Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Samba to super psina, kochana, szalona, rozweseli każdego smutasa i wyciągnie z depresji :) To pies idealny dla osób, które chcą zmienić swoje życie, chcą się stać optymistami :loveu:

Samba ślicznie dziękuje cioci sylwiasio za wpłatę 20 zł na sterylizacje :loveu:

• Replies 940
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sambusiolku Malutki:) Co Ty tej łapce robisz???:)

Ciocie, boczki się Jej już chyba wyrównały i sierść ma taką jakąś czarniejszą:)

Maciek- Dzięki za zdjęcia:)

Posted

Haha, Sambusia kochana nasza :)
Jaką śmieszną pozę przybrała, jak małe dziecko, które sobie stópki do buzi przyciąga :)

dzięki Maciek :)

Sambulkowi już się zaczynają na nowo boczki zaokrąglać :) dwa razy została odrobaczona aniprazolem i myślę że już teraz wszystko będzie dobrze :)

Posted

Dzisiaj miałyśmy znów przyjemność odwiedzić Sambę i chwilkę z nią porozmawiać :)
Aczkolwiek na spacerek czasu znów zabrakło.

Sambusiolek ma w swoim pokoiku przyjaciela, starszego pana, mam nadzieję, że swoją energią go nie zamęczy, ale za to rozkręci i dziadzio poczuje się jak młodzieniaszek :)

Posted

Sambunia dostała cieczki. Strylka przeciągnie się w czasie- niestety. Mamy za mało deklaracji na hotelik. Jest już na minusie. Cudna psinka, ale co dalej....

Posted

właśnie dostałam wieści z hoteliku, że psy (te niekastrowane) zaczynają lekko szaleć na punkcie Samby...

eh, że też nie było można się zgrać i jej dowieźć na tą sterylkę...

A w ogóle Sambulkę dzisiaj odwiedziliśmy :)
Kochana jak zawsze, tańczyła lambadę, piszczała, kwiczała - jak to ona ma w zwyczaju :)
Zdominowała staruszka, którego do towarzystwa dostała do boksu, więc niestety znów musiała zostać umieszczona w osobnym boksie.

Samba potrzebuje bardzo, bardzo aktywnego domku.

Posted

Tak mało osób odwiedza naszą Samusiolę.Trzeba zmienić tytuł i przywołać na wątek więcej ciotek. Ta sunia marnuje się w hoteliku. Potrzebuje swojego domu i ludzia na wyłaczność.

Posted

Byliśmy dzisiaj w hoteliku :)

Sambulek jak zawsze skakała w boksie, by zwrócić na siebie uwagę :)

najlepsza jest akcja, gdy podskakuje, odbija się od ściany boksu i ląduje na kracie :)

Kochana nasza pełna energii Sambula :)

Cieczka nadal trwa.
Samba dostała piękne błyszczące futerko, zaokrągla się coraz bardziej - ma teraz piękną linię :)

Zabraliśmy ją na spacerek, szła z nami również Figa i co zauważyliśmy - nie wiem czy to przez to że Figa od niej większa (bernardynka), czy przez to że cieczkę ma - warczała i jeżyła się na Figę.

Niestety padał dziś od rana deszcz, więc spacer też nie był długi.

o, tu już zaczynała pokazywać swoje ząbki na Figę:

Posted

niestety zdjęcia nie są zbyt ciekawe, bo na prawdę wiało i było "szaro".

Może Penny lub Juldan będa mieć lepsze, bo w trójkę pstrykaliśmy :)
Samba mogła się czuć jak GWIAZDA NA WYBIEGU :)

Posted

Też mam parę zdjęć Sambusi.

Samba jest wspaniałym psem o pozytywnej energii. Najchętniej wcale nie wracałaby do hoteliku tylko latała po dworze i ani śnieg, ani deszcz nie jest jej straszny.
Oj, Sambulku ile jeszcze będziesz czekać na swój ukochany dom.

Posted

w końcu Penny miałaś możliwość poznać Sambę osobiście :)

Kto pozna Sambę, ten się w niej zakochuje od zaraz, ma w sobie tyle pozytywnych emocji, że nie sposób jej nie kochać :)