Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 940
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wow, cudowne zdjęcia :)
a ten przystojniak na jednym ze zdjeć - to kto to??

Sambulek widać że szczęśliwa, zadowolona, może swobodnie biegać i wyładować nagromadzoną energią :)

Sylwiuś - dziękuję, że sprawiłaś iż Samba jest taka radosna i szczęśliwa :):):)

Sylwiuś - mogę spytać - bo widzę, że na dupci Samby są dziwne kłaki - to przez linienie takie kepki jej tam wystają??
Pytam bo może Sambulek musi dostać jakiś preparat na sierść??

dostałam potwierdzenie, że karma została wysłana - we wtorek powinna dojść - sucha + puszki gratis :)

chciałam też bardzo serdecznie podziękować cioteczce megi_winters - dotarła do mnie paczuszka z fantami na bazarek dla Sambusiolka :):):)

jak tylko będę w stanie chwilkę dłużej przy kompie posiedzieć - to wystawię bazarek z tymi fantami :)

Posted

SYlwiuś muszę przyznać, że masz fajnego tego synusia ;););)

Tak jeszcze chciałam spytać, bo już prawie 1,5 miesiąca jak Sambusiolek jest u Ciebie - i tak się zastanawiam nad sterylką - bo już można by zacząć o tym myśleć - już się pewnie odbudowało wszystko po porodzie, organizm wzmocnił, tylko moje pytanie jest następujące - Sylwiuś, czy po zabiegu będziesz miała gdzie małą przetrzymać te kilka dni i pilnować, żeby sobie nie rozlizała tam niczego, będzie mogła chodzić w kubraku posterylkowym??

Posted

no tak, tania siła robocza hahahahaha :):):)
Sambusiol - nie daj się wykorzystywać :):):)

Sylwiuś - czy karma w końcu dotarła??
bo maila już dawno dostałam, że wysłali...

Posted

sylwiaso napisał(a):
Akrum dostałam!!!!!zapomniałam napisać,przepraszam!!!Buziole od Sambisiolka i ciotki!!!niebawem nowe fotki!

uf to dobrze, bo już chciałam dzwonić do tego sklepu i robić aferę, bo coś dlugo to wszystko trwało :)

A SAambulkowi smakuje nowa karma?? czy wybrzydza??
a puszeczki zjadła ze smakiem??

Posted

Zrobiłam bazarek. Zbieram na dwa psiaki: na hotel Samby i dla Diany (http://www.dogomania.pl/threads/215963-Wyrzucona-z-jad%C4%85cego-auta-amputacja-%C5%82apy-Diana-pilnie-szuka-DT-DS./page4)

Wszystkie pieniążki przekażę Akrum - bo to Ona jest od kasy :)

Serdecznie zapraszam: http://www.dogomania.pl/threads/217633-Ksi%C4%85%C5%BCki-na-jesienne-wieczory-(nowe-i-u%C5%BCywane)-do-30.11-do-godz.-24-00 (sprzedaję książki nowe i używane).

Posted

O ile się nie mylę to Samba nie ma ogłoszeń w internecie?
Jeżeli nie ma to wezmę się za to. Może nawet jeszcze dzisiaj.
Czy do ogłoszeń dać link do wątku na dogo i do wydarzenia na fb?

Posted

Sambusia kochana - wpadam tutaj na chwilkę w odwiedziny :)

Penny - jesteś niezawodna :)
Na niektórych portalach ogłoszeniowych nie wolno podawać linków do innych stron www, tak jest np. na www.pajeczyna.pl - dostałam już od nich raz ostrzeżenie :)
Więc w razie co - Penny - na pajęczynie nie podawaj linku do dogo i FB :):)