Pyrdka Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 A ja będę sprzątać. Nic mi nie straszne. Lubię sobie w psich cofkach pogrzebać.A co:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Juldan Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 ej Ciotki w takim razie widzę Was w sobotę u nas I BEZ WYKRĘTÓW PROSZĘ!!! Quote
Akrum Posted September 22, 2011 Author Posted September 22, 2011 zaprasam również na wątek naszego bokserka - chudzinki http://www.dogomania.pl/threads/215052-Roczny-bokserek-pilnie-szuka-DS-bądź-DT.?p=17680702#post17680702 Quote
Emma53 Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Samba grzecznie siedzi u mnie, nie piszczy a to nowe miejsce przecież. Kochana sunia. Quote
Pyrdka Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Samba jest kochaną sunią. Czyściutka, wykąpana, odrobaczona, zaszczepiona. Czeka u Emmy na jutrzejszy dzień. To mądry psiak. Mam nadzieję, że jeszcze będzie szczęśliwa u boku swojego pana. W pełni na to zasługuje. Quote
Akrum Posted September 23, 2011 Author Posted September 23, 2011 Samba zdecydowanie nie lubi kąpieli, była bardzo zestresowana i wierciła się, aż trudno było ją utrzymać :) jednak - dałyśmy radę i teraz czyściutka, pachnąca - zaczyna nowe lepsze życie :) Gdy zaprowadziłyśmy ją do Emmy, od razu wskoczyła na kanapę i nawet bawić się z pluszowym misiem chciała :) Tuliła się, rozdawała buziaki - nie czuła w ogóle skrępowania :) Wraca dawna szczęśliwa Sambusia :) Gdy patrzyła mi prosto w oczy - żałowałam, że sama nie mogę jej tymczasować- ona jest taka śliczna, kochana i bardzo proludzka :) Pieszczoch z niej niesamowity :) Będzie miała z nią sylwiaso wesoło i na pewno będzie wdzięcznym psiakiem :) no nic cioteki - zmykam na spacer i potem trzeba iść spać - jutro długa podróż przed nami :) Quote
Juldan Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 Samba będzie mieszkała teraz bliżej Juldanów... oby sunia szybciutko znalazła kochającego człowieka... Póki co serdecznie zapraszam na bazarek (link w podpisie), z którego część dochodu zasili skarbonkę Samby właśnie:) Quote
Pyrdka Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 Sambunia po długiej podróży już bezpieczna. Cudo nie pies. Całą drogę grzecznie spała na moich kolankach. Tylko od czasu do czasu sprawdzała, czy to nie sen i rozdawała buziaki. Quote
mamanabank Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Zapisuję Sambę! Mam nadzieję, że niedługo poznam ją osobiście :-) Quote
Akrum Posted September 25, 2011 Author Posted September 25, 2011 mamanabank napisał(a):Zapisuję Sambę! Mam nadzieję, że niedługo poznam ją osobiście :-) witaj kochana cioteczko :) z pewnością Ci się Sambulek nasz kochany spodoba :) to jest sunia idealna, gdybym nie miała swoich psiulków, na pewno bym sama ją adoptowała :) my za to wczoraj poznałyśmy Twoje psiaki, między innymi cudowną Florcię :) Quote
Akrum Posted September 25, 2011 Author Posted September 25, 2011 A Sambulek w nocy z piątku na sobotę nudziła się w nocy, więc pogryzła swoje nowe, czarne szeleczki - chyba już się nie mogła doczekać sobotniej podróży :evil_lol: Quote
Akrum Posted September 25, 2011 Author Posted September 25, 2011 Tak się tuliła Sambulka do cioci Pyrdki w aucie: Quote
Akrum Posted September 25, 2011 Author Posted September 25, 2011 Sambulek o wiele radośniejsza :) Wszystko zwiedzała, przy stole z nami siedziała i moją zupką pyszną chciała się częstować :) A na koniec się tak zrelaksowała, że zaczęła biegać dookoła jak szalona :) W końcu poczuła wolność i jest szczęśliwa :) Jeszcze szybko DS musimy jej teraz znaleźć :) sylwiaso - jeszcze raz dziękujemy za tak miłe ugoszczenie nas :) Quote
Pyrdka Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Domek szybciutko musimy jej znaleźć. To jest istny skarb. Grzeczna, kochana.:lol: Wpatrzona w człowieka. Tak nam się @ rozkręciła, że łaziła po stole.:evil_lol: Chciała spróbować przepysznej zupki. Musi nabrać troszkę ogłady. Czekamy na wieści jak sprawuje się w Brzozowym Lasku :lol: Quote
mamanabank Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Jaka duża przy Prezesie i mała przy Rufusie! Świetna suczka! I u Sylwii będzie na pewno szczęśliwa! Mała szczęściara! Quote
Akrum Posted September 26, 2011 Author Posted September 26, 2011 ciekawe co tam u naszej panienki słychać :) wet podczas szczepienia i badania w piątek powiedział, że Samba tyle co niedawno skończyła karmić, więc niestety sterylka najwcześniej dopiero za 2 miesiące będzie mogła być przeprowadzona. Ale mimo to, zaczynamy szukać Sambusi najlepszego domku na świecie. Poczekamy jeszcze na wieści, jak się Samba zachowuje. co może o niej już sylwiaso powiedzieć i ruszamy z akcją ogłoszeniową. Quote
mamanabank Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Sylwia ma chwilowo kłopoty z internetem, ale jest nadzieja, że już dziś się to zmieni :-) Quote
Akrum Posted September 26, 2011 Author Posted September 26, 2011 a teraz rzeczy bardziej przyziemne - rozliczenie podróży. Cały nasz wyjazd to było 700 km. Paliwa wyjechaliśmy za 331 zł Bramki: 104 zł Razem: 435 zł za transport Zefirka mają przyjść pieniążki w kwocie: 180 zł od wujek&ciocia wpłynęło: 30 zł z naszego Wiklinowego Koszyczka: 225 zł Razem: 435 zł Quote
Pyrdka Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Ciekawe co u Sambulki? Zapadła mi głęboko w serduchu. To taka kochana i wdzięczna psica. Podróż z nią to była sama przyjemność. Quote
sylwiaso Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Cioteczki w końcu jestem bo mnie już cholera bierze na ten intern.Już wiem dlaczego Sambusia to Sambusia ona tak pięknie tańczy pupcią Sambę,że tylko trzeba to nagrać!zakolegowała się z całym towarzystwem!czekam na mojego nadwornego fotografa, to dopiero będą fotki!Ale dziewczyny Skarba mi przywiozłyście to jest ukochana psinka!!! Quote
Akrum Posted September 26, 2011 Author Posted September 26, 2011 już tańczyła??? jej... to już znów jest szcześliwa :) jak tylko ją pierwszy raz zobaczyłam w przytulisku to zastanawiałam się, jakie imie jej dać, potem po jakimś czasie zaczęła nas witać - właśnie tańcząc rytmicznie i dlatego nazwałam ją Samba :) przy tym wydaje takie śliczne zachrypnięte odgłosy :) Sambulek mój kochany - ona jest cudowna, musi mieć najlepszy domek na świecie :) Quote
Pyrdka Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Jak odstawiła swój taniec tzn. że jest jej u Ciebie Sulwuniu szczęśliwa. Pewno,że cudo przywiozłyśmy do Ciebie. To cudowna nasza tancerka. Musi iść do muzykalnego domku:evil_lol: Quote
Recommended Posts