sandraNT Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 Sambusia je suchą karmę:multi: fakt że musimy jej Kupywacz co 2 dzień inna bo jak ma tą samą to nie jee:mad: są remonty w Klatsce u nas a samba nawet nie szczeka a cały dzień coś robią:evil_lol: dzisiaj jak mama wychodziła to samba dawaj i na klatkę nie wiedziała czy iść czy nie a klatka otwarta więc dobrze ze małpa słucha i nie wyszła.... chciała iść do pana na głaskanie ale nie pozwoliła mama bo by była biała:D i tak ma już łapy białe jak wychodzi:evil_lol: A jak ładnie ona sprząta swój kocyk:diabloti: lata po całym domu z nim:diabloti: Quote
imperator Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 ostatnio widziałem sambę u nas w parku :) Na pewno przytyła, a jak będzie okazja to podejdę i się przywitam, tylko nie wiem czy mnie jeszcze pamięta Quote
sandraNT Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 Tak przytyła:oops: nawet ostatnio weterynarz powiedział ze ciałka dostała:oops: ale jak jej jedzenia odmówić jak pokaże te oczka i ona tak potrafi że nie da się inaczej:roll: wybieramy się do parku ale byłam chora i ta pogoda straszna jest...Napewno będzie pana pamietała:razz: Quote
Akrum Posted October 10, 2012 Author Posted October 10, 2012 normalnie księżniczka się z niej robi :) wybredna że hoho, co drugi dzień inna karma - no proszę :) ja też czasami widuje Sambusiola z okna w pracy :) Quote
sandraNT Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 no wybredna:cool3: o gdzie?;) bo różnie chodzę z nią na spacery:razz: wczoraj byłam ja wypuścić na górce i pobiegała sobie ale w domu i tak ADHD dostała:diabloti: w klatse u mnie jest uznana jako ulubienica sąsiad co nas widzi to o moja psina albo mój ulubiony psiak:p ogółem wszyscy ja Kochają:loveu: w poniedziałek 4miesiące:loveu: Quote
sandraNT Posted October 13, 2012 Posted October 13, 2012 Sambucha ma kolejną piłeczke tenisową:eviltong: Po przednia długo nie przeżyła:evil_lol: nawet na spacerze nie zdążyłam jej ją porzucać:mad: ciekawe czy ta przeżyje jeden dzień dłuzej:diabloti: Quote
Akrum Posted October 13, 2012 Author Posted October 13, 2012 haha, Sambusia jest świetna :) Uwielbiam czytać Twoje wpisy Sandra na temat Samby i jej poczynań :) bardzo się cieszę, że jesteś tu z nami :) Quote
sandraNT Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 Sambucha ma diabła wcielonego:evil_lol: wysłałam pani na maila zdjęcia samby:razz: piłka żyje jest cała więc byliśmy wczoraj na spacerze porzucać piłeczka ale wyszło na to ze małpa uciekała nią i sama rzucała:evil_lol: dzisiaj rano jak nie chciałam się z nią bawić to mi buta przyniosła:mad:ona co dziennie coś robi że tylko da się śmiać :evil_lol: to taka kochana psina:p Quote
Akrum Posted October 14, 2012 Author Posted October 14, 2012 przyniosła Ci buta, bo pewnie na spacer już chciała iść :) Quote
Akrum Posted October 14, 2012 Author Posted October 14, 2012 hahaha jaka ona jest zabawna :) i szczęśliwa :) Quote
sandraNT Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 dziękuje:) ten koń stracił oko:diabloti: a tak sambucha sprząta:eviltong: przyłapana na ciepłym uczynku:evil_lol: a ten pychol uśmiechnięty:loveu: Quote
Pyrdka Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 Ale fajne fotki. Sambusia porządnisia. Lubi sprzatać. Quote
yucca Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 Samba jest świetna :loveu: nieźle maltretuje ten swój kocyk ;) Quote
sandraNT Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 Samba jest udana:evil_lol: to nie tylko kocyka tak maltretuje:evil_lol: a od tych witamin co wtedy jej kupiłam łupież znikną i sierść jeszcze ładniejsza dostała:loveu: i jest co 2 dni czesana:loveu: Quote
sandraNT Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 Samba ma etap wynoszenia butów:evil_lol: ogółem obojętnie co jej leży po drodze to znajdę w pokoju:evil_lol: smycz szelki jak znajdzie wszystko co spadnie od razu wyląduje w pokoju:evil_lol: wczoraj mi zabrała laczek i schowała go:diabloti: cofa się w lata szczenięce:evil_lol: Quote
Pyrdka Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 Nadrabia starcone lata. Tak zachowuje sie szczęśliwy psiak. Moja Migusia jak się cieszy to też znosi zabawki i papcie na dywan do pokoju. Quote
sandraNT Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 i niech nadrabia to co nie miała Kiedyś ;) taka szczęśliwa mordeczka:loveu: Quote
sandraNT Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 No więc moja diablica się spisała na medal:) przez ostatni czas byłam zalatana bo pilnowałam babcie aż do soboty bo zmarła na raka...i samba miała mało ruchu i dużo w domu była sama ale sie wspaniale spisywała...widać że chce się wybiegać bo ciągnie na smyczy wręcz biega na niej:) więc pójdę się z nią pobawić żeby się wybiegała tak porządnie:) a miała linkę jedną do przeciągania ale hmmm z jednej zrobiły się 2:D tak grzecznie była w domu sama:) Quote
sandraNT Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 Nie długo miną 5 miesięcy odkąd mamy Sambe:):loveu: a zawsze ma ostatnie swoje "słowo" jak coś chce lub się kłóci o byle co:evil_lol: tyle radości daje:) Quote
Akrum Posted November 5, 2012 Author Posted November 5, 2012 cudownie, że Samba ma Was, a Wy ją :evil_lol: Tworzycie wspaniałą rodzinę :) Quote
Juldan Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 ile? już 5 miesięcy:crazyeye: ja pierdziu... Akrum a nasz Gufi u nas już dwa lata:crazyeye: Zobacz ile przez tą chwilę się wydarzyło... Quote
Akrum Posted November 6, 2012 Author Posted November 6, 2012 no, u mnie też pikną dwa lata w styczniu, jak Kropka jest z nami i mały Bambo też dwa lata w grudniu... ale ten czas leci :) Quote
sandraNT Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 oj tak dokładnie 15 listopada będą 5 miesięcy:) czas leci szybko:) Quote
sylwiaso Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 Jak czytam te wieści to cieplutko się robi na sercu.Sambusiu ciocia i cała ekipa "lasku brzozowego"mocno Cię ściska!! Quote
Recommended Posts