Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 940
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zaraz napiszę do megi_winters w sprawie fantów na bazarek.
powysyłam nr konta do osób, które już się zadeklarowały.

[quote name='Andzike']Jaką tymczasowiczkę?:cool3:
Qrcze, trochę Wam się pozbierało problemów :([/QUOTE]

ahaha... to jest tylko tymczasowy tymczas :)
jak założę wątek, to podeślę :)
mała sunieczka, a tak kochana, że mój TZ świata poza nią nie widzi :)

Jeszcze Pyrdka zapomniałaś dodać, że pilnie DT szuka kot, który ma rozwalony brzuch i czeka na szycie, ale nie mamy go gdzie ulokować i podejrzewam, że jutro wyląduje u mnie...

A Sambusia - bezpieczna, szczęśliwa :)

Sylwio kochana, jak się Sambulek dogaduje z innymi suniami? Wszystko ok?

Posted

Tak z suniami,pieskami,człowiekiem,ptaszkami,motylkami,robaczkami ze wszystkimi co biega,lata,pełza jest super!Wstawię fotki ze spacerku postaram się jak najszybciej!!Ukochany ten piesiol!kombinuję z tym filmikiem!

Posted

[quote name='sylwiaso']Tak z suniami,pieskami,człowiekiem,ptaszkami,motylkami,robaczkami ze wszystkimi co biega,lata,pełza jest super!Wstawię fotki ze spacerku postaram się jak najszybciej!!Ukochany ten piesiol!kombinuję z tym filmikiem![/QUOTE]

super, choć innej opcji nie brałam pod uwagę :) w końcu Sambulek to psi ideał :)

a Samba Łowicka - bardzo podobna do naszej nowotomyskiej Samby - ten sam wyraz oczu, pyszczek - gdyby były w takich samych kolorach, powiedziałabym że to siostry bliźniaczki :)

Posted

te cioka, czy Ty może piłaś herbatkę ze wstawką?? zobacz, zobacz jak napisałaś.... zastanawiałam się przez dłuższą chwilkę co to za słowo jest :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Sambusia, przepraszam, ale tak się uśmiałam że musiałam to napisać :eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='Akrum']te cioka, czy Ty może piłaś herbatkę ze wstawką?? zobacz, zobacz jak napisałaś.... zastanawiałam się przez dłuższą chwilkę co to za słowo jest :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Sambusia, przepraszam, ale tak się uśmiałam że musiałam to napisać :eviltong::eviltong::eviltong:[/QUOTE]

Też się uśmiałam :D

Posted

Na koncie Samby mamy pierwsze pieniążki:
[FONT=Comic Sans MS]megi_winters - 50 zł
Pyrdka - 20 zł
[/FONT][FONT=Comic Sans MS]

[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]ślicznie cioteczkom dziękujemy [/FONT][FONT=Comic Sans MS]

[/FONT]

Posted

Sambulek kochany, widać jaka szczęśliwa, jaka radosna i zadowolona, że może sobie biegać, że jest w centrum uwagi :)
cieszy się dziewczyna wolnością :)

Posted

Sylwio, czy do ogłoszeń podawać kontakt najpierw na nas, a po wstępnej selekcji dopiero do Ciebie kierować, czy możemy od razu Twój nr i mail podać?? Jeśli od razu Twoje dane do ogłoszeń, to prosiłabym o podanie adresu mailowego, bo nie mam :lol:

Posted

Cioteczki nasza Sambusia dziś przeskoczyła drewniany płot ok.1.80 czy przypominacie sobie mój plac zabaw i pierwszy boks?była tam siatka, do siatki dokręciliśmy drewniane deski,żeby psiaki które muszą czekać na swoją kolejkę wyjścia nie denerwowały się jak inne biegają.I właśnie po tym płotku weszła na pierwszy kojec Sambusia,która chciała być blisko mnie!Nic się nie stało,ale jak ją zobaczyłam na górze to serce mi zamarło!