Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 940
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Penny']Witam
Chciałabym się dorzucić na hotelik Samby: 20zł

ślicznie dziękuję :)
Zaraz podeślę nr konta :)

Sylwiuś, dziękuję że sprawiłaś, iż nasza Samba jest szczęśliwa i radosna :)

w końcu ma gdzie się wybiegać, gdzie rozładować nagromadzoną energię :)

A ten pies po środku, to się przewrócił w biegu?? hihihi

Posted

Podliczyłam bazarek i przelałam na konto Akrum 125 złotych:multi::multi::multi:, które przypadło na Sambulę:)
Sylwiaso:loveu: ale te psiule są u Ciebie szczęśliwe. Aż miło patrzeć na zdjęcia:loveu:

Posted

Ciociu Juldan bardzo mi miło! wstawiam fotki jak mogę najczęściej,ale czasami tak się wściekają,że nie zdążę im zrobić zdjęć,bo nie mam aparatu.Ja też jestem szczęśliwa,że czują się u mnie dobrze jestem z nimi całe dnie.

Posted

Witaj Penny :)

Fajnie, że dołączyłaś do grona zakręconych dogomaniaków :eviltong::multi::loveu:

O tak, allegro śliczne Penny robi, dlatego jak tylko skończy się aktualne allegro Samby, które ja robiłam i z którym mogę się przy talencie Penny schować głęboko pod kocem :oops:, to poprosimy o wystawienie takiego ślicznego również dla Sambulki :lol::lol::lol:

Posted

O to jest aparatka wyobrażcie sobie,że już się tak zadomowiła,że ustawia psiaki w hoteliku,a jak tylko podejdę tak z biegu to udaje,że jest wszystko w porządku i dupką kręci!to jest ćwoczek ciociny a po siateczce lubi chodzić.Mam nadzieję,że już niedługo filmik z Sambusią w roli głównej!cioteczki zobaczcie mój pierwszy bazarek......

Posted

no proszę - Sambulek poczuła się jak u siebie i zaczyna rządzić :)
Ale na płocie nadal wisi i dupcią tańczy - hahaha ona jest super psiną :)

Wieści z allegro:
Wyświetleń: 112
Obserwują: 2

Jakbym chciała, żeby w końcu ktoś sensowny zadzwonił...

Posted

aaaaa kochana Smabusia :)
ale ona jest szczęśliwa, radosna - roznosi ją energia i na filmiku cały czas merda ogonkiem :)

A na zdjęciu taka dumna panienka z niej :)