Juldan Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Żywe srebro z Sambulichy:) Sylwiaso, ta baba rozkwita u Ciebie:) Quote
Akrum Posted November 6, 2011 Author Posted November 6, 2011 wow, cudowne zdjęcia :) a ten przystojniak na jednym ze zdjeć - to kto to?? Sambulek widać że szczęśliwa, zadowolona, może swobodnie biegać i wyładować nagromadzoną energią :) Sylwiuś - dziękuję, że sprawiłaś iż Samba jest taka radosna i szczęśliwa :):):) Sylwiuś - mogę spytać - bo widzę, że na dupci Samby są dziwne kłaki - to przez linienie takie kepki jej tam wystają?? Pytam bo może Sambulek musi dostać jakiś preparat na sierść?? dostałam potwierdzenie, że karma została wysłana - we wtorek powinna dojść - sucha + puszki gratis :) chciałam też bardzo serdecznie podziękować cioteczce megi_winters - dotarła do mnie paczuszka z fantami na bazarek dla Sambusiolka :):):) jak tylko będę w stanie chwilkę dłużej przy kompie posiedzieć - to wystawię bazarek z tymi fantami :) Quote
sylwiaso Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Ten przystojniak to mój syn Michał kocha psiaki jak wychodzi z nimi ucieka przed fotkami,ech ci młodzi!!!Buziole od Sambusi i ciotki!!! Quote
Akrum Posted November 7, 2011 Author Posted November 7, 2011 SYlwiuś muszę przyznać, że masz fajnego tego synusia ;););) Tak jeszcze chciałam spytać, bo już prawie 1,5 miesiąca jak Sambusiolek jest u Ciebie - i tak się zastanawiam nad sterylką - bo już można by zacząć o tym myśleć - już się pewnie odbudowało wszystko po porodzie, organizm wzmocnił, tylko moje pytanie jest następujące - Sylwiuś, czy po zabiegu będziesz miała gdzie małą przetrzymać te kilka dni i pilnować, żeby sobie nie rozlizała tam niczego, będzie mogła chodzić w kubraku posterylkowym?? Quote
Penny Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 A może by tak wydarzenie na fb zrobić (o tym, że Samba szuka domu stałego)? Chyba, że Sambusia ma już wydarzenie. Quote
sylwiaso Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Akrum u mnie nie ma miejsca po zabiegu i z tego powodu bardzo ubolewam!zawsze psiaki zostają w szpitaliku 3 doby po zabiegu koszt 20zł za dobę! Quote
Pyrdka Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Zbierzemy kasę na hotelikowanie w szpitalu i sterylkę. Penny, Sambunia nie ma wydarzenia na fb.:oops: Sylwuś też mam na stanie syna Michała:lol: Quote
Penny Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Pyrdka napisał(a):Zbierzemy kasę na hotelikowanie w szpitalu i sterylkę. Penny, Sambunia nie ma wydarzenia na fb.:oops: Pieniążki zbierzemy - damy radę. Wydarzenie na fb już jest: https://www.facebook.com/event.php?eid=283837268317274 Jeżeli coś zmienić to piszcie. Oczywiście rozsyłajcie po znajomych. Quote
mamanabank Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Taka smutna historia, a Samba jest taka radosna! Aż trudno uwierzyć, że przeżyła taki koszmar... Quote
sylwiaso Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Sambusiol Florcia,Babunia i Pusia robily z nami porzadki na skalniakach,ale bylo duzo radosci! Quote
Pyrdka Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Przyspasabiasz je do pracy? Nie dobra Ty. Quote
Akrum Posted November 9, 2011 Author Posted November 9, 2011 no tak, tania siła robocza hahahahaha :):):) Sambusiol - nie daj się wykorzystywać :):):) Sylwiuś - czy karma w końcu dotarła?? bo maila już dawno dostałam, że wysłali... Quote
sylwiaso Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Akrum dostałam!!!!!zapomniałam napisać,przepraszam!!!Buziole od Sambisiolka i ciotki!!!niebawem nowe fotki! Quote
Pyrdka Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Sylwia, a co ty kobieto robisz o tej godzinie na dogo? Spać, spać. Quote
Akrum Posted November 10, 2011 Author Posted November 10, 2011 sylwiaso napisał(a):Akrum dostałam!!!!!zapomniałam napisać,przepraszam!!!Buziole od Sambisiolka i ciotki!!!niebawem nowe fotki! uf to dobrze, bo już chciałam dzwonić do tego sklepu i robić aferę, bo coś dlugo to wszystko trwało :) A SAambulkowi smakuje nowa karma?? czy wybrzydza?? a puszeczki zjadła ze smakiem?? Quote
megi_winters Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 poszło ode mnie dzisiaj 50 zł na Sambę! Quote
Akrum Posted November 11, 2011 Author Posted November 11, 2011 wpłynęły pieniążki od kochanej: megi_winters - 50 zł ślicznie dziękuję :multi::multi::multi: Quote
Penny Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 Zrobiłam bazarek. Zbieram na dwa psiaki: na hotel Samby i dla Diany (http://www.dogomania.pl/threads/215963-Wyrzucona-z-jad%C4%85cego-auta-amputacja-%C5%82apy-Diana-pilnie-szuka-DT-DS./page4) Wszystkie pieniążki przekażę Akrum - bo to Ona jest od kasy :) Serdecznie zapraszam: http://www.dogomania.pl/threads/217633-Ksi%C4%85%C5%BCki-na-jesienne-wieczory-(nowe-i-u%C5%BCywane)-do-30.11-do-godz.-24-00 (sprzedaję książki nowe i używane). Quote
Penny Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 O ile się nie mylę to Samba nie ma ogłoszeń w internecie? Jeżeli nie ma to wezmę się za to. Może nawet jeszcze dzisiaj. Czy do ogłoszeń dać link do wątku na dogo i do wydarzenia na fb? Quote
Pyrdka Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Penny jesteś niezawodna:loveu::loveu::loveu: Quote
Penny Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Pyrdka napisał(a):Penny jesteś niezawodna:loveu::loveu::loveu: Ojej, dziękuję za tak miłe słowa :) Quote
Akrum Posted November 14, 2011 Author Posted November 14, 2011 Sambusia kochana - wpadam tutaj na chwilkę w odwiedziny :) Penny - jesteś niezawodna :) Na niektórych portalach ogłoszeniowych nie wolno podawać linków do innych stron www, tak jest np. na www.pajeczyna.pl - dostałam już od nich raz ostrzeżenie :) Więc w razie co - Penny - na pajęczynie nie podawaj linku do dogo i FB :):) Quote
Recommended Posts