Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Emma53 napisał(a):
To taki pozytywny psiak, dlaczego nie ma jeszcze swojego domku?

Też mnie to zastanawia. Przecież z wyglądu i charakteru niczego jej nie brakuje, ogłaszana też jest, więc o co chodzi???

• Replies 940
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pyrdka napisał(a):
Dianka ma po prostu pecha. Nikt mądry jeszcze jej nie wypatrzył, a szkoda.

Oczywiście miałaś na myśli Sambulkę naszą kochaną.

Posted

Wczoraj Samba z nami na spacerze była :)

Kochana jak zawsze, usłuchana - bo jak biegała bez smyczy, to po chwili sarny się na polu pokazały, Samba chciała za nimi biec, jednak jak tylko ją zawołaliśmy - wróciła posłusznie do nas, za co oczywiście smaczka dostała :p

W ogóle jak tylko wyczuje, że ktoś ma w kieszeni smakołyki, to gdyby jej pozwolono, to pewnie by rozwaliła kieszeń, byle się do smaczków dostać :)
To stara przekupa jest, wszystko za smakołyk zrobi :)

Ładnie reaguje na słowo "siad".
Chociaż zrobienie jej ładnego zdjęcia, graniczy z cudem, bo ona ciągle w ruchu, jak już ma ładną minkę, taką zalotną, to zanim się aparat nastawi, to ona już zwiewa.

Szkoda, że tak długo musi czekać na nowy dom. Ona jest na prawdę super psiną i ktoś będzie z niej miał fajnego przyjaciela i kompana do spacerów, a nawet do uprawiania joggingu :)

Posted

jak odwiedzam hotelik, to nigdy nie przejdę obojętnie obok boksu Sambusi.
Jestem w niej zakochana po uszy...
Ale co z tego, skoro nie mogę jej do siebie wziąć.

Ona jest taka pro ludzka, tak kocha ludzi, taka cudowna, wspaniała sunia... a nikt się nią nie interesuje.

Posted

Wiercipięta jedna. Dzisiaj było w Psanatorium zabezpieczanie przed pchelkami i kleszczami. Myślicie, że mogłam trafić kroplami w odpowiednie miejsce? O mało nie zakropiłam jej oczu, a potem nosa!

Posted

[quote name='hotelterier5']Wiercipięta jedna. Dzisiaj było w Psanatorium zabezpieczanie przed pchelkami i kleszczami. Myślicie, że mogłam trafić kroplami w odpowiednie miejsce? O mało nie zakropiłam jej oczu, a potem nosa![/QUOTE]

Wyobrażam sobie, jak Sambulek musiała się wiercić, kręcić - pewnie myślała, że to zabawa jest :)

Moim największym marzeniem jest, by Samba na lato była już w swoim DS, ale jak to zrobić, skoro zainteresowanie jej ogłoszeniami jest zerowe?
Psiaki, które ogłaszam dla innych fundacji, dogomaniaków - jakoś domki znajdują, nawet te, które latami w schronie siedzą, a Samba?
Nitk się jej ogłszeniami nie interesuje.
Tak bardzo mi zależy by domek wspaniały miała, by była kochana i szczęśliwa, że ma człowieka dla siebie... i kicha...

Choć i tak się cieszę, że już od dawna nie siedzi w przytulisku... tam miała smutne oczy, teraz szczęśliwe, choć i tak widać jak brakuje jej człowieka przy boku.

Marzy mi się dla niej taki domek, jak ma Karotka, co nie Pyrdka??
Ale to by był dla Sambusi raj :)

Posted

Oj tak. Taki dom dla Sambusi jak ma Karotka. Raj na ziemi. Gram w totka, buduję dom i zabieram Sambusię;)
Tez strasznie koffffam tą wariatkę. Przy niej człowiek nie może sie smucić. Nawet jak piszę o niej to tak dziwnie ciepło robi mi sie koło serducha.