Akrum Posted February 20, 2012 Author Posted February 20, 2012 [quote name='Maciek777']Widzę, że Samba może liczyć na specjalne względy:-) Niech ma coś od życia...[/QUOTE] w końcu to nasza ulubienica :loveu::loveu::loveu: Sambusiolek razem ze swoją nową miłością Czapim w gazecie Nasz Tydzień Fakty. Trzymać kciuki, może w końcu ktoś zadzwoni?? Quote
Maciek777 Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 Dzisiaj ważny dzień w życiu Samby - wielka głodówka:-) ...no i sterylka:-) Quote
Pyrdka Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 Będzie dobrze, żeby tylko tak diablica nie skakała. Quote
Akrum Posted February 23, 2012 Author Posted February 23, 2012 wpłynęły pieniążki od: paulinken: 20 zł ślicznie dziękujemy :loveu: Samba aktualnie ma w swojej skarpecie około 200 zł :( ogłoszenia ciągle ma robione na nowo i nic :( Quote
Penny Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 Sambulek czeka teraz u Macieja. Ciekawe czy polubią się z Morganem. Quote
Maciek777 Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 Sambuś już pewnie po wszystkim, a ja dopiero teraz znalazłem chwilę na zdanie relacji z domu. No to po kolei: W samochodzie była bardzo grzeczna. Nie próbowała przechodzić do przodu itd. Gdy już ją wypuściłem u siebie na podwórku to ostrożnie sobie zwiedzała, ale nie była zbyt ciekawska. Moje stado wręcz przeciwnie, ale nie pozwalała sobie na zbyt natarczywe obwąchiwanie:-) Na zdjęciu z moimi podwórkowcami (Aresem i Alfredem), a z Morganem żadne fajne zdjęcie nie wyszło:-) W domu wszystko było dla niej nowością - schody, płytki, szafki itp. Była BARDZO spokojna. Być może wystraszona całą tą sytuacją. Chociaż już nawet w Hotelu jest całkiem posłuszna i już nie tak szalona jak była na początku. Owszem, potrafi biegać i skakać, ale zaczyna rozumieć kiedy jest czas na zabawę, a kiedy nie. No i koci test też zdany:multi: W ogóle nie zwracała uwagi na moją Saszkę:p Quote
Penny Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 Jaka ona grzeczna u Ciebie Maciej :) Wszystko było dla niej nowe i może dlatego też taka spokojna. Do ogłoszeń można dodawać informację, że dobrze reaguje na koty, a właściwie to ich nie zauważa. Saszka fajnie świeci oczkami :) Quote
Penny Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 Na blat wskakiwała łapkami, bo pewnie głodna bidulka była. Jutro troszkę sobie zje, ale nie za dużo. Quote
Maciek777 Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 Teraz dopiero tak patrzę, że pasowałaby mi do kuchni pod kolor mebli:-) Quote
Penny Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 [quote name='Maciek777']Teraz dopiero tak patrzę, że pasowałaby mi do kuchni pod kolor mebli:-)[/QUOTE] Hehe, rzeczywiście. Maciek bierz ją. Quote
Pyrdka Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 Sambula już po zabiegu.Była bardzo słabiutka jeszcze jak ja odbierałyśmy od weta. Teraz sobie niunia u Ewy. Maciek bierz ją . Ładnie się komponuje w Twojej kuchni. Quote
Akrum Posted February 23, 2012 Author Posted February 23, 2012 http://img59.imageshack.us/img59/1203/dscf2123r.jpg suuuuuper :):):) uśmiechnięta Sambusiola :) Maciek, jeszcze raz wielkie dzięki :) a na marginesie: zapraszam do skrzywdzonej Gai - suni, która jutro przechodzi pod nasze skrzydła: http://www.dogomania.pl/threads/223051-GAJA-m%C5%82oda-suka-ON-ka-jedna-noga-uci%C4%99ta-a-druga-w-gipsie.-Szukamy-DT-DS!!PILNE! Quote
Maciek777 Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 [quote name='Akrum']Maciek, jeszcze raz wielkie dzięki :) [/QUOTE] Jeszcze raz nie ma za co:-) Penny, Pyrdka - no to psa do kuchni już mam, to teraz muszę szukać jeszcze do innych pomieszczeń:-) Sambuś - zdrowiej szybko bo Czapi czeka! Quote
Akrum Posted February 23, 2012 Author Posted February 23, 2012 Sambusia dzisiaj jeszcze bardziej utkwiła w moim sercu. On jest na prawdę cudownym psem. Najbardziej mnie rozbawiła, jak wet ją osłuchiwał, a ta się przed nim na plecy rozwaliła ;) nawet wet stwierdzil, że od razu widać jaka to jest super psina, że aż się dziwi iż tak długo jej nowego domu szukamy. Quote
Penny Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 [quote name='Akrum']Najbardziej mnie rozbawiła, jak wet ją osłuchiwał, a ta się przed nim na plecy rozwaliła ;)[/QUOTE] No to musiało być zabawnie :) Samba już w hoteliku. Tylko żeby nie skakała i nie jadła kubraczka ;) Quote
Pyrdka Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 (edited) Sambusia jest taka kochana,że....szkoda słów. Zakochana jestem po uszy. Test na koty przeszła na +. U Emmy była bardzo grzeczna. Kocham to zawariowane, ale kochane stworzonko. Edited February 24, 2012 by Pyrdka Quote
Emma53 Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 Samba była u mnie całą dobę po zabiegu więc mogłam ją poznać bliżej. Szybko przyszła do siebie po narkozie. Zachowywała czystość w mieszkaniu. Poznała się i zaprzyjaźniła z moimi psami. Kota nie zauważała. Była bardzo grzeczna. Quote
Emma53 Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 Dzisiaj na dworze było ciepło więc Samba nie spieszyła się do domku: Wspólne śniadanie: Quote
Andzike Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 Fantastyczne to wspólne śniadanie :D Czuć wiosnę w powietrzu! :) Quote
Penny Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 Zdjęcia są super. Dzisiaj Samba dostała ogromną kość do jedzenia. Myślałam, że poodgryza tylko chrząstki na końcach kości, ale kiedy po 20 minutach przyszłam zobaczyć jak tam idzie Sambulkowi z kością, to się bardzo zdziwiłam, bo kości już nie było. Straszny z niej żarłok. Mam nadzieję, że nic jej nie będzie od tej kości. Zdjęcia wkleję później. Quote
Akrum Posted February 25, 2012 Author Posted February 25, 2012 Super, że kość smakowała :) O to chodziło, by miała jakieś zajęcie ;) A jak kubraczek po nocy? przeżył? Czy samba miała podany zastrzyk dzisiaj?? Quote
Penny Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 [quote name='Akrum']Super, że kość smakowała :) O to chodziło, by miała jakieś zajęcie ;) A jak kubraczek po nocy? przeżył? Czy samba miała podany zastrzyk dzisiaj?? O zastrzyku niestety nic nie wiem, trzeba by zapytać Panią Joasię. Zdjęcia Samby z kością wyszły jakoś tak średnio, dlatego daję tylko kilka: A tutaj zdjęcie w kubraczku - dowód, że kubraczek przeżył: Quote
Pyrdka Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 Penny, nie wiesz czy Samba zrobiła kupacza? Po sterylce to ważne. Moja mordka kochana. Quote
Recommended Posts