Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 940
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A ja mam najukochańszego psa na świecie:loveu: spacer to przyjemność choć nie raz potrafi być diabłem:) w domu ADHD i nadworze tez:loveu:ale jak ją nie kochać jak jest taka kochana:loveu: daje tyle radości w domu:loveu:

Posted

Sambusia życzy wszystkim wesołych świąt i szczęśliwego nowego roku
:tree1::x-mas: no i ja też życzę wszystkim wesołych świąt i oby jak Naj więcej psiaków trafiło do wspaniałego domku:x-mas:

• 2 weeks later...
Posted (edited)

No to sambusia swoje pierwsze święta miała w domku kochającym ją:) przy wigili jak dzieliliśmy się opłatkiem to samba u każdego stała po opłatek:eviltong: tak śmiesznie to wyglądało:lol: mój brat był z dziewczyną i z ich psem to go do siebie nie chciała dopuścić ale chwile się pobawili potem jak jej powiedziałam siad to koło mnie usiadła grzecznie:eviltong: a przed sylwestrem tragedia z wyjściem z nią nadwur:shake: do dzisiaj jak chce z nią wyjść to ciężko ją z klatki schodowej wyciągnąć:shake: ale sylwester w domu no to się do 24 bawiła i kaczkę żółtą wykończyła i zostały tylko kawałki po niej:eviltong: w domu jej strzały nie przeszkadzają ale z wyjściem nadwór jest mały problem jeszcze bo na klatce schodowej wyjdzie ale jak ma iść dalej to już się kładzie na bok jak to ma zwyczaj i nie ma ze dalej pójdzie chyba że szyneczka pyszna ja przekupi:mad: a tak to samba wszystkich pozdrawia:evil_lol: niech ino będzie już po strzelaniu petard wstrętnych to znowu poczuje wolność ze smyczy i bawienia się:cool3:

Edited by sandraNT
  • 2 weeks later...
Posted

Sambusia pozdrawia:)tak ładnie biało jest za oknami więc sambucha co dziennie się bawi i tak na każdym spacerze:) ślicznie chodzi bez smyczy i sie pilnuje człowieka:) wiec lata luzem często:)a na smyczy jak jest śnieg to ciężko ja utrzymać bo wariuje na niej:eviltong: ona kocha śnieg i go zbiera:D niech korzysta ze śniegu dopóki jest:evil_lol:

• 5 weeks later...
Posted

Uuuu u Sambusi cisza:shake: a tak to u tej małej wredoty wszystko dobrze:diabloti: chorowała mi ale juz zdrowa bo coś musiała na dworze zjeść:shake: a tak to wariuje w śniegu i w domu się bawi:evil_lol: teraz nie długo zaczynamy system odchudzania:evil_lol:

Posted

[quote name='sandraNT']Uuuu u Sambusi cisza:shake: a tak to u tej małej wredoty wszystko dobrze:diabloti: chorowała mi ale juz zdrowa bo coś musiała na dworze zjeść:shake: a tak to wariuje w śniegu i w domu się bawi:evil_lol: teraz nie długo zaczynamy system odchudzania:evil_lol:[/QUOTE]Sandruniu tak to jest jak piesek znajdzie cudowny domek to wszyscy są spokojni i biegną ratować następne nieszczęście!!Ale my zawsze pamiętamy o niej i mocno Was ściskamy!

Posted

Ha ha mam nadzieje że zadziała te odchudzenie :d dużooooo ruchu:D dobrze to już wysyłam na maila do pani zdjęcia i po południu nowsze zgram na kompa i też wyśle do pani:)

Posted

No więc muszę powiedzieć ze sambucha potrafi być strasznie uparta:mad: jak gdzieś nie może dojść na smyczy to często się kładzie:evil_lol: albo jak jestem w domu i ktoś z rodziców chce z nią iśc na spacer to wyjdzie za klatkę i nie raz kawałek dalej i się kładzie i możliwe że jak ktos ja chce ciągnąć to wyjdzie se z szelek:mad: ale znowu jak mnie w domu nie ma i z nią idą to ona bez problemu wychodzi:diabloti: małpa z niej:loveu: a na lodówke idealnie reaguję ale jak za długo jest w kuchni to raz po raz przychodzi sprawdzać czy jestem albo jak pięknie przychodzi się chwalić ze coś jadła:evil_lol: nie ma tajemnic że coś po tajemnie jej dadzą bo za każdym razem przychodzi pokazuje mi w swój sposób:evil_lol: cwaniara z niej i zarazem taka pyskata:p

• 2 weeks later...