Glutofia Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Ola pewnie będzie dzisiaj w hoteliku bo umówiłyśmy się że wpadnie do mnie po leki dla Afry i podrzuci. Dziewczyny biegają razem :) Quote
Alla Chrzanowska Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Oleńka jak znajdzie chwilę czasu na pewno coś napisze Quote
Nano Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Maryna napisał(a):I może fotkę strzeli??:-)) ja tam bym sie nie pogniewała ;p wręcz przeciwnie :D Quote
MiliVanili Posted September 29, 2011 Author Posted September 29, 2011 Kochane dzięki za odwiedziny, ja dopiero wlazłam do domu. Wczoraj u Sary nie byłam, nie wyrobiłam się czasowo, ale wysłałam małża i mam drobne wieści :) Sara jest grzeczniutka, nie wybrzydza, nie marudzi, ogólnie nie sprawia kłopotów. Jest bardzo żywiołowa, ale potrafi zająć się sama sobą, no chyba, że okażemy jej nadmiar zainteresowania ;) wtedy potrafi być bardzo absorbująca :) domaga się strasznie głasków, jak ręka przestanie głaskać to łapką trzeba jej przypomnieć by robiła to znowu ;) Je wszystko co dostanie i bardzo dobrze przyswaja, kupy są ok (nie było nawet robali po odrobaczeniu). Z gorszych wieści - Sara ma kaszel, nie wiem co to, bo małż nie potrafi dokładnie sprecyzować, wie tylko że dziewczyny powiedziały, że mała pokasłuje - jutro zadzwonię i sprawdzę dokładnie o co chodzi. Aaaa i trzymajcie kciuki za ludzi, których szuka Sara, należą jej się najlepsi za ten cudowny charakter :) Quote
Maryna Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Kciuki mam zaciśnięte aż do zsinienia;-)) Gardziołko trzeba obejrzec,choc to pewnie nic groźnego-oby. Quote
Alla Chrzanowska Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Trzymamy, trzymamy. A kaszlu nie lekceważcie... Quote
MiliVanili Posted September 29, 2011 Author Posted September 29, 2011 Właśnie dlatego jutro przedzwonię i dowiem się dokładnie co to za kaszel i o co chodzi. W razie czego w domu mam jeszcze czyste patyczki do wymazu więc jak będzie konieczność to pobiorę i oddamy do badania Quote
nika28 Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Za domek trzymam mocno kciuki ! Mam nadzieję że ten kaszel to nic poważnego... Czekam na wieści. Quote
Nano Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 czekamy na wieści i trzymamy kciuki :) Quote
MiliVanili Posted September 30, 2011 Author Posted September 30, 2011 Dzwoniłam i już wszystko wiem :) Sara pokasływała kilka dni, ale już jest lepiej, dziewczyny ją cały czas obserwują i jak tylko kaszel zacznie się rozwijać będą reagowały, na razie nic się nie dzieje. Dowiedziałam się dzisiaj czegoś nowego - Sara to mały bufor negocjator ;) Jak na wybiegu zaczyna się jakiś dym, to wchodzi pomiędzy psy i je uspokaja :) Dziewczyny są nią zachwycone, jest bardzo zrównoważona i ma świetnie poukładane w główce, taki pies to skarb :) Quote
_Dunaj_ Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Gdybym nie miała już kilku skarbów, tybym się nawet chwili nie zastanawiała Quote
Nano Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 _Dunaj_ napisał(a):Gdybym nie miała już kilku skarbów, tybym się nawet chwili nie zastanawiała no dokładnie... Quote
Maryna Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Śniła mi się dziś Sarunia.Nie pamiętam jak,ale to był bardzo miły sen.Może jakiś najlepszy domek się szykuje:-)) Quote
Magolek Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 I ja za Sarunię trzymam kciuki i przesyłam głaski dziewczynce. :) Quote
Glutofia Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 zapraszam: http://www.dogomania.pl/threads/215453-Pianka-a-na-niej-twoje-ulubione-zdj%C4%99cie!-na-S.O.S.-do-12.10?p=17731211#post17731211 Quote
Recommended Posts