Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 940
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 1 month later...
Posted

hejka :) samucha pozdrawia :) cwiczy wzorowe wychodzenie na spacer i nie szczekanie na kazdego psa :evil_lol: jak idziemy na spacer i moj jej powie ze nie wolno to nawet z 10 mijajacych psow moze na 5 probuje szczeknac ale on zwraca jej uwage to idzie :P czuje Respekt ja ja za mocno rozlelalam przez te 2 lata :D nie dlugo odwiedzi polske na pare dni :)

Posted

hej :) mam prosbe o rade :) chodzi o to ze chcemy kupic klatke transportowa dla samby do samochodu :) ale nie wiem czy to dobryy pomsly co wy na to?? chcemy dla niej dobrze a z powodu jazdy do pl z nia to nie wiem co myslecz na to :)

• 2 weeks later...
Posted

doradzi ktos czy dla samby Transporter to dobry pomysl bo chemy wkrotsce do pl jechac i ma z nami jechac bo chce ja dac do fryzjera na kapiel :) i Mama ze Transporter to zly pomysl zeby sie nie zaczela bac a dla sambuchy wszystko co naj lepsze chcemy i chcemy zeby sie w nim dobrze czula. i wpadlam w dylemat czy kjpic Taki Transporter dla niej cz nie :( kolezanka ze jej pies nawet takie cos ma w domu i uwielbia w nim lezec bo to ma Taki swoj kacik gdzie moze spokojnie lezec samba tez potrafi byc bojazliwa i sie schowac pod stolem lub z ciasnym kacie moze akurat jej by takie cos to dawalo takie bezpieczenstwo?? a nie chce ja tu zostwic na 5 dni bo ona nie je gdy mnie nie ma i taka nie jaka jest i chce ja wziasc ze soba bo na 5 dni jedziemy do pl :) bo raz ja zostawilismy na 2 dni u mamy to tesknila i mysle zeby ja wziasc ale chcemy Transporter kupic. samba taka ze jak trzasna dzwi od domu z przeciagu to sie nawet raz pod samochod wcisla:O

• 2 months later...
  • 2 weeks later...
Posted

ogolnie to samba nie jest zla prze psach ona po prostu potrzebuje silna reke :D i wtedy nawet obojetnie przejdzie obok 2 psa :D bo jak ze mna idzie szaleje a jak moj ja prowadzi to ona od razu inne nastawienie ma i idzie odwracajac wzrok w druga strone wiec wychodzi na to ze ja ta malpe rozlelalam za mocno i jej za duzo pozwolilm przez te 2 lata :D i ja nie mam sily ja tak prowadzic nie na mnie tak nie slucha jest przywiazana strasznie do mnie ale na pana swojego slucha bardziej :D no co ja na nia krzyknac nie umiem pociagnac do tylu nie mam sily a u mnie ona szarpie na bogi jak psa widzi a u niego bez uzdowej idzie i nawet nie ma zamiaru ciagnac :) az milo widziec ze samba jest kochana ale no szkoda ze nie ze mna ale coz kocham ta malpe i tak zawsze razem idziemy z nia wiec moze kiedys w przyszlosci bbedzie na mnie tez tak sluchala jak na niego w trakcie spacerow :D nawet ostatnio idzac na spacerze to samba czaila sie na kota i moj powiedzial tylko samba to ona pach zmienila strone i szybko poszla do niego i szla przy nodze co ja ja trzymalam ale od razu wiedziala o co chodzi i ze ma byc grzeczna:) i zostala pochwalona :)  my przyjezdzamy 7.11 do 17.11 i bym chciala sambe dac na kapiel ktos by mogl jej moze Termin zrobic u fryzjera Kolo mlynu???? :)