Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sylwiuś, proszę podeślij mi przy wolnej chwili na PW nr konta i dane do wpłaty pieniążków, bo 24 minie miesiąc jak Sambulek jest u Ciebie - muszę przelew zrobić...

A jak stoisz z karmą dla Samby?? jeszcze ma tą co przywieźliśmy?

• Replies 940
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

też tego nie potrafię czasami zrozumieć, no ale...

Może udałoby się zrobić jakąś ładną, oryginalną sesję zdjęciową - taką, żeby w ogłoszeniach się Samba ślicznie prezentowała??

Może pomogą jakieś cioteczki??

Posted

cioteczki wszystko jest dobrze Sambisiol biega,chodzimy na spacerki zrobię fotki to zaraz prześlę miałam zrobić filmik tańczący z Sambisiolkiem i ciągle nie mam czasu cały czas coś się dzieje!!

Posted

wow - jakie cudowne foteczki :)

Figafiga - piękne zdjęcia robisz :)
aaa - teraz z takimi fotkami mam nadzieję, że po ogłoszeniach nowe domki zaczną ustawiać się w kolejce :)

Sylwiuś - właśnie dostałam maila ze sklepu, gdzie zamawiałam 1,5 tygodnia temu karmę, że zamówienie nie zostało zrealizowane z powodu braków w magazynie, wrrrr... po takim czasie .... to już dawno powinni mi dać znać.
Zamówiłam więc inny smak - jeden z tych, który mi zaproponowali i mam nadzieję, że teraz szybciutko przyślą, bo inaczej Sambusiolek będzie pościł...

Sylwiuś - chyba masz sporo pracy teraz z Sambusiolkiem, bo pewnie strasznie linieje i na zdjęciu widzę jak ze szczotką na nią polujesz :loveu:
daje się ładnie wyczesywać??