AnnaEwa Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Te skarb strasznie mi jakoś leży na sercu.... Quote
MiliVanili Posted October 1, 2011 Author Posted October 1, 2011 AnnaEwa napisał(a):Te skarb strasznie mi jakoś leży na sercu.... bo ona ma coś w sobie, mnie również jeszcze żaden pies tak nie poruszył jak te jej ufne i zachwycone życiem oczęta :) Quote
_Dunaj_ Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Mnie na sercu leżą wszystkie dogi i niektóre inne psy też a do pracle niestety ta kumulacja nie była dla mnie i nadal musze chodzić do pracy i ograniczać wydatki, a tak myślałam, że szefom powiem "a mi to lotto" i będę mogła stworzyć taki mini psi raj Quote
Maryna Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Piękna słoneczna niedziela,mam nadzieję,że Mili byłaś u Sarci i wrócisz z mnóstwem fotek:-)) Quote
MiliVanili Posted October 3, 2011 Author Posted October 3, 2011 niestety nie byłam, praca mi nie pozwoliła :( ale mam nadzieję, że uda mi się jutro :) Quote
Maryna Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 To do jutra:-)) I chcemy samych dobrych wiadomości:-)) Quote
MiliVanili Posted October 3, 2011 Author Posted October 3, 2011 też mam taką nadzieję, choć dzisiaj poszło z grubej rury i pan który chciał adoptować Sarę przygarnął innego psa, ale może to i lepiej :) Quote
MiliVanili Posted October 3, 2011 Author Posted October 3, 2011 uciekam pakować fanty i focić kolejne póki mam chwilę luzu z pracą Quote
Alla Chrzanowska Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Lepiej, lepiej. Sarunia będzie miała cudny domek i ludzi, którzy będą pewni, że Ona to Ona. Quote
Maryna Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 [quote name='MiliVanili']też mam taką nadzieję, choć dzisiaj poszło z grubej rury i pan który chciał adoptować Sarę przygarnął innego psa, ale może to i lepiej :)[/QUOTE] Pewnie,że lepiej.Sara czeka na tego jedynego,dla którego będzie najważniejsza na świecie Quote
MiliVanili Posted October 3, 2011 Author Posted October 3, 2011 Dziewczynki przepraszam, nie wysłałam dzisiaj paczuszek, ale mam coś na swoje usprawiedliwienie ;) Quote
MiliVanili Posted October 3, 2011 Author Posted October 3, 2011 Opisywać chyba za wiele nie trzeba ;) Quote
Nano Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 cudna... aż się łezka szczęscia w oku kręci :) Quote
MiliVanili Posted October 3, 2011 Author Posted October 3, 2011 Wygląda bardzo dobrze, nabrała ciałka i jest bardzo wesoła, ale straszna z niej zazdrośnica. Jak Afra próbowała podejść żeby również ją pogłaskać to delikatnie dała jej do zrozumienia, że tas pańcia to się jej należy, więc Afra odeszła Quote
Alla Chrzanowska Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Cudna, po prostu urocza. A jakby pasowała do mego Filipka! byliby jak pozytyw i negatyw. Quote
Maryna Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Allu:-)) Przepiękne foty!!A jak pasujecie do siebie:-)) Quote
Glutofia Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 dziewczyny macie konto na FB? Proszę wejdźcie na nasz profil i kliknijcie na karmę dla dogów. Tam sa zasady napisane. Za każde kliknięcie mamy 0,5 kg karmy z ustalonym limitem 100kg. Pomóżcie je zdobyc! http://pl-pl.facebook.com/pages/Fund...55524544464803 Quote
docha Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 nie mam konta na fb. Sara jest przepiękna,ona jest Allu lustrzanym, większym,dożym odbiciem Dosi ;) Quote
Maryna Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 A może Dosia bardzo chciałaby taką koleżankę:-)) Znowu namolnie dopytuję co u Sary?? Quote
Recommended Posts