sylwiaso Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Sambusia i ciotkas Wita naszą Kochaną ciocie Andzike na wątku przesyłamy buziole dla wszystkich Kochanych cioteczek!! Quote
Akrum Posted October 5, 2011 Author Posted October 5, 2011 zaraz napiszę do megi_winters w sprawie fantów na bazarek. powysyłam nr konta do osób, które już się zadeklarowały. [quote name='Andzike']Jaką tymczasowiczkę?:cool3: Qrcze, trochę Wam się pozbierało problemów :([/QUOTE] ahaha... to jest tylko tymczasowy tymczas :) jak założę wątek, to podeślę :) mała sunieczka, a tak kochana, że mój TZ świata poza nią nie widzi :) Jeszcze Pyrdka zapomniałaś dodać, że pilnie DT szuka kot, który ma rozwalony brzuch i czeka na szycie, ale nie mamy go gdzie ulokować i podejrzewam, że jutro wyląduje u mnie... A Sambusia - bezpieczna, szczęśliwa :) Sylwio kochana, jak się Sambulek dogaduje z innymi suniami? Wszystko ok? Quote
sylwiaso Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 Tak z suniami,pieskami,człowiekiem,ptaszkami,motylkami,robaczkami ze wszystkimi co biega,lata,pełza jest super!Wstawię fotki ze spacerku postaram się jak najszybciej!!Ukochany ten piesiol!kombinuję z tym filmikiem! Quote
sylwiaso Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 http://www.dogomania.pl/threads/208878-SAMBA-%C5%9Bliczna-pr%C4%99gowana-%C5%9Brednia-suczka-czeka-na-Ciebie!to jest moja pierwsza koleżanka Sambusia z łowickiego schroniska:-(:-(:-( Quote
Pyrdka Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 Widzę,że wszystkie Samby są piękne. Czekamy na zdjęcia. Quote
Akrum Posted October 6, 2011 Author Posted October 6, 2011 [quote name='sylwiaso']Tak z suniami,pieskami,człowiekiem,ptaszkami,motylkami,robaczkami ze wszystkimi co biega,lata,pełza jest super!Wstawię fotki ze spacerku postaram się jak najszybciej!!Ukochany ten piesiol!kombinuję z tym filmikiem![/QUOTE] super, choć innej opcji nie brałam pod uwagę :) w końcu Sambulek to psi ideał :) a Samba Łowicka - bardzo podobna do naszej nowotomyskiej Samby - ten sam wyraz oczu, pyszczek - gdyby były w takich samych kolorach, powiedziałabym że to siostry bliźniaczki :) Quote
Akrum Posted October 6, 2011 Author Posted October 6, 2011 Porozsyłałam dzisiaj znów wątek Samby - może jeszcze ktoś przyjdzie i pomoże nam finansowo... Quote
Pyrdka Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 Też będę rozsyłała dzisiaj Sambulkę i Lolusia.Może ktoś pomoże utrzymać nam psiaczki. Quote
Akrum Posted October 7, 2011 Author Posted October 7, 2011 te cioka, czy Ty może piłaś herbatkę ze wstawką?? zobacz, zobacz jak napisałaś.... zastanawiałam się przez dłuższą chwilkę co to za słowo jest :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Sambusia, przepraszam, ale tak się uśmiałam że musiałam to napisać :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
obraczus87 Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 [quote name='Akrum']te cioka, czy Ty może piłaś herbatkę ze wstawką?? zobacz, zobacz jak napisałaś.... zastanawiałam się przez dłuższą chwilkę co to za słowo jest :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Sambusia, przepraszam, ale tak się uśmiałam że musiałam to napisać :eviltong::eviltong::eviltong:[/QUOTE] Też się uśmiałam :D Quote
Akrum Posted October 7, 2011 Author Posted October 7, 2011 Na koncie Samby mamy pierwsze pieniążki: [FONT=Comic Sans MS]megi_winters - 50 zł Pyrdka - 20 zł[/FONT][FONT=Comic Sans MS] [/FONT][FONT=Comic Sans MS]ślicznie cioteczkom dziękujemy [/FONT][FONT=Comic Sans MS] [/FONT] Quote
sylwiaso Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Sambusia na spacerku, jest taka grzeczna, mam wrazenie ze jest zawsze usmiechnieta :) Quote
sylwiaso Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Ostatnie zdjęcie to moja siostra,która od dłuższego czasu pomaga mi z psiakami,ale nigdy nie chciała się fotografować,a dziś ja złapałam z ukrycia! Quote
Pyrdka Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Ciotki proszę się nie śmiać. To z rozpędu:mad: Jeszcze i Was złapię:evil_lol: A będę okrutna:angryy: Quote
sylwiaso Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 Pyrdusiu ja juz do fotek sie nie nadaje!A Sambisia jak pieknie wyszła kochana psinka! Quote
Akrum Posted October 10, 2011 Author Posted October 10, 2011 Sambulek kochany, widać jaka szczęśliwa, jaka radosna i zadowolona, że może sobie biegać, że jest w centrum uwagi :) cieszy się dziewczyna wolnością :) Quote
Akrum Posted October 10, 2011 Author Posted October 10, 2011 Sylwio, czy do ogłoszeń podawać kontakt najpierw na nas, a po wstępnej selekcji dopiero do Ciebie kierować, czy możemy od razu Twój nr i mail podać?? Jeśli od razu Twoje dane do ogłoszeń, to prosiłabym o podanie adresu mailowego, bo nie mam :lol: Quote
sylwiaso Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 Cioteczki nasza Sambusia dziś przeskoczyła drewniany płot ok.1.80 czy przypominacie sobie mój plac zabaw i pierwszy boks?była tam siatka, do siatki dokręciliśmy drewniane deski,żeby psiaki które muszą czekać na swoją kolejkę wyjścia nie denerwowały się jak inne biegają.I właśnie po tym płotku weszła na pierwszy kojec Sambusia,która chciała być blisko mnie!Nic się nie stało,ale jak ją zobaczyłam na górze to serce mi zamarło! Quote
Akrum Posted October 10, 2011 Author Posted October 10, 2011 oh jak ona pragnie być ciągle koło człowieka... Quote
sylwiaso Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 To jest Cudo,które uwielbia człowieka jak jestem przy niej to jest cała radość świata! Quote
Akrum Posted October 10, 2011 Author Posted October 10, 2011 Zrobiłam Sambie póki co takie allegro: http://allegro.pl/show_item.php?item=1868514428 Quote
Recommended Posts