sylwiaso Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Nie mamy z Sambusią żadnych problemów!!Świetna psina do kochania!!! Quote
mamanabank Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Samba jest naprawdę rewelacyjna, a tak się cieszy i tak tańczy, tak tańczy, że nie sposób nie tańczyć razem z nią! :-D To trzeba widzieć! Quote
Pyrdka Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Muzykalna z niej bestyjka. Tą sambą nas urzekła. Po za tym zawsze wisiała na kojcu, wypraszając nasza uwagę. Udało jej się to- cwaniara kochana. Po dłuższej przerwie jak zobaczyłyśmy przygaszoną Sambę, to serducha nasze rozsypały się na maluteńkie kawałki. Dlatego teraz przebywa u Ciebie Sylwio. Quote
sylwiaso Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Dziekuję za zaufanie Pyrdusiu sama przyjemność mieć taką Kochaną psinkę w hoteliku! Quote
Pyrdka Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Wszystkie poznanianki sa takie fajne:evil_lol: Quote
sylwiaso Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 O tak to prawda,a za nimi zaraz łowiczanki..........!!! Quote
Pyrdka Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Zgadzam się w 100%:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
ataK Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 sylwiaso napisał(a):O tak to prawda,a za nimi zaraz łowiczanki..........!!! A nowosądeczanki to nie??? Quote
Pyrdka Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Niech będzie.Wszystkie cioteczki z dogo to fajne, zakręcone laski:evil_lol: Quote
sylwiaso Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 [quote name='ataK']Ale fajne laski te Nowosądeczanki!!!Nie umiem wkleić łowiczanek:oops:dobra to niech będą takie babiszonki:cunao::cunao::cunao: Quote
mamanabank Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 [video=youtube;gofly4Ee4sI]http://www.youtube.com/watch?v=gofly4Ee4sI&feature=related[/video] Samba, dobrze trafiłaś, u nas też się dużo tańczy :-) Quote
Pyrdka Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Aga nie bądźmy gorsze. Wklej poznanianki bo ja nie ten tegez. Gapa ze mnie, tylko w pysku jestem mądra:evil_lol: Quote
Emma53 Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Ale Wam się udzieliło to tańcowanie! Dobry duszek z tej Samby!!! Quote
sylwiaso Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Popłakałam się ze śmiechu jesteście aparatki!!Mamusiunabank Dzieki! Quote
Akrum Posted October 3, 2011 Author Posted October 3, 2011 o matusiu, ale śliczna ta nasza Sambulka i jaka radosna :) Widzę, że taneczny nastrój się udzielił na wątku :) Kochana, szczęśliwa, radosna i zadowolona z życia Sambusia :) biega z ogonem uniesionym do góry :) Cioteczko, uda Ci się może nagrać ten taniec Sambulki?? Można by do ogłoszeń dołączyć :) A ja - myślę nad tekstem do ogłoszeń :) Quote
megi_winters Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 wysłałam 50 dyszek. Kurcze ostatnio widziałam "newsa" z taką bidą że mi słabo :((((((((((((((((((( matko keidy to sie skonczy?????????????? Quote
Pyrdka Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Dzięki za pomoc megi_winters. Cioteczki, kochane może któraś dorzuci jeszcze grosik do skarbonki Samby. Wciąż za mało.( wiem , wiem, każda z Was ma na pewno jakiegoś podopiecznego) ale może.... Quote
megi_winters Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 podtrzymuję cheć podesłania fantow na bazarek: mam do wyboru albo trpche ksiazaek albo troche fajnej bizuterii ktora pozbieralam od kolezanek. Dajcie znać! Quote
Pyrdka Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Zrobimy bazarek tylko uporamy się troszkę z problemami. Nasz Lolek, bokser wrócił z adopcji. Poszukujemy dt na kwarantannę dla blokowego kociaka. Jutro Akrum sterylizuje tymczasowiczkę. Ale fanty mile widziane. Quote
Andzike Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 [quote name='Pyrdka']Zrobimy bazarek tylko uporamy się troszkę z problemami. Nasz Lolek, bokser wrócił z adopcji. Poszukujemy dt na kwarantannę dla blokowego kociaka. Jutro Akrum sterylizuje tymczasowiczkę. Ale fanty mile widziane. Jaką tymczasowiczkę?:cool3: Qrcze, trochę Wam się pozbierało problemów :( Quote
obraczus87 Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 MIejmy nadzieje, że problemy zaraz sie skoncza.. i wszystko zacznie się układać. Quote
Recommended Posts