przy zapominaliśmy o kłopotach bo trzeba się było zająć "dzieckiem". Małaż szybciej wyzdrowiał, miał swoistą dogoterapię, a ja nie zwariowałam

Posted

u Sarci bez zmian, troszkę ją osamotniło przez wyjazd Lusia i Afry, ale Zara wciąż dotrzymuje jej towarzystwa :) Ganiają we dwie rezydentki szukające szczęścia w nowym życiu :) Glucia chyba zdjęć nie zdołała zrobić w niedzielę, ale Sara w hotelu ma doskonałą opiekę, dziewczyny dbają o nią jak o swoją i są nią z dnia na dzień coraz bardziej zachwycone więc to raczej nie jest zwykłe zauroczenie ;)

Posted

Tyle psiaków ostsnio domki znalazło, że może passa się przedłuży i dla Sary się los uśmiechnie, choć właściwie to już się uśmiecha, jak pomyślę, że dopiero niedawno miała wyciągane szwy po wiosennej sterylce brrrrr, przecież to ja musiało boleć, ze o innych rzeczach nie wspomnę

Posted

Wiem, że wiedźma to od wiedzieć, ale chciałam na pozytywne myślnie Mili nakierować, stąd był czarodziej i potem wiedźma tak zabrzmiało jakby nie uwierzyła, ale może to ja źle zrozumiałam, cóż "baba ze wsi tak ma". A co do tej baby wsiowej to kiedyś mnie na rynku chłop zaczepiał i jaja mi wciskał kurzęce oczywiście, że to niby ze wsi, nie wiedział gadzina, że mam niezłą pamięć i bywam spostrzegawcza, wcześniej go w hurtowni kupującego jaja widziałam. Powiedziałam mu "Panie ja sama ze wsi przyjechałam miastwoych specyjałów pokupować i pokosztować". Zbaraniał.

Posted

Również bym chciała fotkę, stęskniłam się za tym łobuzem małym, ale nie mam w tygodniu kiedy wybrać się do Sarci, mam nadzieję, że w weekend mi się uda :)

Dziewczyny ja tak do tej wiedźmy to bardziej charakternie niż mądrościowo ;) Radzimy sobie we dwójkę całkiem nieźle, tylko cierpimy na niedobór czasu (tzn ja cierpię na niedostatek, bo Nadiś to pewnie na nadmiar narzeka ;))

Posted

niestety nie zdążyłam, właśnie wróciłam od dentysty, spędziłam trzy godziny w mało przyjemnych warunkach, bo plomba mi wypadła :( a chciałam zabrać dzisiaj Nadisia do hoteliku żeby poznał Sarę i dziewczyny :(

Posted

Jutro będę dzwonić do dziewczyn do hotelu, bo w niedziele się nie dodzwoniłam, a dzisiaj cały dzień bez telefonu chodziłam - zapomniałam zabrać z domu :) Sobotę chybabędę miała pracującą więc nie wiem jak to wszystko jeszcze wyjdzie i czy w końcu uda mi się podjechać do hotelu. W tygodniu niestety nie da rady, ponieważ jak kończę pracę to dziewczyny akurat się zmieniają i nikogo tam nie ma, a wieczorem jest już ciemno i na zdjęciach nic nie będzie widać :(
A u nas poprawa, spadł deszcz i Nadirowi włączyła się głupawka, dzisiaj nie mogę drania ujarzmić, bo tylko by skakał, szczekał i biegał :) Uwielbiam go takiego :evil_lol: