Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sambusia je suchą karmę:multi: fakt że musimy jej Kupywacz co 2 dzień inna bo jak ma tą samą to nie jee:mad: są remonty w Klatsce u nas a samba nawet nie szczeka a cały dzień coś robią:evil_lol: dzisiaj jak mama wychodziła to samba dawaj i na klatkę nie wiedziała czy iść czy nie a klatka otwarta więc dobrze ze małpa słucha i nie wyszła.... chciała iść do pana na głaskanie ale nie pozwoliła mama bo by była biała:D i tak ma już łapy białe jak wychodzi:evil_lol: A jak ładnie ona sprząta swój kocyk:diabloti: lata po całym domu z nim:diabloti:

• Replies 940
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak przytyła:oops: nawet ostatnio weterynarz powiedział ze ciałka dostała:oops: ale jak jej jedzenia odmówić jak pokaże te oczka i ona tak potrafi że nie da się inaczej:roll: wybieramy się do parku ale byłam chora i ta pogoda straszna jest...Napewno będzie pana pamietała:razz:

Posted

normalnie księżniczka się z niej robi :) wybredna że hoho, co drugi dzień inna karma - no proszę :)

ja też czasami widuje Sambusiola z okna w pracy :)

Posted

no wybredna:cool3: o gdzie?;) bo różnie chodzę z nią na spacery:razz: wczoraj byłam ja wypuścić na górce i pobiegała sobie ale w domu i tak ADHD dostała:diabloti: w klatse u mnie jest uznana jako ulubienica sąsiad co nas widzi to o moja psina albo mój ulubiony psiak:p ogółem wszyscy ja Kochają:loveu: w poniedziałek 4miesiące:loveu:

Posted

Sambucha ma kolejną piłeczke tenisową:eviltong: Po przednia długo nie przeżyła:evil_lol: nawet na spacerze nie zdążyłam jej ją porzucać:mad: ciekawe czy ta przeżyje jeden dzień dłuzej:diabloti:

Posted

Sambucha ma diabła wcielonego:evil_lol: wysłałam pani na maila zdjęcia samby:razz: piłka żyje jest cała więc byliśmy wczoraj na spacerze porzucać piłeczka ale wyszło na to ze małpa uciekała nią i sama rzucała:evil_lol: dzisiaj rano jak nie chciałam się z nią bawić to mi buta przyniosła:mad:ona co dziennie coś robi że tylko da się śmiać :evil_lol: to taka kochana psina:p

Posted

Samba jest udana:evil_lol: to nie tylko kocyka tak maltretuje:evil_lol: a od tych witamin co wtedy jej kupiłam łupież znikną i sierść jeszcze ładniejsza dostała:loveu: i jest co 2 dni czesana:loveu:

Posted

Samba ma etap wynoszenia butów:evil_lol: ogółem obojętnie co jej leży po drodze to znajdę w pokoju:evil_lol: smycz szelki jak znajdzie wszystko co spadnie od razu wyląduje w pokoju:evil_lol: wczoraj mi zabrała laczek i schowała go:diabloti: cofa się w lata szczenięce:evil_lol:

• 2 weeks later...
Posted

No więc moja diablica się spisała na medal:) przez ostatni czas byłam zalatana bo pilnowałam babcie aż do soboty bo zmarła na raka...i samba miała mało ruchu i dużo w domu była sama ale sie wspaniale spisywała...widać że chce się wybiegać bo ciągnie na smyczy wręcz biega na niej:) więc pójdę się z nią pobawić żeby się wybiegała tak porządnie:) a miała linkę jedną do przeciągania ale hmmm z jednej zrobiły się 2:D tak grzecznie była w domu sama:)

Posted

ile? już 5 miesięcy:crazyeye: ja pierdziu... Akrum a nasz Gufi u nas już dwa lata:crazyeye: Zobacz ile przez tą chwilę się wydarzyło...