Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 940
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sylwiaso napisał(a):
OO ciociu Andzike my tancerki jesteśmy a filmik specjalnie dla 3-ch kochanych cioteczek z Nowego Tomyśla Pyrdusi,Akrum i Penny:loveu::lol::lol::loveu:

Sylwiaso zapomniałaś o mnie!

Posted

o prosze, jaki się ruch zrobił na wątku :)

filmik jest super, kochana Sambusiolka nasza :)
mam nadzieję, że niedługo w ciepełku bedzie dupcię grzała i w swoim domku - może się spełni świąteczny cud :)

Posted

Sambusiu kochana, niedługo sterylizacja cię czeka, brrrrrr...
tylko nam kochana cieczki tfutfu nie dostań.
bo tak mi się coś o uszy obiło, że po porodzie po 3 miesiącach suka dostaje cieczki?? czy coś pokręciłam??

Posted

chyba już czas napisać, że Samba jutro zmienia miejsce zamieszkania.
Jutro przyjeżdża z pati-c do hoteliku pod Nowym Tomyślem, tutaj po świętach zostanie wysterylizowana u naszego weta, zamieszka w psim pokoju w ocieplanym i ogrzewanym budynku i trzymamy kciuki by po rekonwalescencji posterylkowej do nowego domku szybko jakiegoś poszła :)

Sylwiuś - w tym miejscu chciałam Ci serdecznie, ogromnie i bardzo, bardzo mocno podziękować za opiekę nad Sambą, miłość jaką ją obdarzyłaś, za wspólne spacery, zabawy i tańczenie :)
Jestem Ci bardzo wdzięczna za wszystko, co dla Samby zrobiłaś :) Za to że pokazałaś jej, że znów może być szczęśliwa :)
DZIĘKUJĘ

Posted

Sambuniu, kochanie ty nasze. Musisz jeszcze poczekać. Transport nie wypalił. tak mi przykro. Pati miała wieźć 3 psiaki. Niestety pozostałe osoby wycofały się z transportu. Same niestety nie udźwigniemy tego. Przerasta to nasze możliwości. Musisz jeszcze grzecznie poczekać u cioteczki Sylwiaso.

Posted

eh, wszystko idzie pod górkę, ciągle coś
A miała już być tutaj od jutra, by się do nowego miejsca przyzwyczaić i po świętach na sterylkę iść...

Posted

Ciociu Akrum jakie piękne kwiaty!!!ale to Dzięki Wam Sambisiolek mógł być u mnie !!! i to Dzięki Wam będzie miała kochany domek i z tego powodu jestem szczęśliwą ciotkąso!!!!

Posted

Sylwiuś, willma, Sambulek, wszystkim psiakom i nie tylko z Lasku Brzozowego oraz wszystkim tu obecnym na wątku:
ZDROWYCH< SPOKOJNYCH I RADOSNYCH ŚWIĄT ŻYCZĘ JA,TZ i moje psio-kocie istotki :)