Akrum Posted January 10, 2012 Author Posted January 10, 2012 Samba to super psina, kochana, szalona, rozweseli każdego smutasa i wyciągnie z depresji :) To pies idealny dla osób, które chcą zmienić swoje życie, chcą się stać optymistami :loveu: Samba ślicznie dziękuje cioci sylwiasio za wpłatę 20 zł na sterylizacje :loveu: Quote
Akrum Posted January 10, 2012 Author Posted January 10, 2012 Samba ślicznie dziękuje cioci NataZG za pieniążki w kwocie 90 zł :loveu: Nadal jednak jesteśmy na minusie :-( Quote
Maciek777 Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 Aż wierzyć się nie chce, że Samba przez chwilę była spokojna i dała sobie zdjęcie zrobić:p Quote
Juldan Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 Sambusiolku Malutki:) Co Ty tej łapce robisz???:) Ciocie, boczki się Jej już chyba wyrównały i sierść ma taką jakąś czarniejszą:) Maciek- Dzięki za zdjęcia:) Quote
Akrum Posted January 13, 2012 Author Posted January 13, 2012 Haha, Sambusia kochana nasza :) Jaką śmieszną pozę przybrała, jak małe dziecko, które sobie stópki do buzi przyciąga :) dzięki Maciek :) Sambulkowi już się zaczynają na nowo boczki zaokrąglać :) dwa razy została odrobaczona aniprazolem i myślę że już teraz wszystko będzie dobrze :) Quote
Pyrdka Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 Dziubulku kochany. Wyściskamy się jutro mocno. Jutro ciocia przywiezie Ci jakiegoś smaczka. Quote
Akrum Posted January 13, 2012 Author Posted January 13, 2012 W imieniu Samby, dziękuję ślicznie za wpłatę pieniążków: Penny - 20 zł Quote
Pyrdka Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 Sambuniu następnym razem jak przyjadę do hoteliku to pójdziemy na bardzo długi spacerek. Dzisiaj nie starczyło czasu, ale smaczek był dobry, prawda? Quote
Akrum Posted January 15, 2012 Author Posted January 15, 2012 Dzisiaj miałyśmy znów przyjemność odwiedzić Sambę i chwilkę z nią porozmawiać :) Aczkolwiek na spacerek czasu znów zabrakło. Sambusiolek ma w swoim pokoiku przyjaciela, starszego pana, mam nadzieję, że swoją energią go nie zamęczy, ale za to rozkręci i dziadzio poczuje się jak młodzieniaszek :) Quote
Akrum Posted January 17, 2012 Author Posted January 17, 2012 Dzisiaj znów odwiedzinki Sambulko kochany :) jak nie zapomnę, to Ci gryzaka pysznego przywiozę :) Quote
Pyrdka Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Sambunia dostała cieczki. Strylka przeciągnie się w czasie- niestety. Mamy za mało deklaracji na hotelik. Jest już na minusie. Cudna psinka, ale co dalej.... Quote
Akrum Posted January 17, 2012 Author Posted January 17, 2012 właśnie dostałam wieści z hoteliku, że psy (te niekastrowane) zaczynają lekko szaleć na punkcie Samby... eh, że też nie było można się zgrać i jej dowieźć na tą sterylkę... A w ogóle Sambulkę dzisiaj odwiedziliśmy :) Kochana jak zawsze, tańczyła lambadę, piszczała, kwiczała - jak to ona ma w zwyczaju :) Zdominowała staruszka, którego do towarzystwa dostała do boksu, więc niestety znów musiała zostać umieszczona w osobnym boksie. Samba potrzebuje bardzo, bardzo aktywnego domku. Quote
sylwiaso Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Sambusiu ciocia mysli o Tobie wszystko będzie dobrze jesteś blisko ukochanych cioteczek!! Quote
Penny Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 Dzisiaj odświeżyłam i zmieniłam ogłoszenie Samby na tablicy.pl Może warto byłoby to ogłoszenie wyróżnić. Koszt na 7dni wychodzi 6,99zł. Może ktoś by ją wypatrzył? (Dianie również zmieniłam i odświeżyłam: tablica.pl) Quote
Akrum Posted January 18, 2012 Author Posted January 18, 2012 szkoda, że już allegro dla bezdomniaków wycofali... tam może Dianka by miała szanse i tak... Penny - wielkie dzięki :) Quote
Penny Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Dobra, trochę zaszalałam - wyróżniłam ogłoszenie Samby na tablicy.pl. Teraz kiedy ktoś szuka psa w Poznaniu to widać Sambę (będzie tak przez 7 dni): http://tablica.pl/zwierzeta/psy/poznan/. Ktoś w końcu musi ją wypatrzeć. A za tydzień wyróżnię ogłoszenie Diany. Quote
Pyrdka Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Tak mało osób odwiedza naszą Samusiolę.Trzeba zmienić tytuł i przywołać na wątek więcej ciotek. Ta sunia marnuje się w hoteliku. Potrzebuje swojego domu i ludzia na wyłaczność. Quote
Akrum Posted January 22, 2012 Author Posted January 22, 2012 Byliśmy dzisiaj w hoteliku :) Sambulek jak zawsze skakała w boksie, by zwrócić na siebie uwagę :) najlepsza jest akcja, gdy podskakuje, odbija się od ściany boksu i ląduje na kracie :) Kochana nasza pełna energii Sambula :) Cieczka nadal trwa. Samba dostała piękne błyszczące futerko, zaokrągla się coraz bardziej - ma teraz piękną linię :) Zabraliśmy ją na spacerek, szła z nami również Figa i co zauważyliśmy - nie wiem czy to przez to że Figa od niej większa (bernardynka), czy przez to że cieczkę ma - warczała i jeżyła się na Figę. Niestety padał dziś od rana deszcz, więc spacer też nie był długi. o, tu już zaczynała pokazywać swoje ząbki na Figę: Quote
Akrum Posted January 22, 2012 Author Posted January 22, 2012 niestety zdjęcia nie są zbyt ciekawe, bo na prawdę wiało i było "szaro". Może Penny lub Juldan będa mieć lepsze, bo w trójkę pstrykaliśmy :) Samba mogła się czuć jak GWIAZDA NA WYBIEGU :) Quote
Penny Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 Też mam parę zdjęć Sambusi. Samba jest wspaniałym psem o pozytywnej energii. Najchętniej wcale nie wracałaby do hoteliku tylko latała po dworze i ani śnieg, ani deszcz nie jest jej straszny. Oj, Sambulku ile jeszcze będziesz czekać na swój ukochany dom. Quote
Akrum Posted January 22, 2012 Author Posted January 22, 2012 w końcu Penny miałaś możliwość poznać Sambę osobiście :) Kto pozna Sambę, ten się w niej zakochuje od zaraz, ma w sobie tyle pozytywnych emocji, że nie sposób jej nie kochać :) Quote
Akrum Posted January 23, 2012 Author Posted January 23, 2012 Samba - zaproś dużo ciotek na MINI bazarek, z którego ewentualny dochód będzie również na Ciebie: MINI BAZAREK - ZAPRASZAM! Quote
Recommended Posts