Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 940
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzisiaj na dwór wystawiłam tunel z materiału i próbowałam namówić te mniejsze psiaki do przejścia przez niego. Jedynie Sambul dał się namówić, ale nie za nic. Wrzucałam jej przysmaki i to właśnie ją zachęciło. Mądry Sambulek :)

Piękne oczęta Samby:

Posted

Dzisiaj zadzwoniła jedna Pani - w końcu - zainteresowana Sambą, ale... domek mi się nie spodobał. Chociaż powiedziałam Pani, że ma przemyśleć sprawę adopcji, że może inny psiak, bo może to i dobry domek, ale znów niestety nie dla Samby.
Pani z Poznania, mieszka w bloku, z synem w wieku szkolnym (podstawówka).
Pani chodzi do pracy na 8-9 godzin. Rano krótki spacer, po południu syn - spacer dookoła bloków i na wieczór znów spacer z Panią koło bloków.
Gdy powiedziałam, że Samba jest psem aktywnym, lubi biegać - Pani mi odpowiedziała, że się Samba przyzwyczai do ich trybu życia. Hm... prędzej chyba by Sambucha dom rozniosła :)

Posted

Akrum napisał(a):
Dzisiaj zadzwoniła jedna Pani - w końcu - zainteresowana Sambą, ale... domek mi się nie spodobał. Chociaż powiedziałam Pani, że ma przemyśleć sprawę adopcji, że może inny psiak, bo może to i dobry domek, ale znów niestety nie dla Samby.
Pani z Poznania, mieszka w bloku, z synem w wieku szkolnym (podstawówka).
Pani chodzi do pracy na 8-9 godzin. Rano krótki spacer, po południu syn - spacer dookoła bloków i na wieczór znów spacer z Panią koło bloków.
Gdy powiedziałam, że Samba jest psem aktywnym, lubi biegać - Pani mi odpowiedziała, że się Samba przyzwyczai do ich trybu życia. Hm... prędzej chyba by Sambucha dom rozniosła :)

Pewnie, że by rozniosła. Krótkie spacery to nie dla niej.
Samba ma dużo energii i musi ją jakoś spożytkować.

Posted

Portretowe jak nic, i jeszcze ta powaga i skupienie :)
Biedna Sambula.

Rzeczywiście po wypuszczeniu z boksu Samba idzie często do pomieszczenia z karmami, dlatego też w końcu nauczyłam się zamykać drzwi.

Posted

łojojoj :loveu: mój szczurek kochany :)
co oni ci zrobili - kąpiel zafundowali :evil_lol:

teraz pewnie Sambusiol jeszcze bardziej się świeci i ma jeszcze piękniejsze i mięciutkie futerko :loveu:

Posted

Akrum napisał(a):
łojojoj
:loveu: mój szczurek kochany :)
co oni ci zrobili - kąpiel zafundowali :evil_lol:

teraz pewnie Sambusiol jeszcze bardziej się świeci i ma jeszcze piękniejsze i mięciutkie futerko :loveu:

Moim zdaniem Samba i przed kąpielą miała najbardziej lśniącą sierść z hotelowych psów:-)

• 2 weeks later...
Posted

witaj Sambusiu z powrotem :)

skoro już wiadomo, że nie uda się adminowi odzyskać danych z okresu od 03.04 - to wielka klapa.
na nowo trzeba rozliczenia pouzupełniać wszędzie, eh...