Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 940
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Samba jest kochaną sunią. Czyściutka, wykąpana, odrobaczona, zaszczepiona. Czeka u Emmy na jutrzejszy dzień. To mądry psiak. Mam nadzieję, że jeszcze będzie szczęśliwa u boku swojego pana. W pełni na to zasługuje.

Posted

Samba zdecydowanie nie lubi kąpieli, była bardzo zestresowana i wierciła się, aż trudno było ją utrzymać :)
jednak - dałyśmy radę i teraz czyściutka, pachnąca - zaczyna nowe lepsze życie :)

Gdy zaprowadziłyśmy ją do Emmy, od razu wskoczyła na kanapę i nawet bawić się z pluszowym misiem chciała :) Tuliła się, rozdawała buziaki - nie czuła w ogóle skrępowania :)
Wraca dawna szczęśliwa Sambusia :)
Gdy patrzyła mi prosto w oczy - żałowałam, że sama nie mogę jej tymczasować- ona jest taka śliczna, kochana i bardzo proludzka :)
Pieszczoch z niej niesamowity :)

Będzie miała z nią sylwiaso wesoło i na pewno będzie wdzięcznym psiakiem :)

no nic cioteki - zmykam na spacer i potem trzeba iść spać - jutro długa podróż przed nami :)

Posted

Samba będzie mieszkała teraz bliżej Juldanów... oby sunia szybciutko znalazła kochającego człowieka...

Póki co serdecznie zapraszam na bazarek (link w podpisie), z którego część dochodu zasili skarbonkę Samby właśnie:)

Posted

Sambunia po długiej podróży już bezpieczna. Cudo nie pies. Całą drogę grzecznie spała na moich kolankach. Tylko od czasu do czasu sprawdzała, czy to nie sen i rozdawała buziaki.

Posted

mamanabank napisał(a):
Zapisuję Sambę! Mam nadzieję, że niedługo poznam ją osobiście :-)

witaj kochana cioteczko :)
z pewnością Ci się Sambulek nasz kochany spodoba :) to jest sunia idealna, gdybym nie miała swoich psiulków, na pewno bym sama ją adoptowała :)

my za to wczoraj poznałyśmy Twoje psiaki, między innymi cudowną Florcię :)

Posted

A Sambulek w nocy z piątku na sobotę nudziła się w nocy, więc pogryzła swoje nowe, czarne szeleczki - chyba już się nie mogła doczekać sobotniej podróży :evil_lol:

Posted

Sambulek o wiele radośniejsza :)
Wszystko zwiedzała, przy stole z nami siedziała i moją zupką pyszną chciała się częstować :)

A na koniec się tak zrelaksowała, że zaczęła biegać dookoła jak szalona :)

W końcu poczuła wolność i jest szczęśliwa :)

Jeszcze szybko DS musimy jej teraz znaleźć :)

sylwiaso - jeszcze raz dziękujemy za tak miłe ugoszczenie nas :)

Posted

Domek szybciutko musimy jej znaleźć. To jest istny skarb. Grzeczna, kochana.:lol: Wpatrzona w człowieka. Tak nam się @ rozkręciła, że łaziła po stole.:evil_lol: Chciała spróbować przepysznej zupki. Musi nabrać troszkę ogłady.
Czekamy na wieści jak sprawuje się w Brzozowym Lasku :lol:

Posted

ciekawe co tam u naszej panienki słychać :)

wet podczas szczepienia i badania w piątek powiedział, że Samba tyle co niedawno skończyła karmić, więc niestety sterylka najwcześniej dopiero za 2 miesiące będzie mogła być przeprowadzona.
Ale mimo to, zaczynamy szukać Sambusi najlepszego domku na świecie.
Poczekamy jeszcze na wieści, jak się Samba zachowuje. co może o niej już sylwiaso powiedzieć i ruszamy z akcją ogłoszeniową.

Posted

a teraz rzeczy bardziej przyziemne - rozliczenie podróży.

Cały nasz wyjazd to było 700 km.

Paliwa wyjechaliśmy za 331 zł
Bramki: 104 zł
Razem: 435 zł

za transport Zefirka mają przyjść pieniążki w kwocie: 180 zł
od wujek&ciocia wpłynęło: 30 zł
z naszego Wiklinowego Koszyczka: 225 zł
Razem: 435 zł

Posted

Cioteczki w końcu jestem bo mnie już cholera bierze na ten intern.Już wiem dlaczego Sambusia to Sambusia ona tak pięknie tańczy pupcią Sambę,że tylko trzeba to nagrać!zakolegowała się z całym towarzystwem!czekam na mojego nadwornego fotografa, to dopiero będą fotki!Ale dziewczyny Skarba mi przywiozłyście to jest ukochana psinka!!!

Posted

już tańczyła???
jej... to już znów jest szcześliwa :)
jak tylko ją pierwszy raz zobaczyłam w przytulisku to zastanawiałam się, jakie imie jej dać, potem po jakimś czasie zaczęła nas witać - właśnie tańcząc rytmicznie i dlatego nazwałam ją Samba :)
przy tym wydaje takie śliczne zachrypnięte odgłosy :)
Sambulek mój kochany - ona jest cudowna, musi mieć najlepszy domek na świecie :)

Posted

Jak odstawiła swój taniec tzn. że jest jej u Ciebie Sulwuniu szczęśliwa. Pewno,że cudo przywiozłyśmy do Ciebie. To cudowna nasza tancerka. Musi iść do muzykalnego domku:evil_lol: