Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 429
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Maryna napisał(a):
Ja pójdę dalej-większośc ludzi nie powinna miec żadnego stworzenia,nie tylko psa
Jeszcze coś chciałam powiedziec,ale już się ugryzę w język

zgadzam się w 100% i chyba przed tym samym gryzę język... bo niektórzy to nawet patyczaków nie powinni mieć

Posted

Dzisiaj u niej nie byłam ani też nie dzwoniłam do dziewczyn z hotelu żeby nie nękać ich ciągłymi telefonami. W czwartek zabieram ją znowu do weta, myślę, że do tego czasu doskonale zainstaluje się pewnie w hotelu (choć podejrzewam, że już to zrobiła). Jest strasznie ufna i dzielna, zresztą co tu dużo mówić, same sobie wyobraźcie jaki to charakter skoro po pierwszej nocy zaufała dziewczynom na tyle, że pozwoliła im bezproblemowo usunąć wrośnięte szwy po marcowej sterylce

Posted

Ah właśnie, dziewczyny z hotelu mówiły wczoraj, że pierwszy raz widziały kupę uformowaną z... piasku. Szczerze to wcale mnie to nie dziwi, podejrzewam, że ten piach stanowił 90% jej posiłków

Posted

Alla Chrzanowska napisał(a):
No właśnie, jak prosto i jasno wyłumaczyć laikowi, że dog nie jest psem dla każdego??? Poproszę o zwięzłą instrukcję...

Kazdy szukający lub pragnący psa powinien wiedzieć, że dog to Dog, albo Pan Dog jak kto woli i wszystko jasne :lol:

Posted

MiliVanili napisał(a):
Ah właśnie, dziewczyny z hotelu mówiły wczoraj, że pierwszy raz widziały kupę uformowaną z... piasku. Szczerze to wcale mnie to nie dziwi, podejrzewam, że ten piach stanowił 90% jej posiłków

O k..matko!!
Dlaczego ci dziwni ludzie tak długo bronili się przed oddaniem Sary??Chyba z tej miłości wielkiej..

Posted

MiliVanili napisał(a):

O Boże :( :( :(

Posted

Mizianko z rana
Miałam przygarnietego psa jamnika (w tym roku w marcu odszedł) on codzinnie jadł piasek, a zimą z doniczek wybierał, nie wiadomo dlaczego codzienna porcja piaseczku, posotałe psy pluły ale go naśladowały, no jak on może a my nie, ale to były śladowe ilości nidgy ich w odchodach nie było wiać. Młynka nie ma a nawyk zwłaszcza u Gralda został, coraz rzadzej ale zdarza mu się. Tosiek raz spróbował i chyba mu nie pasowało, bo piaseczku raczej nie rusza prędzej trawki próbuje. Po piaseczku pluł z pól dnia

Posted

Do weta jedziemy jutro, dni mi się już mieszają, ale wczoraj dzwoniłam się upewnić i wizytę mamy w czwartek o 18.30 :) po 17 zadzwonię do dziewczyn w hotelu i podpytam o Sarę bo jeszcze sama nic nie wiem

Posted

już wiem wszystko :D
Sara się już zaaklimatyzowała, nie ma z nią żadnych problemów. Na razie dostaje karmę namaczaną i w niewielkich ilościach żeby nie zaszkodzić nadmiarem, a jurto dokładnie ustalimy sposób karmienia z wetem. Kupki robi ładne, jest bardzo przyjazna, towarzyska i chętna do zabaw. Biega już z całym stadem, dogaduje się z nimi fajnie, na początku trochę powarkiwała, ale została skorygowana i już jest super. Nie jest taka uległa i zdominowana jak się spodziewałam po rozmowie z Agnieszką, być może to kwestia towarzystwa, ale to dobrze, w końcu przecież nie wypadła sroce spod ogona i nie musi dawać sobie wleźć na łeb każdemu. To bardzo fajna, wesoła i co najważniejsze zrównoważona suka. Nie trzeba jej niczego więcej poza własną miską i parą rąk do głaskania :) Jutro zabieram ją do weta i myślę, że można będzie zacząć szukać domu :)